Master i Multimedia Kommunikation

Generelt

Program beskrivelse

Master i Multimedia Kommunikation

oversigt

I den voksende kommunikationsindustri blomstrer multimedie og trådløs kommunikation. Nye standarder som 4G og 5G mobilnet har ført til fremkomsten af applikationer som mobilnetværks trevejservices, digitalt tv, videostreaming, interaktivt spil, navigationstjenester, nødsituationer og medicinske applikationer. Teknisk er en effektiv udnyttelse af disse multimedieapplikationer og tjenester til nye og forskellige trådløse netværk en udfordring. For at imødekomme denne udfordring har ingeniører brug for en dybdegående forståelse af trådløse netværk og multimedieteknologier.

Programmet sigter mod at udvikle elevernes forståelse af de tekniske egenskaber ved trådløse netværkssystemer og multimedieteknologier, der dækker avancerede emner inden for multimediedatabase og applikationer som stemme, billede og video i trådløs kommunikation. Samtidig dækker erhvervet også teknologier til forståelse af multimediedata, såsom dyb læring.

Studerende modtager:

 • International anerkendt kandidatgrad
 • Fremragende forskningsfaciliteter og avancerede laboratorieinstrumenter
 • Den nyeste teknologi, der er nødvendig på arbejdsmarkedet
 • Mange muligheder for at deltage i forskellige nationale eller industri finansierede projekter

Kursus

Kernelære

 • Avanceret signalbehandling
 • Billedbehandling og videobehandling
 • Deep learning og computersyn
 • Datakommunikation og kommunikationsnetværk
 • Mobil kommunikation
 • Multimediekommunikation
 • Kodning og kryptografi
 • Projektledelse
 • Essay writing
Yderligere læringsaktiviteter

Yderligere læringsaktiviteter er en del af færdiggørelse af kandidatuddannelser og lønning af grader. Timerne for de supplerende studieaktiviteter fordeles i gennemsnit i løbet af semesteret, typisk 200 timer pr. Semester. Yderligere studieaktiviteter for deltid masteruddannelser er generelt mellem 100 og 150 timer pr. Semester.

opnå beskæftigelse

Denne kandidatstuderende vil få gavn af den store mængde forsknings- og ansøgningsmuligheder, som skolen tilbyder til at beherske de færdigheder, der er nødvendige for jobmarkedet. Kandidater vil have de nødvendige færdigheder til at finde job i forkant med billed- og videokommunikation, kunstig intelligens og computersyn, samt multimediesystemeringeniører, multimediesystemer og informationsteknologikonsulenter, mobile projektledere, trådløse netværk og mobilkommunikation. Ledere og projektledere i kommunikations- og kommunikationsbranchen.

Gebyr

Undervisningen

90.000 yuan, fuldtids 18 måneder.

Alumni undervisningsgebyr reduktion

Kandidater fra University of 西交利物浦大学 Xi'an Jiaotong- 西交利物浦大学 og Xi'an Jiaotong University modtager 20% rabat på studieafgifter.

Betalingsmetode

 • Mastergradsstudenter kan betale i trancher pr. Semester, eller de kan betale i et enkeltbeløb ved registrering, og sidstnævnte kan få en 5% studierabat.
 • Ansøgere skal bekræfte betalingsmetoden samtidig med at de accepterer ubetinget optagelse fra vores skole.

Scholarship

西交利物浦大学 tilbyder rigelige stipendier til internationale studerende, og fremragende studerende modtager op til 50% undervisningsrabat. For at ansøge om 西交利物浦大学 Graduate Program Scholarship, vedhæft venligst et stipendium ansøgningsskema til ansøgning materialer og afklare ansøgning fordele og grunde til prisen.

Adgangskrav

Det Forenede Kongerige:

Anden klasse æresbevisning grad eller derover

Kina:

 • Dette type 1 universitet: 75% eller mere
 • 2 typer universiteter: 80% eller mere

Bemærk: Kinesiske ansøgere behøver ikke deltage i den nationale postgraduate eksamen, der er arrangeret af Undervisningsministeriet.

Nordamerika:

GPA score 3,0 (total score 4) eller GPA score på 3,2 for de sidste 2 år af grundkursus er 3,2

Andre områder:

Tongdengxueli

Akademisk baggrund

Bachelor grad er relateret til kommunikationsteknologi, elektronisk videnskab og teknologi, elektroteknik, datalogi og teknologi.

Engelske krav

Ikke-indfødte engelsktalende og studerende, der ikke er engelsksprogede, skal stille bevis for engelsk færdighed. Denne hoved kræver sprogfærdigheder til at opnå:

 • IELTS: 6,0 og derover (og alle kvaliteter er ikke mindre end 5,0)
 • TOEFL iBT: 80

I særlige tilfælde vil vi overveje dem individuelt på baggrund af ansøgerens særlige forhold. Ansøgere kan blive nødt til at bestå et interview eller en test for at demonstrere deres engelskkundskaber. Ansøgere, der er under IELTS score på 0,5-1,0 (eller tilsvarende i andre sprogtest) kan tilmelde sig i skolen efter 4 eller 6 uger engelsk forberedende undersøgelse.

Ansøgere kan også søge at deltage i Western Union Liverpool English Test for at erstatte den tilsvarende IELTS / TOEFL test. Ifølge testresultatet kan ansøgere optages direkte eller indskrives i skolen efter 4 eller 6 uger engelsk forberedende undersøgelse.

Derudover kan eleverne som led i kravene til yderligere studieaktiviteter på 西交利物浦大学 kræve at afslutte et engelskkursus med en score på "pass" eller "no pass".

Sådan ansøger

Se venligst, hvordan du ansøger om mere information om din ansøgning.

Senest opdateret December 2018

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer