Master i Management og International Business

Generelt

Program beskrivelse

men, employees, suit

Indgangstest

  • Økonomisk teori
  • Fremmedsprog (engelsk, kinesisk, tysk, fransk, spansk)

Indlæggelser

Dette er listen over dokumenter, du skal indsende for at anvende:

  • Udfyldt i ansøgningsformular (i .pdf) med et farvefoto (størrelse: 3 x 4 cm) vedlagt.
  • Kopier af uddannelsesbeviser ledsaget af en akademisk udskrift med en liste over foretagne kurser og karakterer (point) opnået. Hvis den udlænding, der ansøger om tilmelding til programmer, der tilbydes af videregående uddannelsesinstitutioner, ikke har et uddannelsescertifikat, der beviser, at uddannelse og / eller uddannelse skyldes grundlæggende specifikationer for undervisningsprocessen, skal udlændinge indsende et dokument, der indeholder oplysninger om resultaterne af de seneste beståede prøver udstedt af en uddannelsesinstitution, hvor personen blev uddannet på oprindelseslandets område.
  • En kopi af en medicinsk attest (formular 086u) udstedt af en myndighed, der opererer i hjemlandet, som beviser, at der ikke er nogen modindikationer for uddannelse på Den Russiske Føderations område.
  • En kopi af et HIV / AIDS-certifikat udstedt af en myndighed, der opererer i hjemlandet.
  • Kopier af pas-siderne, der vil blive vist for grænseembedsmænd, når de kommer ind på Den Russiske Føderations område. Udløbsdatoen for pas skal ikke være senere end 18 måneder efter datoen for udstedelsen af studentvisumet. De oplysninger, der er nødvendige for at udsende en invitation, skal være let læselige.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Læs mere

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Minimer