Master I Digital Feature Film Production Program

Filmbase

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master I Digital Feature Film Production Program

Filmbase

Om Digital Feature Film Production Program

Digital Feature Film Production Program

Real Film Education

Filmbase tilbyder et unikt industriel- Filmbase masteruddannelseskursus med det formål at forberede filmskabere til virkeligheden ved at skrive, udvikle, pitching, producere, skyde, redigere, udstationere og distribuere spillefilm i digitale formater.

Nøglefunktioner

 • Vores program i Digital Feature Film Production er et fleksibelt kursus designet til at udvikle branchefolk, der er interesseret i produktion af spillefilm.
 • Vores elever lærer direkte fra erfarne filmskabere i Irland og Storbritannien.
 • Vores elever bruger nyeste standard udstyr.
 • Industriintegration er et centralt element i dette program.

Hvad det handler om

Digital Feature Film Production Programmet er et spændende og innovativt kursus, der udstyre studerende med både kreative og teknologiske færdigheder til fremtidige roller inden for digital filmproduktion og kreative industrier.

Vores filosofi er at opfostre teknisk specialisme og kreativ professionalisme gennem forskning og praktisk produktion.

Vi sigter mod at producere innovative tænkere, der har evnen til at skabe originale filmproduktioner, der er aktiveret gennem en voksende og forbedret forståelse af digital teknologi.

Studerende adgang til digitale kameraer, filmskabende udstyr og efterproduktion faciliteter vil hjælpe denne blanding af moderne teknisk færdigheder og teknikker, som vil informere og forberede eleverne til en fremtid i praktisk filmproduktion.

Hvad du gør

Den digitale filmfremstillingskomponent af kurset studerer teorien og praksis med digital filmfremstilling og er designet til at være ekstremt praktisk og praktisk. Studerende vil producere en række individuelle og gruppe filmbaserede projekter på tværs af en række moduler, der kulminerer i produktionen af ​​en film med fuld længde. Disse programmer er designet til at bidrage til en høj kvalitet portefølje af arbejde efter eksamen.

Digital Feature Film Production Programmet kræver bevis for evnen til at opnå avancerede produktionsstandarder. Tilsynsførende med produktionen af ​​spillefilm vil hjælpe eleverne med at nå deres mål om at skabe en film i fuld længde. Studerende vil tydeligt demonstrere deres øgede viden om teknologi og deres forståelse af oprettelse af spillefilm samt marketing- og distributionsstrategier. For at opnå disse resultater er graden afhængig af, at et produktionsbesætningsmedlem fungerer som en selvstændig og selvstændig enhed.

Dit arbejde gennem hele programmet vil kræve et væsentligt element af uafhængig udvikling og forskning, der er knyttet til gruppe- og individuel projektarbejde efter behov. Sammen med dit igangværende arbejdsopgaver vil du deltage i formelle forelæsninger, der tilbydes af filmakademikere, ekspertpraktikere, industristrategere og nøgletal fra film- og tv-verdenen i Irland og i udlandet.

Studerende vil have fuld adgang til biblioteket og udlånsrettigheder gennem Dublin Business School (Aungier Street campus) og Irish Film Institute ressource bibliotek.

Yderligere muligheder

Studerende vil have mulighed for at foretage et valgfrit industribesøg i London for at besøge og etablere forbindelser med nøgleindustrik strategister, distributører, salgsagenter og efterproduktionsfaciliteter.

Mulighederne for at besøge det europæiske filmmarked på Berlin Film Festival i februar vil blive lettere. Dette vil give eleverne en unik mulighed for at møde de vigtigste branchefolk fra hele verden og se filmmarkedet i aktion.

Studerende vil have adgang til industrielle arrangementer og paneler på et udvalg af irske filmfestivaler. Studerende opfordres til at udnytte de ekstra læring og netværksmuligheder, der tilbydes på disse arrangementer.

Fakta-dokument

 • Sted: Filmbase , buet gade, Temple Bar, Dublin 2
 • Kursus start: september 2018
 • Kursuslængde: 1 års fuldtidsarbejde
 • Deltagelse: Heltid
 • Adgangskrav: Normale krav er mindst en anden klasse æresbevisning grad eller tilsvarende. Hvis du ikke opfylder ovenstående men har betydelig relevant erfaring, vil din ansøgning blive overvejet, forudsat at du opfylder universitetet, at du er i stand til at reagere på udfordringen ved postgraduate arbejde.
 • Ansøgning: Ansøgere skal søge direkte på Filmbase . Se siden Sådan søger du for mere information.
 • Udstedende organ: University of West Scotland (UWS)
 • Gebyrer: € 6.450 (inklusiv registreringsgebyrer)
 • Andre noter: Programmet garanterer ikke adgang til programmet. Ansøgningsprocessen kan omfatte et interview stadium.

Hvordan man ansøger

Generelle applikationer

Udtryk af interesse er i øjeblikket inviteret fra potentielle studerende. Prospektive kandidater bliver bedt om at kontakte Filmbase at diskutere kurset forud for ansøgninger. Ansøgninger kan indeholde et interview stadium. *

Industri applikationer

Filmmagere, der allerede har færdiggjort en Feature Film i en professionel kapacitet, kan søge at få deres tidligere arbejde valideret til kursusformål. Filmmagere, der ansøger på grundlag heraf, kan opnå Masters kvalifikation ved afslutningen af ​​et Creative Media Project og visse akademiske moduler. Reducerede kursusgebyrer gælder i sådanne tilfælde.

Industri fagfolk interesseret i at anvende bør kontakte Alan Fitzpatrick, Filmbase Director, som det første kontaktpunkt for dette kursus.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret February 12, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
6,450 EUR
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Irland - Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
€ 6.450 (inklusiv registreringsgebyrer)
Videoer

Filmbase Presents

Green Feature Filmmaking at Filmbase