Objektiv

Hovedrollen er målrettet til at uddanne master kandidater faglært i en række forskerundervisning og teknik teknologi og ledelse af Material Science and Engineering, og højt niveau talenter med en innovativ ånd. Som foreslået, ville dette program kræve, at de postgraduate studerende skal kunne:

  1. Gribe fat på marxismens teorier og etablere et videnskabeligt verdenssyn, overholde partiets grundlinier, elsk moderlandet, overholde loven, danne et godt tegn, opfører sig ærligt og troværdigt, strengt og samarbejdsvilligt og opretholder god forskningsetik og professionalisme .
  2. Vær dygtig i den grundlæggende teori grundlæggende eksperiment færdigheder og systematisk faglig viden om ens eget felt, kender dynamikken i banebrydende faglige discipliner. Master et fremmedsprog, kan dygtigt læse faglig litteratur og skrive papirer. Færdiggjort i computer applikationsteknologi. Har engageret sig i videnskabelig forskning, undervisning og kan tage uafhængigt teknisk arbejde. Har en stærk følelse af teknik og stærkere styring og udvikling af bevidsthed og markedskoncept.
  3. Aktivt deltag i motion, opretholde god fysisk og mental sundhedskvalitet.

Hovedretter

Fremskridt inden for Materialevidenskab, Moderne Analytiske Teknikker til Materialkarakterisering, Solid State Physics, Økologisk Fordelagtigt Materiale, Mikroskopisk Teori af Materialer Styrkelse, Princip og Computer Simulering af Metal Fastgørelse.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 11 flere kurser fra Wuhan University of Technology »

Senest opdateret June 17, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
30,000 CNY
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date