Master i General Management

Generelt

Program beskrivelse

97715_RS909_20170421_Centre_ville_HEC_Salle_de_cours_N1_BB2.jpg

Kandidatuddannelsen i ledelse, med en række specialiseringer, giver dig

  • lyd uddannelse med et højt specialiseringsniveau. Programmet består af en stærk kerne af konceptuel (teoretisk) viden, der er klar til hurtigt at blive omdannet til praktiske (operationelle) færdigheder i forskellige ledelsesjob. Hver specialisering kombinerer en række specialiserede kurser, en praktikplads (i et firma, i en offentlig organisation, i et forskningscenter mv.) og en afsluttende afhandling.
  • Denne uddannelse kombinerer de tværgående universitetsfærdigheder, der er nødvendige for en korrekt udvikling af en karriere i finanssektoren, enten i virksomheder eller i faglige organisationer (tilpasningsevne, fleksibilitet, intellektuel nysgerrighed, åbenhed over for verden, kreativitet, iværksætterånd, forankret i den virkelige verden, kontinuerlig læring) med
  • detaljeret undersøgelse af ledelsens grundlæggende discipliner på et niveau, der gør det muligt for kandidaten at starte en generel professionel karriere, eller en der er knyttet mere specifikt til en af ​​disse discipliner.
  • en grundig beherskelse af en færdighed eller et veldefineret specialiseringsområde, der giver kandidaten en højt specialiseret profil med henblik på at søge arbejde eller forfølge yderligere forskning.
  • færdigheder på to fremmedsprog: engelsk (til et niveau svarende til den internationale standard C1) og et andet sprog (til et minimum på B2).
  • forstå, hvordan virksomhederne fungerer og de moderne økonomiske problemer på spil.
  • evnen til at gennemføre den viden, der er opnået i forbindelse med en kompleks feltsituation, nøje analysere den observerede situation og tilvejebringe passende løsninger.
  • Specialiseringer i kandidatuddannelsen i ledelsen undervises udelukkende på engelsk, ellers bilateralt på engelsk og fransk. De bygger på skolerets ekspertise eller specifikke erhvervssektorer.

Visse tværgående kurser, der er fælles for alle specialiseringer af kandidatuddannelsen i ledelsen er obligatoriske for 3 point. Disse kurser kan vælges fra følgende liste: Entrepreneurship and Innovation, Business Ethics, Digital Business og International Strategy. Kandidatuddannelsen får EPAS-akkreditering fra EFMD (European Foundation for Management Development).

http://www.hec.ulg.ac.be/en/masters/master-in-management/master-in-management-in-1-year97719_RS4036_ULiege-placedu20Aout-batiment-exterieur-OM-20171.JPG

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

HEC Liège Management School – University of Liege (HEC Liège) is an EQUIS & AACSB accredited Management School that successfully combines the warmth of Liege's cultural life, the charm of a leafy ... Læs mere

HEC Liège Management School – University of Liege (HEC Liège) is an EQUIS & AACSB accredited Management School that successfully combines the warmth of Liege's cultural life, the charm of a leafy environment and the necessities for a challenging education open to the world and to the future. Minimer