Master i Management og Forbedring af Historisk og Kulturarv

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Institut for Historie ved Universitetet i Évora, med andre institutioner, har siden maj 2007 haft en master i ledelse og valorisering af historisk og kulturarv. Formålet med denne master er at øge den videnskabelige og tekniske viden i historisk og kulturarv forbundet med metoder og teknikker til opgørelse, bevarelse, valorisering og forvaltning af arv. Den har også til hensigt at tilvejebringe videnskabelig instrumentering, der gør det muligt at anerkende værdien af de forskellige typer arv, gennem undersøgelsen af dens historiske kontekstualisering og de forskellige former for valorisering, der findes i nutidige samfund. Baseret på en tværfaglig og integreret vision søger denne kandidatuddannelse at stimulere og nyde regionernes historiske og patrimoniale arv, og placere dem til tjeneste for deres udvikling. Denne kandidatgrad, der sikres af lærere med erfaring inden for kulturarv, historie, kunsthistorie, museumologi, landskab, miljø og planlægning, søger at sikre uddannelse af specialister, der er i stand til at beskytte og forvalte historiske og kulturarv i nutidens verden, samt bet på arv som en form for vedvarende udvikling og kulturel fremme af forskellige regioner og lande.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Minimer