Læs den officielle beskrivelse

Industrielle kemi har til opgave at anvende kemisk viden til forskning og udvikling af processer med henblik på at opnå produkter og materialer af industriel interesse.

Kandidatuddannelsen i Industriel Kemi ved Parma Universitet foreslår uddannelse rettet mod de mest aktuelle aspekter af den kemiske industri, såsom undersøgelse af energieffektive synteseprocesser med høj selektivitet for reduceret miljøpåvirkning , der tager sigte på at opnå høj forbrug og produkter af høj kvalitet til de forskellige applikationssektorer.

Kurset indeholder 11 kurser med teoretisk og eksperimentelt indhold, med så mange eksamener til læringsvurdering. Træningen er afsluttet med kurser med frit valg, med gyldighed af tolvte eksamen, og slutter med et forsøgsforsøg på 6 måneder. Kandidatuddannelsen forbereder erhvervet som industriel kemiker med beskæftigelsesmuligheder i forsknings-, udviklings- og processtyringslaboratorier i de forskellige industrisektorer, hvor der kræves kemisk viden både i produktion og kvalitetskontrol og sikkerhed og miljøbeskyttelse.

Kandidatuddannelsen i industriel kemi forbereder også adgang til erhvervet, især på rådgivningsniveau eller for videreførelse af studiet inden for forskeruddannelsen, typisk inden for kemisk videnskab og anvendt kemi.

Fordi i Parma

Fordi uddannelsen er en del af Institut for Kemiteknologi, Liv og Miljømæssig Bæredygtighed, uddeles af MIUR som "Department of Excellence 2018-2022" med ekstraordinær finansiering til forskning og undervisning. Et stimulerende miljø, fuld af laboratorier, udstyret med avantgardeinstrumenter. En dør til verden, der tilbyder mulige læresæt på engelsk, Erasmus-studieprogrammer og OverWorld stipendier, til at udvikle eksperimentelt speciale i udlandet.

Gradkurset giver mulighed for at lære om og interagere med vigtige virksomheder og prestigefyldte universiteter ved at deltage i udvekslingsprogrammer også i internationale forskningsprojekter. Vi garanterer et netværk af kontakter og samarbejder med mange nationale og internationale virksomheder, forsknings- og udviklingscentre i de mest innovative industrisektorer (fødevare-, kemi-, medicinalindustrien, CNR-institutter) og kontakt med spin-offs født i inde i afdelingen, realiteter fulde af stimuli, der antænder ideer!

Hvad venter dig efter eksamen

Som kandidat i Industriel Kemi kan du stræbe efter at spille vigtige roller i design af avancerede processer, produkter og materialer til innovative teknologiske anvendelser. Denne grad forbereder dig også til erhvervet som kemiker eller for videreførelse af studiet inden for ph.d.-kurser, typisk inden for kemi eller materialevidenskab.

De beskæftigelsesmuligheder, du vil få adgang til, omfatter forskning og udvikling, kvalitetskontrol, kontrol med produktionsaktiviteter, analyser i forskellige typer af kemiske industrier og i flere sektorer.

De færdigheder, du vil erhverve, giver dig mulighed for at finde beskæftigelse i en bred vifte af kemiske produkter virksomheder, selv med marketing og salgsopgaver. Den nationale beskæftigelsesfrekvens et år efter eksamen er 87,5% for industriel kemi (kilde AlmaLaurea 2017).

Program undervist i:
Italiensk

Se 13 flere kurser fra University of Parma »

Senest opdateret May 12, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date