Master i Luksus Management, Innovation og Branding

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

På trods af den globale økonomiske krise vokser salget af luksusvarer over hele verden. Mere end et symbol angiver luksusvarer succes, fordel, privilegium, smag og drømme. Luksusmarkedet er afhængig af ledere til at forstå, steward og vokse denne unikke sektor.

Vores Master i Luksusstyring, Innovation og Branding blev designet specielt til studerende, der håber på en karriere inden for luksusstyringssektoren i dagens dynamiske, globale markedsplads.

119474_01.jpg

Denne mestre fokuserer på at forstå dynamikken og særegenhederne i luksusledelsen, der lægger særlig vægt på fremtiden.

Programmet tildeler 60 ECTS inden for et helt akademisk år. Den indeholder firmabesøg af de største mærker og producenter af luksusvarer i Italien, gæstelektorer, videnskabelig forskning og feltrejser og lederuddannelse. Programmet køres på engelsk. Fakultetet består af internationale fagfolk med base i Rom eller tæt på den.

Moduler og kursusstruktur:

 1. Begrebet luksus
 2. Specifikke egenskaber ved luksusindustrien
 3. Brand værdi i luksusbranchen
 4. Produkt og priser i luksus
 5. Detailstrategi og styring
 6. Sådan håndteres kommunikation og eksterne forbindelsesaktiviteter i luksus
 7. Fremtiden inden for luksus: hvor skal vi hen?
 8. Forretningsadministration

Adgangskrav

 • Kandidater, der søger optagelse i kandidatuddannelsen til luksusstyring, innovation og branding, skal have en bachelorgrad eller relevant bachelorgrad.
 • Alle kandidater skal have en god kommando på det engelske sprog; både talte og skrevne. Vi kræver en eksamensrekord med sprogkundskaber med et mindsteantal på engelsk på 86 point på TOEFL eller 7 bånd på IELTS for alle ikke-modersmålssøgere.

Indtagelse til programmet

 • September og januar

For mere information, se venligst vores websted .

Få din chance for at opnå en kandidatgrad i et af de vigtigste knudepunkter inden for luksusvarer og mode - Rom!

Ansøg nu!

119471_49660058_2086427418120061_8674376402113396736_o.jpg

Udtalelser

Navn: Hanna Maria Zechner
Arbejdssted: Hofer KG, Østrig
Uddannelsesår: 2016
Nuværende job: Regional salgsdirektør
Favoritcitat: ”Ledelse handler ikke om en titel eller en betegnelse. Det handler om indflydelse, indflydelse og inspiration. Indvirkning involverer at få resultater, indflydelse handler om at sprede den lidenskab, du har for dit arbejde, og du er nødt til at inspirere holdkammerater og kunder. ”Robin S. Sharma


Andre henvisninger:

"Jeg er en arbejdende person, og jeg sluttede mig til SSM som voksen studerende, fordi jeg ønskede at forfølge en forretningsadministrator. SSM leverer den form for uddannelse, jeg har brug for. Klasser holdes i små grupper i en familieatmosfære, hvor studerende og undervisere interagerer med let. Jeg må takke underviserne for den opmærksomhed, der er dedikeret til hver enkelt af os i klassen. Dette har bidraget til at opbygge min selvtillid. Jeg ser frem til at fortsætte i min faglige udvikling på SSM. "

Jazzi F. G
SSM DBA-studerende


"BA (Hons) -programmet ved Swiss School of Management er fremragende. Instruktørerne formidler al den nødvendige viden og deler deres erfaringer, der er nødvendige for at få succes med at arbejde i et konkurrencepræget miljø. Hvis du studerer hårdt i klasseværelset, mens du er i din fritid du søger løbende på interessante job, du vil ikke have nogen problemer med at finde arbejde. Jeg blev tilbudt to stillinger i løbet af mine studier. Jeg har besluttet at acceptere en ny udfordring i England. Til trods for at jeg har ændret landet fortsætter jeg med at studere på Swiss School of Management, Rom gennem fjernundervisning. Jeg vil anbefale BA (Hons) -uddannelsen på SSM. "

Ricardo Gotthilf
SSM BA-studerende


"Jeg gik på Swiss School of Management i Rom for BBA-dobbeltpræmieringsprogrammet, og jeg er sikker på, at jeg gjorde det! Klassestørrelserne var store, lærerne var hjælpsomme, og jeg blev ansat allerede før jeg uddannede mig. Nu er jeg i en karriere jeg elsker og kunne ikke være lykkeligere. "

Joan Chemiron
HRM-konsulent ved World Food Program - SSM Graduate


"Som studerende, der studerede i Amerika i lang tid, bemærkede jeg, at der er mange studerende, der kan gøre, hvad jeg allerede gør. SSM giver mig det ekstra skridt fremad i mit liv og min karriere, som jeg ikke kunne bede om alle andre steder!"

Masaharu Kakumoto
SSM BA (Hons) studerende


Send din ansøgning eller eventuelle forespørgsler, du har, til følgende e-mail-adresse: info@ssm.swiss

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Læs mere

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Minimer