Beskrivelse:

Dette kandidatuddannelse er til uddannelse af kvalificerede specialister, der er i stand til at formalisere fagområder og vurdere kompleksiteten af designede og implementerede informationssystemer for datastyring på basis af systemanalyse; design og udvikle anvendte informationssystemer med moderne midler til informationsteknologi ved hjælp af teknikker til en formaliseret beskrivelse af systemmodeller, teknikker til simulering og statistisk modellering, data miningsteknikker mv implementere og bistå anvendte informationssystemer på virksomheder og institutioner af forskellige profiler og aktiviteter.

Programmål:

Formålet med videregående uddannelsesprogram i retning af uddannelse 09.04.02 «Informationssystemer og teknologier» er en faglig uddannelse af kandidater i overensstemmelse med det nuværende niveau og tendenser inden for informationssystemer og teknologier, formgivning af teknisk dygtig og samarbejdsvillig specialist .

Mastering af uddannelsen gør det muligt for sine kandidater at udføre forskning, udvikling, implementering og vedligeholdelse af informationsteknologier og datahåndteringssystemer; besidde og udvikle fælles kulturelle, fælles faglige, faglige kompetencer, der bidrager til deres sociale mobilitet og stabil efterspørgsel på arbejdsmarkedet.

Adgangskrav (dokumenter, kvalifikationer):

 • Nationalt anerkendt certifikat eller eksamensbevis generelt (komplet) uddannelse eller sekundær erhvervsuddannelse.
 • Vellykket gennemførelse af eksamensbeviser.
 • grundig kendskab til informationssystemer og teknologier, en certificeret bachelor (eller specialist) grad.

Pensum:

Strukturen af kandidatuddannelsen indeholder en obligatorisk (grundlæggende) del og en variationsdel. Kandidatuddannelsen består af følgende blokke:

 1. «Discipliner» (moduler)
 2. «Practices»
 3. «Statens afsluttende eksamen»

Studieplanen indeholder en liste over discipliner (moduler), certificeringstestpraksis, den studerendes statslige endelige certificering, andre former for uddannelsesaktiviteter, der angiver deres antal i studiepoints og timer, sekvens og fordeling efter studieperioder.

Graduate kvalifikation værker er afsluttet udviklingen løse videnskabelige eller tekniske problemer inden for informationssystemer og teknologier. Eksempler:

 • Analyse af moderne systemer for content management og websites på CMS Wordpress base
 • udvikling af et informationssystem til fjernvideoovervågning i et lagerkompleks
 • bitmask-baseret udvikling af kunstnerisk overføringsalgoritme og analyse af overførselsteknologier af grafiske attributter
 • analyse af kunstige neurale netværk arkitektur og klassificer uddannelse på begrænset MNIST datasæt

Udstyr og faciliteter

for kandidatuddannelsen 04.09.02 "Informationssystemer og teknologier" omfatter træningslaboratorier og klasseværelser med computere med enkeltkerner med flere kerner, parallelle, associative processorer, der er forbundet til et lokalt netværk med internetadgang. Hver disciplin og kursus er udstyret med den passende licenserede software. Der er også foredragslokaler og specialiserede laboratorier med up-to-date udstyr, klasseværelser til seminarer, kursusprojekter, gruppe- og individuel konsultation, processtyring / overvågning og midtvejsevaluering samt et sæt demonstrationsudstyr og uddannelsesmæssige visuelle hjælpemidler.

Karrieremuligheder:

 • Faglig aktivitet for kandidater i uddannelsesområdet 09.04.02 «Informationssystemer og teknologier» omfatter forskning, udvikling og implementering af informationsteknologier og -systemer.
 • Objekter til anvendelse af datastyringssystemer er virksomheder inden for industri, landbrug, energi, transport, handel, medicin, uddannelse osv .; teknologier, produktions- og forretningsprocesser, der dækker alle faser af informationssystemernes livscyklus.
Program undervist i:
Engelsk
Russisk

Se 3 flere kurser fra North-Caucasus Federal University »

Senest opdateret June 29, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,000 EUR
Per år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date