Master i Logistik og Global Operations

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

MSc Logistics og Global Operations grad giver eleverne mulighed for at udforske praksis i sammenhæng med relevant moderne teori og forskning inden for Logistik Management fra et internationalt perspektiv.

Programmet søger at udvikle de strategiske visioner for de studerende med fokus på udvikling af kreativ tænkning og proaktiv ledelse. Programmet anerkender, at alle organisationer, lokale og globale, konstant ændrer sig og søger at sikre, at ledere udvikler den nødvendige viden og kompetencer til at klare dette. Studiet giver mulighed for kontekst og situation-specifik læring.

Forelæsninger, seminarer, casestudier og gæstens højttalere sigter mod at give de studerende en rig og grundig forståelse af emnet. Det forventes, at kandidater vil være klar til at starte en karriere inden for ledelse eller rådgivning inden for logistik og operationer inden for lokal og global skala.

Programmet har til formål at være stimulerende og inspirerende. Lincoln International Business School-medarbejderne har til formål at være til rådighed for at yde hjælp og assistance, når det er nødvendigt. På regelmæssig basis forventes de studerende at foretage en hensigtsmæssig diskussion med vejledere, der kan give vejledning med afhandlinger eller andre uafhængige studieelementer.

Højdepunkter

 • En mulighed for at lære om ledelsen af logistik og globale operationer på tværs af en række erhvervssektorer.
 • Du får mulighed for at besøge en virksomheds placering.

akkrediteringer

Dette kursus er akkrediteret af Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) (UK).

Hvordan du studerer

Programmet kombinerer generiske moduler inden for business og management med mere specialiserede moduler inden for logistik, drift og supply chain management.

De generiske moduler er designet til at give eleverne mulighed for at udvikle en forståelse af, hvordan økonomi, mennesker og andre ressourcer styres i organisationer, mens specialmodulerne har til formål at give viden og teknikker til at analysere, vurdere og bidrage til design og ledelse af logistiske operationer og forsyningskæder.

Derudover vil du have mulighed for at besøge en virksomheds placering for at få en bedre forståelse af, hvordan logistik fungerer i praksis. Studerende har tidligere besøgt et Caterpillar-websted i Leicester. Alle omkostninger i forbindelse med denne rejse er omfattet af skolen.

Det lærte element i programmet består af syv obligatoriske moduler og et valgfrit modul. Valgfrie moduler kører så langt som mindst 10 studerende vælger dem. Tidsplaner kan begrænse tilgængeligheden af ​​moduler til nogle studerende. Da mulighederne afspejler medarbejdernes forskningsinteresser, kan de ændre sig over tid på grund af medarbejdernes tilgængelighed.

Kernemoduler

 • Beslutningsanalyse for ledere
 • Global Supply Strategies
 • Logistik og Operations Management
 • Indkøb og forsyningskæder
 • Projektplanlægning og ledelse
 • Forskningsmetoder og design
 • Strategi Making

Valgfrie moduler

 • Fællesskabsorganisation, bæredygtighed og udvikling
 • Katastrofehåndtering
 • Dynamisk systemmodellering
 • Group Consultancy Project
 • Humanitær Logistik
 • International Entrepreneurship
 • Hold og lederskab

Programmet afsluttes med afhandlingen. Afhandlingen er designet til at fremme innovation og forskellige Pathways til det endelige vurderede produkt. I denne henseende er afhandlingen et udvidet projekt, der kan rumme en række uafhængige arbejder.

Hvordan man vurderes

En række forskellige vurderingsmetoder udnyttes i løbet af dette kursus, herunder essays, eksaminer, mundtlige præsentationer og praktik. Disse vurderinger er designet til at udvikle færdigheder, der kan være nyttige til din karriere.

Vurdering Feedback

University of Lincoln politik for vurdering af feedback tager sigte på at sikre, at akademikere straks returnerer kursusundersøgelser - normalt inden for 15 arbejdsdage efter indleveringsdatoen.

Adgangskrav

Honours degree eller tilsvarende.

Internationale studerende vil kræve det engelske sprog på IELTS 6.0 med ikke mindre end 5,5 i hvert element, eller tilsvarende http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

University of Lincoln tilbyder internationale studerende (ikke-EU / UK), der ikke opfylder de direkte adgangskrav til en postgraduate grad kursus mulighed for at gennemføre en grad forberedelse program på universitetets internationale studiecenter. For at finde ud af mere, besøg venligst http://www.lincoln.ac.uk/isc

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Minimer