Master i Ledelse og Human Resources Management

Generelt

Program beskrivelse

Introduktion

109610_Clipboard01.jpg

Kandidatuddannelsen i Ledelse og Human Resources Management gives til Det Humanistiske Fakultet (FLSH) på Saint-Joseph University (USJ), Human Sciences Campus, beliggende på Damaskus Road, i hjertet af Beirut.

Undervisningssprogene er fransk, engelsk og arabisk. Et af disse sprog anvendes i henhold til studieplanen og undervisningsenheden.

Uddannelsen leveres af mere end 20 lærere-forskere og fagfolk fra libanesiske og udenlandske virksomheder. Desuden inviteres eksterne talere fra de mest prestigefyldte universiteter over hele verden, nemlig de franske, regelmæssigt.

Kandidatuddannelsen i ledelse og HRM er et pioneruddannelse inden for sit område i Libanon, der giver træning lige siden den blev grundlagt af USJ i 1997. Siden dengang har den uddannet størstedelen af HR-ledere og fagfolk, der optræder i Libanon samt Mellemøsten og Golfområderne. Blandt sine kandidater er HR ledere af flere prestigefyldte libanesiske og multinationale selskaber.

Besøg Master i Ledelse og Human Resources Management side på Saint-Joseph University of Beirut hjemmeside for flere detaljer!

Programmet

Mesterens elever kan vælge mellem 2 læseplaner, det franske sprog eller den engelsksprogede.

Kandidatuddannelsen i Ledelse og Human Resources Management består af 100 European Credit Transfer System (ECTS) som kursuskrav ud over en 20 ECTS-afhandling. Klasser leveres normalt 3 eftermiddage om ugen ud over få intensive hele-dags sessioner. Programmet har til formål at give HR-medarbejdere den nødvendige viden samt knowhow til at reagere på markedets behov.

Blandt andre kurser omfatter programmet:

 • Ledelse
 • Organisatorisk adfærd og analyse
 • Team ledelse på arbejdspladsen
 • Sundhed, sikkerhed og velvære.
 • Performance Management
 • Strategisk arbejdsstyrkeplanlægning
 • Kompensation og ydelser
 • Arbejds- og sociallovgivning
 • Udvælgelse og rekruttering
 • Softwareprogrammer til HRM
 • Forandringsledelse

Få mere at vide om at studere som en international studerende på USJ på dette link: https://www.usj.edu.lb/sri/index_en.php

Virksomhed praktik

Praktikopholdet er integreret i hver elevs faglige pensum Det sigter mod at lade ham / hende lægge sine akademiske værktøjer, både konceptuelle og professionelle i praksis for at styrke hans / hendes faglige kompetencer.

Dobbelt eksamensbevis

109611_Clipboard01df.jpg

I december 2018 underskrev Det Naturvidenskabelige Fakultet en aftale om udveksling og dobbelteksamen med CELSA Sorbonne Université for Lederuddannelsen i Ledelse og Human Resource Management .

Nogle studerende vælges årligt for at deltage i deres 2. år på kandidatuddannelsen i Frankrig og modtage deres kandidat fra CELSA og fra USJ. Udvekslingen omfatter også CELSA-USJ professorer og forskere.

109612_3.jpg

Adgangskrav

Kandidaten skal have mindst en bachelorgrad i enhver specialitet. Selv om der ikke er adgangskode, skal kandidaten vise et højt interesse for HR gennem et interview med mesterens direktør. Erhvervserfaring på området er et plus.

109613_4.jpg

Undervisning og gebyrer

Kandidatuddannelsen i Ledelse og Human Resources Management består af 120 ECTS. Kreditomkostningerne varierer fra år til år; det er i øjeblikket 178 $. Derfor er de samlede studieafgifter 21.360 $. Der findes flere former for finansiel støtte til enten det samlede eller det delbeløb af studieafgiften.

Stipendier til internationale studerende

For at fremme sin internationale anerkendelse har USJ oprettet en fond til finansiering af studier af internationale studerende og fremme international mobilitet. Se yderligere detaljer: https://www.usj.edu.lb/sri/bourseint.html

Doktorsstudier åbning

En doktorgrad i Ledelse og Human Resources Management er blevet igangsat for nylig, og flere ph.d.-kandidater skriver allerede deres afhandlinger. Studerende, der har et højt akademisk og fagligt præstationer, kan ansøge om ph.d.-studier. Accept er baseret på undersøgelsen af kandidatens fil.

Ansøgningsprocedure

Ansøgningsskema på hjemmesiden her: https://www.usj.edu.lb/sri/bourseint_en.html

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Saint-Joseph University of Beirut (USJ) is a private Lebanese university that was established in 1875. The university and its degrees are officially recognized by the Lebanese state, in accordance wit ... Læs mere

Saint-Joseph University of Beirut (USJ) is a private Lebanese university that was established in 1875. The university and its degrees are officially recognized by the Lebanese state, in accordance with the provisions of the private higher education that governs higher education in Lebanon. Minimer