Master i Management Building Information Modeling - BIM

Generelt

Program beskrivelse

Kandidater af kandidatuddannelsen BIM vil være fagfolk med en global vision og kritik af den fragmenterede byggebranchen, og med et positivt syn på evnen af ​​teknologi som en faktor for forandring og integration i alle processer, der konvergerer i det faktum, bygget. Dette synspunkt, kombineret med en dyb forståelse af de muligheder og begrænsninger af tilgængelige softwareværktøjer og integration færdigheder kombineret med menneskelige og tekniske samarbejde grupper, leveret kandidat evne både i organisationen, som lege, og uden disse-blevet en faktor for forandring og CQI, ved at anvende BIM proces. Disse færdigheder gør det muligt kandidater blevet centrale offentlige og private organisationer stykker. Bestemt, de justerer deres nuværende processer kræver den virtuelle virkelighed BIM fremmer konstruktion. Til gengæld også dette ses som en reel faktor for forandring i en stadig mere kompleks og krævende globale økonomi effektive og bæredygtige processer.


Adgangskrav/>

  • Chilenske og udenlandske ansøgere ind i en Masters i Universidad UNIACC skal præsentere deres bachelor-grad eller en professionel, original eller legaliseret før en notar, niveauet og indholdet af grad studier svarer til dem, der kræves for at opnå en bachelorgrad. I tilfælde af udenlandsk ansøger, skal den præsentere deres akademiske grad eller professionel grad apostille eller godkendt af den chilenske konsulat i oprindelseslandet og Udenrigsministeriet i Chile.
  • Præsentere klar og læselig fotokopi af begge sider af id-kort.
  • Mød de andre krav til optagelse fastsat af universitetet for det pågældende program.


Beskrivelse af tilstand/>

Studieordningen består af i alt 16 moduler, i 4 semestre og en periode på 18 måneder. mellemliggende udgang til at fuldføre 8 moduler: Diplom i Building Information Modeling Management / Certificate Management BIM. Fjernundervisning kombinerer brugen af innovative undervisnings- og læringsressourcer gennem et virtuelt læringsmiljø og klasseværelse klasser på Universidad UNIACC . Det giver eleverne mulighed, på deres egne præmisser, fremme deres læring og personlig disciplin, selvledelse tid, forene studier med arbejde og privatliv, opnå størst mulig fordel af individuel motivation.


mesh/>


Er pligt afgift og Tilmeldinger?/>

For information om takster og værdi i begyndelsen af ​​næste klasse, bedes du kontakte Admissions Department

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

La Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación, UNIACC, es una Corporación de Educación Superior Privada Autónoma. Su visión consiste en ser una Universidad reconocida por su oferta de enseñanza ter ... Læs mere

La Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación, UNIACC, es una Corporación de Educación Superior Privada Autónoma. Su visión consiste en ser una Universidad reconocida por su oferta de enseñanza terciaria de calidad en sus distintas modalidades de enseñanza y aprendizaje -presencial, semipresencial y no presencial (full online)- , de modo que sus programas faciliten el acceso a la formación superior a todos quienes deseen formarse en las áreas artísticas, de las ciencias sociales y de administración, con énfasis en la comunicación, uso de tecnologías e innovación. Minimer