Master i Computational Methods in Science

Generelt

Program beskrivelse

Master in Computational Methods in Science sigter mod at introducere de studerende til videnskaben om behandling og analyse af eksperimentelle data, så en kandidat i STEM kan værdsætte kraften, der tilbydes ved kvantitative metoder, og vide, hvordan de kan bruges i deres disciplin

målsætninger

Programmeringssprog letter opgaven med at erhverve, organisere, bestille, filtrere, behandle, foredle, repræsentere og endelig forklare de videnskabelige data, der er opnået inden for eksperimentelle discipliner. Der lægges særlig vægt på behandling og analyse af data via computer og til håndtering af de mest anvendte softwarepakker. Master vil blive organiseret omkring den eksperimentelle kandidatafhandling (TFM) om et specifikt forskningsemne, foreslået af en afdeling.

Kurserne, der undervises, vil være fremtrædende metodologiske, om procedurer, algoritmer og analyse, af formel karakter, tilstrækkelig generelle, så hver studerende anvender det under ledelse af vejlederen i det valgte arbejde. Et valgfrit modul overvejes, der indeholder kurser om mere specifikke teknikker eller procedurer for discipliner såsom Bioinformatik, fysik og anvendt matematik, biologi og miljø eller kemi.)

profil

Kandidater i STEM (Videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik).industry, businessman, man geralt / Pixabay

Curriculum

Dette program har 4 grundlæggende søjler:

1. Speciale

Masteren har en praktisk karakter centreret omkring realiseringen af et Master's Final Project i et projekt relateret til analyse af data i en disciplin valgt af den studerende.

Programmet har en personlig vejledningstjeneste til rådgivning om dette arbejde og de valgfrie emner, der bedst passer til den studerendes profil.

2nd. Dynamisk læseplan

Dette program har 60 ECTS, fordelt på 3 moduler.

Det første modul er 30 ECTS og svarer til ovennævnte mesters slutprojekt.

Modul 2, der dækker 18 ECTS, henviser til et sæt generelle emner.

Og endelig har modul 3 12 valgfri ECTS, så den studerende kan konfigurere deres pensum i henhold til deres præferencer

3rd. Professionelle afgange

Bredt arbejdsmarked og flere udgange, da studerende, der studerer denne master, kan fokusere deres professionelle karriere inden for følgende områder:

 • Academic. Adgang til doktorgradsprogrammer inden for forskningslinier som:
  • Farmaceutisk og bioteknologisk medicinsk industri
  • Biologisk produktionsindustri
  • Miljøstyring

4th. software

Som hovedakse trænes de studerende i programmering med R, Matlab, Python og Labview (afhængigt af de valgte emner). På denne måde lærer de studerende at udvikle den viden, der er erhvervet i kandidatuddannelsen, og vil være i stand til at sætte dem i praksis i disse programmeringsmiljøer.

moduler

Modul 1: Speciale 30 ECTS

 • Emne 1.1: Forskningsprojekt

Modul 2: Generelt 18 ECTS

 • Emne 2.1: Etik
 • Emne 2.2: Programmering
 • Emne 2.3: Databehandling og analyse

Modul 3: Valgfri 12 ECTS

 • Emne 3.1: Valgfrit

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the ... Læs mere

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the academic, cultural and personal education of its students; promote academic research and healthcare activities; provide suitable opportunities for the development of its professors and employees, and carry out broad cultural outreach and social promotion work with a clear goal of service. Minimer
Pamplona , Madrid , San Sebastián + 2 Mere Mindre