Master i Design - Innovation, Strategi og Produkt

Generelt

3 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

Dette kursus afholdes på engelsk

1. niveau Master kursus i Design træner en ny generation af designere og strateger, der er klar til at nærme sig problemløsning ved at møde forbrugernes og kundernes behov i en designproces. Kurset giver mulighed for at undersøge forskellige produktionssystemer. Deltagerne stimuleres konstant og opmuntres til at udvikle deres egne designmetoder for at producere unikke designkoncepter, der svarer til markedets krav. Gennem brugen af nutidige sprog og udtryk nås fremtidige scenarier og omdannes til innovative designløsninger. Masterkurset er baseret på en tværfaglig holdtilgang, som i de bedste designbureauer og tænketanke. Den faglige praktikophold udgør kursets opnåelse, da det giver mulighed for at skifte en erhvervserfaring til det akademiske studieprogram. For at lette valg af faglige muligheder kan den praktiske praktik udføres i studier / virksomheder - svarende til kursets mål - eller “på campus” gennem et professionelt simuleringsprojekt.

Master in Design - Innovation, Strategy and Product Milano

Grad tildelt - Kurset er anerkendt af MIUR (Ministeriet for Uddannelse, Universitet og Forskning) som en kandidatgrad på første niveau med 60 point, der giver studerende mulighed for at komme videre i deres studier i Italien eller i udlandet.

Mål - Master i design er åben for italienske og internationale kandidater, der har afsluttet en grad i en af følgende discipliner: Arkitektur, teknik, design, økonomi og humaniora.

Metodologi og struktur - Kandidatkurset er struktureret som en eksperimentel vej, hvorigennem de studerende er i stand til at opleve og omsætte den tankegang, der er opnået i løbet af kurset, ved at stå over for virkelige projekter og forretningssituationer ved at anvende principper for både teamwork og læring ved at gøre. Kursets hovedfilosofi er klientdrevet. Stærke forbindelser med hovedfirmaer, både italienske og internationale, muliggør ekstern viden og færdigheder med hensyn til design, casestudier og forretningsstrategier. I slutningen af dette kandidatkursus har deltagerne øget deres personlige overblik og er derefter i stand til at møde projekter ikke kun fra produktion og teknisk synsvinkel, men fra et mere vigtigt strategisk og systemisk perspektiv. Studerende får evnen til at forestille sig scenarier og komplekse økosystemer af mærker, produkter og tjenester. De lærer også at bruge etnografiske forskningsværktøjer til at forstå værdier, holdninger og folks ønsker.

De indledende faser af kandidatuddannelsen dækker temaer relateret til designtænkning og relevante metoder: metoder og brugercentrerede designværktøjer. Traditionelle forelæsninger, workshops og laboratoriesessioner er struktureret parallelt for at give deltagerne mulighed for at blive tilpasset de samme kulturelle og designværktøjer. Studerende beskæftiger sig derefter med de forskellige faser af designprocessen, der består af eksperimentelle og interaktive arbejdsgange, støttet af projektleder rådgivere.

Konferencer og seminarer giver de studerende mulighed for at komme ansigt til ansigt med branchefolk og agenturer, vigtige figurer inden for design, iværksætteri, teknologi og økonomi. Resultaterne af det afsluttende projekt præsenteres ved afslutningen af kurset til en kommission bestående af branchefolk og eksperter.

I de tidligere udgaver er projekter udviklet i samarbejde med: Midea, Ferrarelle, Piaggio, Ceres, Rizoma, Tecnargilla, Vitasnella, Scoprega, Verallia, Prodir, TVS, Vibram, blandt de andre.

Karrieremuligheder - Mesteren uddanner fagfolk med stærke færdigheder inden for design og innovation, der er egnede til at arbejde som designere i studier, agenturer, designfirmaer, institutioner og autoproduktion eller i stand til at udvikle deres egen forretning.

Faciliteter og stipendier - For at støtte deltagerne i dækningen af deltagelsesgebyret har IED aktiveret et artikuleret system af faciliteter: delvis eller samlet stipendium på studieafgift; Early Bird er facilitering for studerende, der afslutter tilmelding inden for givne deadlines .; Finansiering med mulighed for at betale studieafgiften ved afdrag takket være aftaler med realkreditinstitutter.

Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Minimer
Milano , Milano , Milano + 2 Mere Mindre