Master i International Business

Generelt

Program beskrivelse

Din kompetence booster til fremtidige ledelsesopgaver

Din vej til det øverste ledelsesniveau på det internationale marked.

Masteruddannelsen er et meget godt valg for dig, hvis du vil ...

  • vil gerne udvide dine lederskabsfærdigheder efter din bachelorgrad
  • vil gerne gå videre til en international ledelsesposition
  • søger en kandidatuddannelse med innovativt indhold i ledelse og personaleledelse

Indhold, mål og kursusstruktur

Succes gennem nøglekompetencer - med kandidatuddannelsen

Kandidatuddannelsen "International Business

Hvert semester dækker følgende emner:

Lederskabsfærdigheder (1. semester)

I første semester udvikles ledelseskompetence i henhold til vores innovative undervisning og læringskoncept CORE ("Competence Oriented Research and Education") i overensstemmelse med markedets behov og fokuserer på evaluering af virksomhedernes økonomiske udfordringer i sammenhæng med globale trends, identificere fremtidige markeder og deres muligheder og udvikle forretningsmodeller, herunder finansiering. Derudover fokuserer første semester på forståelsen af ​​vigtigheden af ​​ledelsesaktiviteter i tråd med virksomhedskultur, udvikling og anvendelse af relevante kompetencer.

Anvendelse af ledelsesopgaver (2. semester)

I andet semester anvendes disse lederskabskompetencer til specifikke ledelsesopgaver. Emnerne, der er særlig udfordrende for ledere, er søgen efter, udvikling og fastholdelse af talenter i Strategisk Human Resource Management. At designe nye arbejdsmodeller, udvikle hold og deres præstationer og også overveje kulturelle og etiske aspekter, når de leder medarbejdere. Indholdet af modulerne anvendes i udviklingen af ​​begreber. Udviklingen af ​​personlige og sociale handlingskompetencer fremmes i de kontraherende parter

Going International (3. semester)

I tredje semester er fokus på internationalitet. Under praktik i udlandet eller et semester i udlandet kan du bevise dine erhvervede færdigheder i en interkulturel sammenhæng.

In-Depth-Experience (4. semester)

Sidste semester begynder med et online forskningsmodul "Analyse International Management", efterfulgt af kandidatafhandlingen, som er ideelt forbundet med et spørgsmål fra forretningspraksis.

Karriereperspektiver

Gennem kompetenceforstærkeren til en international karriere

Med vores kandidatgrad er alle karrierevejene åbne for dig. De innovative ledelsesstrategier og lederkoncepter forbereder dig optimalt til de fremtidige udfordringer i en ledelsesposition.

Kandidatstuderende kan regne med meget interessante aktivitetsområder, især i ledende medarbejdere. I sådanne positioner øverst i virksomheden er ledelsesevne og nøglekompetencer afgørende. I en international sammenhæng har kvalificerede ledere derfor den bedste fremtid og karrieremuligheder.

Derudover skaber du med graden Master of Arts (MA) de bedste forudsætninger for en akademisk karriere inden for undervisning og forskning.

Ansøgning

Hvad du skal medbringe med dig - Adgangskrav til kandidatuddannelsen

Kandidatuddannelsen kræver motivation og social kompetence fra vores studerende. Med vores unikke CORE-princip ("Competence Oriented Research and Education") forbereder vi dig perfekt til dine fremtidige ledelsesopgaver.

Kravene:

  • 3-årige bachelorgrad fra et anerkendt universitet
  • Grundlæggende forståelse for økonomi bevist af moduler i tidligere studier
  • God kendskab til engelsk (vi accepterer TOEFL, IELTS, TOEIC, CAE, CPE eller lignende)
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

SRH Hochschule Berlin- being as international as its location - is state-approved and accredited by the scientific advisory council. You will study in the center of Berlin, at the Ernst-Reuter-Platz n ... Læs mere

SRH Hochschule Berlin- being as international as its location - is state-approved and accredited by the scientific advisory council. You will study in the center of Berlin, at the Ernst-Reuter-Platz named after the first governing mayor of Berlin. Minimer