Master i Human Resource Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Professionel akkreditering, industriforbindelser og forretningsfokus gør dette program ideelt, hvis du i øjeblikket er involveret i menneskelige ressourcer eller er interesseret i at forfølge en karriere på dette område.

Med forskellige akademiske og praktiserende perspektiver får du mulighed for at finde nye måder at styre mennesker på den moderne arbejdsplads på under hensyntagen til udvikling af medarbejdere og medarbejderrelationer og forståelse af de overordnede forretningsmæssige problemer i ledelsen. Du vil blive udfordret til at tænke kritisk på spørgsmål om organisatorisk ledelse og selvrefleksion.

Dette program giver mulighed for at opnå en fagligt anerkendt kvalifikation, der vil hjælpe med at imødekomme det stigende krav om, at HRM-udøvere skal have en CIPD-kvalifikation (Chartered Institute of Personnel and Development).

Ud over at give dig ret til CIPD-medlemskabsniveauet for Associate, giver dette program det nødvendige dokumentation for faglig viden til at ansøge om opgradering af CIPD Chartered Membership, med forbehold af samtidig erhvervserfaring.

akkrediteringer

Dette kursus er akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) for at opfylde de "videnelementer", der er nødvendige for at opnå associeret medlemskab af CIPD.

Hvordan du studerer

  • Forelæsninger og seminarer
  • Undervisningsforelæsninger
  • Bibliotekressourcer
  • Gruppestudie
  • Beboelsesbesøg (omkostningerne dækkes af skolen).

Kontakt timer og uafhængig undersøgelse

Ugentlige kontakt timer på dette program kan variere afhængigt af de valgte individuelle modulvalg og studietrin.

Postgraduate-studiet indebærer en betydelig del af uafhængig undersøgelse, udforskning af materiale under forelæsninger og seminarer. Som en generel vejledning forventes der for hver time i klasselever at bruge mindst fire-fem timer i en selvstændig undersøgelse.

Valgfrie moduler vil køre så langt som mindste studentnumre er opfyldt. Tidsplaner kan begrænse tilgængeligheden af ​​moduler til nogle studerende. Da mulighederne afspejler medarbejdernes forskningsinteresser, kan de ændre sig over tid på grund af medarbejdernes tilgængelighed.

Hvordan man vurderes

Vurderingen sker gennem en række praktiske projekter både individuelt og inden for grupper og kan omfatte præsentationer og essays, rapporter og casestudier.

Vurdering Feedback

University of Lincoln politik for vurdering af feedback tager sigte på at sikre, at akademikere straks returnerer kursusundersøgelser - normalt inden for 15 arbejdsdage efter indleveringsdatoen.

Adgangskrav

Minst 2: 2 æresbevisning eller tilsvarende faglig kvalifikation eller erfaring.

For dem uden en grad, der har tilsvarende faglige kvalifikationer eller erfaring, bedes du kontakte vores Admissions Tutor i første omgang - Dr. John Mendy jmendy@lincoln.ac.uk.

University of Lincoln tilbyder internationale studerende (ikke-EU / UK), der ikke opfylder de direkte adgangskrav til en postgraduate grad kursus mulighed for at gennemføre en grad forberedelse program på universitetets internationale studiecenter. For at finde ud af mere, besøg www.lincoln.ac.uk/isc

Internationale studerende vil kræve det engelske sprog på IELTS 6.0 med ikke mindre end 5,5 i hvert element eller tilsvarende. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Minimer