Master i International Relations. Europa-Latinamerika

Generelt

Program beskrivelse

Master med fokus på forholdet mellem Europa og Latinamerika Studerede i hovedkvarteret for Argentina og Italien.

Kurset giver en akademisk og praktisk uddannelse til at forstå, håndtere, løse og foregribe problemer og politisk-institutionelle, økonomiske og strategiske ændringer i offentlige institutioner og private virksomheder i tilknytning til internationale forbindelser med særlig fokus på Latinamerika og Europa .

Dens mål er:

 • Tog kandidater er interesserede i at integrere, regionale og internationale offentlige og private organisationer, der tager sigte relationer i Europa og Latinamerika
 • Træning for udførelsen af ​​opgaver af anvendt forskning i de områder, som forbindelserne mellem EU og AL: institutioner og integrationsprocesser, internationalisering af små og mellemstore virksomheder, offentlige politikker i forhold, og de økonomiske og handelsmæssige forbindelser.
 • Forbered eksperter til identifikation og ledelsesmæssige problemer af institutionel, organisatorisk og strategisk karakter i den offentlige og den private sektor vedrørende internationale forbindelser EU og Latinamerika.

Uddannelsen Projektet kombinerer traditionel disciplinær akademisk korpus (økonomi, jura, statskundskab) med den typiske "tilgang" Den Europæiske Unions studier området - Latinamerika og de særlige kendetegn ved de processer af integrationsproblemer.

højdepunkter

Særlig fokus på forholdet mellem Europa og Latinamerika.
Studerede, studerende og fakultet: International
professionelle praksis i internationale organisationer.

Vedligeholdelse tilskud fra det italienske udenrigsministerium for studieophold i Italien. Eventuelle rabatter i henhold til budget tilgængeligheden af ​​kursus for studerende med akademisk merit. myndigheder

 • Instruktør: Ph.D. Loris ZANATTA
 • Akademisk koordinator: Ph.D. Nicolas Cherny
 • Koordination: Dott.ssa Eleonora Filice / Dott.ssa Valeria Engroba

Program Structure

Varighed: 1 år og indsendes eller 450 timers professionel praksis.
Start: Maj 2, 2018

studerede:

 • Klasser i Buenos Aires: Maj december 2018
 • Klasser i Bologna: januar til april 2019
 • Praktikophold i BA eller BO: Maj august 2019

tidsplan:

 • Buenos Aires klasser: mandag til fredag ​​tidsinterval på 18 til 22 timer
 • Bologna klasser: mandag til fredag ​​fra 9 til 17 timer.
 • Den samlede tidsplan af klasser er 504 timer, mere 450 timers praksis.

Sprog: spansk og italiensk. Intensive sprogkurser i begyndelsen af ​​det deltog forventet.

Programmet byder på intensive italiensk sprogkurser og spansk

Professionel praksis
Programmet giver mulighed for udvikling af 450 timers faglig praksis, der kan udføres i anerkendte organer og institutioner i Italien eller Argentina.

Titel: "Magister i International Relations. Europa-Latinamerika", italiensk kvalifikation.

Alma Mater Studiorum - Università di Bologna (Italien), udstedt et diplom i italiensk sprog i overensstemmelse med dens regler. Uden anerkendelse og gyldighed i Rep. Argentina.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

La Representación en Argentina del Alma Mater Studiorum – Università di Bologna para toda Latinoamérica (1998), se inaugura con el propósito de crear un ámbito de discusión de los procesos de integrac ... Læs mere

La Representación en Argentina del Alma Mater Studiorum – Università di Bologna para toda Latinoamérica (1998), se inaugura con el propósito de crear un ámbito de discusión de los procesos de integración política y económica entre la Unión Europea y América Latina. Minimer
Buenos Aires