Master i Logistik og Supply Chain Management

Kühne Logistik University

Studiebeskrivelse

Master i Logistik og Supply Chain Management

Kühne Logistik University

Tag en master i logistik ved verdens eneste logistikuniversitet. Emner omkring logistik og management/styring? af forsyningskæder udgoer over halvdelen af programmet. Undervisningen foregaar på engelsk. Få mere information her!

Vores Masterprogram i Logistik og Supply Chain Management kombinerer studier inden for logistik, supply chain management, økonomi, management og lederevner på en unik måde. Emner omkring logistik og styring af forsyningskæde udgoer over halvdelen af programmet. Undervisningen foregaar på engelsk. Alle vores programmer har internationale studenterende, et fremragende fakultet, et intimt læringsmiljø og et stort erhvervsnetværk.

Nyd fordelene ved et privat universitet: undervisning i små grupper, et fordelagtigt forhold af fakultetsmedlemmer over for studerende, let adgang til at skabe netværk, moderne infrastruktur og en omfattende række af ydelser overfor vores studerende.

Vores hold bag Karriereservice tilbyder et unikt program, som er målrettet mod de studerendes personlige udvikling såvel som deres kontakt med fremtidige arbejdsgivere. Vores Internationale Kontor baner vej for et semester i udlandet og vores hold bag Programmanagement sikrer, at studiekurserne overholder vores kvalitetsstandarder og kører så gnidningsfrit som muligt. Efter at være blevet optaget hjælper vi de studerende med at organisere deres rejse til Hamborg og fortsætter med at hjælpe dem igennem denne proces.

Her er en oversigt over master programmet:

 • Kurser og valgfag inden for logistik, supply chain management, økonomi, management og lederevner
 • Fire semestre almindeligt forløb (120 ECTS) / tre semestre intensivt forløb (90 ECTS)
 • Et udvekslingssemester paa partneruniversiteter
 • Tre måneders praktik
 • masteropgave (fem måneder)

Master i logistik og SCM – Et smart karrieretræk!

Vores master i logistik og supply chain management er et smart karrieretræk:

 • Logistik og management af forsyningskæder er omraader i fremgang og skaber vækst i verdenshandlen. Et arbejde indenfor logistik- og forsyningskæde-industrien giver fortræffelige internationale karrieremuligheder og finansielle muligheder.
 • Kühne Logistik University er dedikeret til at undervise og forske i logistik og management. Det er faktisk det eneste logistikuniversitet i verden. Universitet støttes af en stærk opbakning fra Klaus-Michael Kühne, en af de fremmeste ledere af den globale logistikindustri. KLU er rangeret blandt de bedste universiteter i Tyskland.
 • Hamborg er Tysklands port til verden og Nordeuropas førende logistiske knudepunkt. Intet andet sted kan du studere logistik så tæt på den ægte vare: lige ved centrum af Hamborgs havn. Verdens mest moderne containerterminaler og talløse potentielle arbejdsgivere er ved fingerspidserne her.
 • Diskussioner i smaa grupper, virksomhedspræsentationer og gæsteundervisere fra velkendte virksomheder: vores masterprogram i logistik og SCM giver dig masser af muligheder for at møde potentielle, fremtidige arbejdsgivere. Praktikpladser giver dig også en chance for at få en fod inden for døren og opbygge dit CV.

Undervisningsgebyrer har aldrig forhindret nogen i at læse ved KLU. Vi giver ikke blot stipendier til vores studerende, vi har også en innovativ finansieringsplan. Deltagere i denne plan betaler ingen undervisningsomkostninger, mens de læser. Til gengæld er de forpligtede på/forpligter de sig til indtægtsbaserede betalinger efter endt studium.

Master i logistik og SCM – soeg om optagelse her!

Optagelseskravene for vores master i logistik og supply chain management:

 • Bachelorgrad eller lignende, fortrinsvis i erhverv eller økonomi *
 • TOEFL- eller IELTS-værdier for at demonstrere engelskkundskaber
 • Stærk akademisk præstation
 • Andre omraader såsom industriel ingeniørteknik, erhvervsinformatik, psykologi eller matematik vil blive overvejet, hvis din bachelorgrad består af et tilstrækkeligt antal (mindst fire) kurser i erhvervsadministration eller erhvervsøkonomi.

Studerende, der ansøger om optagelse på Kühne Logistik Universitet, har fordel af en løbende optagelsespolitik. KLU gennemgår ansøgninger fra alle studerende, så snart alle nødvendige dokumenter er modtaget, og underretter ansøgerne om optagelsesrådets beslutning så hurtigt som muligt.

Vi anbefaler kraftigt ansøgende uden for EU om at ansøge inden 31. marts. Ansøgning om visa tager op til to måneder efter godkendelsesdatoen fra KLU. Husk på, at der er mange andre organisatoriske opgaver at håndtere, når du planlægger dit udenlandsstudium.

Har du ikke dit bachelorcertifikat endnu? Selvfølgelig kan du stadig ansøge hos Kühne Logistik University. Du skal blot have en udskrift af din dokumentation, deriblandt alle karakterer op til da, saa kan du aflevere dit bachelorcertifikat senere i processen.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
23,920 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Sep. 1, 2019
Dates
Sep. 2019
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Sep. 1, 2019