Master i Design - Innovation, Strategi og Produkt

IED – Istituto Europeo di Design Milan

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master i Design - Innovation, Strategi og Produkt

IED – Istituto Europeo di Design Milan

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

1st Level Master kursus i Design træner en ny generation af designere og strateger, der er klar til at løse problemløsning ved at imødegå forbrugernes og kundens behov i en designproces. Kurset giver mulighed for at undersøge forskellige produktionssystemer. Deltagerne stimuleres løbende og opfordres til at udvikle deres egne designmetoder for at producere unikke designkoncepter, der svarer til markedets krav. Gennem brug af moderne sprog og udtryk nås fremtidige scenarier og omdannes til innovative designløsninger. Masteruddannelsen er baseret på en tværfaglig team tilgang, som i de bedste design bureauer og tænketanke. Studeringsstuderingen udgør kursets gennemførelse, da det giver mulighed for at skifte faglig erfaring til det akademiske studieprogram. For at lette valget af faglige muligheder kan studieplanen udføres i studier / virksomheder - svarende til kursmålene - eller "på campus" gennem et professionelt simuleringsprojekt.

Grad titel - Kurset er anerkendt af MIUR (Ministeriet for Uddannelse, Universitet og Forskning) som en akademisk Master Level I kredit krediteret på 60 credits, så de studerende kan gå videre i deres studier i Italien eller i udlandet.

Mål - Master of Design er åben for italienske og internationale kandidater, der har afsluttet en uddannelse inden for en af ​​følgende discipliner: Arkitektur, teknik, design, økonomi og humaniora fag.

Metodologi og struktur - Masterkurset er struktureret som en eksperimentel vej, hvorved eleverne kan opleve og iværksætte det sindssæt, der er opnået under kurset, ved at se virkelige projekter og forretningssituationer, anvende principper for både teamwork og læring af gør. Kursets hovedfilosofi er klientdrevet. Sterke forbindelser med hovedvirksomheder, både italienske og internationale, muliggør ekstern viden og færdigheder med hensyn til design, case-studier og forretningsstrategier. I slutningen af ​​dette kandidatuddannelse har deltagerne øget deres personlige overblik og kan derefter overveje projekter ikke kun fra produktion og teknisk synspunkt, men fra et mere vigtigt strategisk og systemisk perspektiv. Studerende får evnen til at forestille sig scenarier og komplekse økosystemer af mærker, produkter og tjenester. De lærer også at bruge etnografiske forskningsværktøjer til at forstå værdier, holdninger og menneskers ønsker.

De indledende faser af masteruddannelsen dækker temaer relateret til designtænkning og relevante metoder: metoder og brugercentrerede designværktøjer. Traditionelle foredrag, workshops og laboratoriesessioner er struktureret parallelt for at give deltagerne mulighed for at blive tilpasset til samme kulturelle og designværktøjer. Studerende behandler derefter de forskellige faser af designprocessen, der består af eksperimentelle og interaktive arbejdsstrømme, støttet af Project Leader Advisors.

Konferencer og seminarer giver eleverne mulighed for at komme ansigt til ansigt med professionelle fagfolk og agenturer, vigtige tal inden for design, iværksætteri, teknologi og økonomi. Resultater af det afsluttende projekt præsenteres i slutningen af ​​kurset til en kommission bestående af professionelle fagfolk og eksperter.

I tidligere udgaver er projekter blevet udviklet i samarbejde med: Midea, Ferrarelle, Piaggio, Ceres, Rizoma, Tecnargilla, Vitasnella, Scoprega, Verallia, Prodir, TVS, Vibram, blandt de andre.

Karrieremuligheder - Mesteren uddanner fagfolk med stærke færdigheder inden for design og innovation, der er velegnede til at fungere som designere i studier, bureauer, designfirmaer, institutioner og auto-produktion eller i stand til at udvikle deres egen virksomhed.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 11, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
18,900 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Milan, Lombardy
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Italien - Milan, Lombardy
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Okt. 2019
Italien - Milan, Lombardy
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen