Om

Programmet for ledelse og forandringsledelse er en rejses guide til frontrunnere (forandringsagenter og skiftbesætninger) i organisationer. I denne specialisering vil du erhverve evidensbaseret viden om kompleksiteten af ​​(planlagte) strategiske interventioner fra flere perspektiver og i forskellige indstillinger, herunder private virksomheder, offentlige organisationer og store institutioner.

Alle kurser, der tilbydes i lederskabs- og forandringsledelsens specialisering, læres med både makro (fx organisatorisk / institutionelt) og mikro (fx individuelle, adfærdsmæssige) perspektiver på emnet. Samtidig vil du lære om kompleksiteten i at gennemføre forandringer 'på jorden', hvor planer og standardoperationer normalt giver lidt hjælp og hvor ledere stiger, må til lejligheden. Ved at lære projektledelse, retorik og politiske færdigheder og - sidst men ikke mindst - ved at blive fortrolig med din personlige historie, vækst og vision (som 'reflekterende praktiserende'), kan du lære at blive den forreste (og dermed ' leder ') af forandring.

Du er i det rigtige program, hvis du er interesseret i spørgsmål som: Hvordan kan jeg gøre organisationer mere sunde og vellykkede baseret på evidensbaseret praksis? Hvad er den bedste intervention i en given sammenhæng? Hvordan styrer jeg interessenter med modstridende interesser? Hvordan skal en leders bedste 'pitch'-plan ændres for at få indkøb fra andre? Hvordan skal en forandringsleder beskæftige sig med modstand? Er der en måde for en leder at improvisere og lære af en forandringsoplevelse og stadig 'føre'? Er der en måde at forbinde min egen historie om læring og personlig vækst med organisatorisk læring og visionært lederskab?

Hvem skal være med os?

Hvis du er en original og tværfaglig tænker, hvis du har ambitionen om at ændre verden til det bedre og have en "ja, vi kan" mentalitet, så er denne specialisering lavet kun for dig. Vi glæder os over studerende fra international baggrund. Forudgående uddannelse er ikke begrænset til Business-programmer. Generelt er dette program mest egnet, hvis du har afsluttet en bachelorgrad i (International) Business Administration, Psykologi, Sociologi, Økonomi og andre relaterede discipliner.

Programoversigt

Har den avancerede og originale akademiske og forskningsfærdigheder til at bidrage til kendskabet til viden

Gennem programmet lærer du at gennemgå og analysere kritisk den aktuelle akademiske debat om lederskab og organisationsændringer fra forskellige perspektiver. Sammen med forskningsmetodik kurser (der fokuserer på både kvantitative og kvalitative tilgange) vil du være godt rustet til at lave dit eget originale bidrag og skabe viden i din kandidatopgave, der ikke kun er strengt udført, men også original, interessant og vigtigt fra et samfundsmæssigt punkt udsigt.

Har et indgående kendskab til relevant teori og metoder

Efter to fase-baserede kurser om "Perspektiver om organisatorisk forandring" og "Intervention og projektstyring" kan du vælge mellem to aktuelle moduler, der hver især går ud på at udforske et specifikt aspekt af ledende organisationsændringer. For at uddybe din viden kan du desuden vælge mellem flere valgfag, der hver især er baseret på at fremme din evne til at handle som reaktion på strategiske og organisatoriske udfordringer. For at udvide din horisont ud over kernen i strategi og organisation, kan du også vælge valgfag fra andre erhvervsøkonomiske specialer. Flere tværfaglige valgfag giver en ekstra mulighed for at uddybe din viden om et aktuelt problem i erhvervslivet og ledelsen ud over grænserne for ledelses- og forandringsledelsens specialisering.

Har en akademisk tilgang til løsning af komplekse [business / økonomi] problemer

Kurserne i lederskabs- og forandringsledelsens specialisering vil konsekvent søge efter sammenhæng mellem videnskab og praksis gennem besøg på stedet, gæsteforedrag og opgaver. For eksempel vil vi fokusere på teoretiske og systematiske analyser af sager som grundlaget for at løse praktiske problemer. Endelig, for at opbygge praktisk viden og færdigheder er det også muligt at lave en praktikplads og derved lære værdifulde færdigheder.

Har de faglige sociale færdigheder til at interagere med andre fagfolk

Vores kurser har et stærkt fokus på at fremme dine kommunikative evner (fx overbevisende færdigheder), din evne til at tale og forsvare dine argumenter og placere din historie foran interessenter med divergerende interesser (politiske færdigheder). Vi fokuserer især på sociale færdigheder (fx sensing af en kontekst, responsivitet til tilhængernes behov), retoriske færdigheder (f.eks. Effektiv indramning) og politiske færdigheder (f.eks. Stakeholder management) og projektledelsesfærdigheder (f.eks. op en organisation eller et hold for at nå mål). Dette vil blive praktiseret i klassen og i simuleringer (for eksempel et seriøst spil).

Hav en horisont ud over det faglige område

Vi lægger stor vægt på din evne til at tænke og handle kritisk og være refleksiv. Det betyder ikke at tage ting for givet, som de er, men være i stand til at udfordre dem, især den mere omstridte påvirkning af erhvervslivet på interessenter samt sociale og miljømæssige forhold. I din afhandling opfordres du til at vælge emner, der omhandler samspillet mellem erhvervslivet og samfundet.

Er selvreflekterende fagfolk

Sammen med SBE Career Services tilbyder ledelsen og Change Management-programmet skræddersyede workshops for at give dig det bedst mulige forberedelse til din adgang til jobmarkedet. Du bliver udfordret til at tænke kritisk over, hvem du er og hvad du vil opnå (en personlig vision om samfund og erhvervsliv). Vi opfordrer eleverne til at udvikle en personlig vision og handle ansvarligt på et solidt etisk grundlag. Dette vil blive testet i en visionportefølje, som du kan arbejde på i hele dit masterår. En del af denne visionportefølje er en to minutters personlig tonehøjde (en nødvendig del af din speciale), som også kan bruges til at kommunikere en personlig arbejdsidentitet til fremtidige arbejdsgivere.

Karriereudsigter

  • Aspirationsjob (langt fremtiden)

Afhængigt af hvordan du vælger at lave din egen karriere, kan dette program i sidste ende placere dig som Chief Officer for Learning, Restructuring, Human Resources, eller (midt- eller sene karrierefaser) som CEO.

  • Faktisk placering (nær fremtid)

Programmet vil være kick-off til din karriere som specialist på både lederskab og organisatorisk forandring, som i op til 10 år efter eksamen kan åbne døre for dig som projektleder, konsulent eller specialist inden for organisatorisk transformation eller forandring ledelse eller generel ledelse i private, offentlige eller store institutioner.

Hvorfor VU Amsterdam ?

  • Akademisk

I ledelses- og forandringsledelsens specialisering vil du erhverve evidensbaseret viden om kompleksiteten af ​​(planlagte) strategiske interventioner fra flere perspektiver, herunder Statskundskab, Sociologi og Psykologi. Hvad angår teori, tror vi på værdien af ​​teori fra forskellige discipliner, da det tjener din evne til at vedtage en helikoptervisning og styrker deres analytiske evne til at se, hvad der er vigtigt i forandringssager. Teori og evidens vil også informere dig om de potentielle konsekvenser af ledelsesbeslutninger, som vil definere vores fremtidige arbejdspladser.

  • Professionel

En professionel er en person, der er i stand til at anvende specialiseret viden til virkelige sager. Lederskabs- og forandringsledelsens specialisering bygger din specialiserede viden om design, implementering og ledelse af forandringsprocesser. Alt for ofte forbliver teorier om forandring ude af kontakt med vanskelighederne med at gøre forandringer ske 'på jorden'. Vores vision er at udvikle studerende, der ikke blot bliver effektive forandringsagenter, men også "reflekterende praktikere", der er kære at stille større spørgsmål, der overstiger den daglige trængsel og travlhed i administrationen. For eksempel udfordrer vi dig som en potentiel leder til at se ud over blot effektivitetsmål i forandringsprogrammer og udvikle rigere visioner, der beskytter både integriteten og konkurrencedygtigheden i organisationen.

  • Borger

Vi lægger ikke alene vægt på værdien af ​​effektiv ledelse og implementering af forandring, men også stress værdien af ​​ansvarlig, moralsk ledelse med hensyn til forskellige sociale problemer, som en organisation måtte støde på. For eksempel fremhæver vi faldgruber og "mørke sider" af lederskab og organisatoriske forandringer. Vores undervisning er gennemsyret af kerneværdier for at være lydhør over for lyttere, ansvarlige, åbne og personligt involverede både som lærer og som praktiserende læge. I lyset af vores vægt på selvbevidsthed, personlig vækst og vision lægger vi vægt på din vision om samfundsproblemer og personlig udvikling.

Hvorfor dig?

Studerende i ledelse og forandringsledelse specialisering er originale og tværfaglige tænkere og kommer fra et meget forskelligartet udvalg af baggrunde, der ikke nødvendigvis er begrænset til erhvervsliv og økonomi. Da vi sigter mod at indføre et tværfagligt tankegang i ledelse og forandringsledelse, vil studerende fra bacheloruddannelser i psykologi, sociologi og humaniora finde det meget nyttigt at uddybe deres viden om vores emne på grund af deres evne og vilje til at kende tilstrækkeligt Grundlæggende viden om makroorganisatoriske (fx institutionelle) og mikro-adfærdsmæssige (organisatoriske adfærd) teorier.

Udfordring at skelne

Lederskabs- og forandringsledelsens specialisering giver flere muligheder for gode og ambitiøse studerende at skelne sig ved at tage yderligere kurser og deltage i skræddersyede aktiviteter. Vi tilbyder det berømte VU Honours Program, der indeholder avancerede kurser i et lille klasse miljø og giver specielle muligheder for at mødes med virksomheder i hele programmet.

Fællesskab

Ledelses- og forandringsledelsens specialisering har mange sociale og faglige aktiviteter, som du kan være en del af. Vi tilstræber at danne et stærkt samfund, der hjælper jer både under jeres studier og bagefter. Med hensyn til faglige aktiviteter starter vi hvert akademisk år med en formel introduktion, hvorunder du vil møde dine medstuderende og introduceres til de fakultetets medlemmer, som du vil arbejde med under programmet. Derudover arrangerer vi en alumni begivenhed i starten af ​​året (undtagen i år siden det første år), hvorunder (nylige) alumner fra VU Business Administration programmet vil deltage i dig for at diskutere deres erfaringer under deres studier og i at finde deres første job.

I løbet af året arrangerer vi lignende møder, for eksempel i samarbejde med Karriereydelser (fx CV-træning, besøg hos virksomheder). Vores mål er at støtte dig så meget som muligt for at forberede din overgang til arbejdsmarkedet. Programmet omfatter også andre aktiviteter som en del af vores samfund, som en LinkedIn-gruppe, der indeholder alumner og nuværende studerende, vores studentorganisation Aureus, der organiserer flere interessante møder og en gradueringsceremoni i slutningen af ​​året, hvor vi fejrer din succeser.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret November 8, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 1, 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for EØS-EU-studerende.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 1, 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 1, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date