Master i Service Design

POLI.design

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master i Service Design

POLI.design

TIMING

Startdato: Oktober 2018

Klasser: fra oktober 2018 til april 2019

Praktik: fra april til september 2019

Slutdato: Oktober 2019

OVERSIGT

Politecnico di Milano bruger gennem POLI.design et specialuddannelsesprogram til Service Design.

Master in Service Design er et internationalt træningsprogram - undervist helt på engelsk - fokuseret på en brugercentreret tilgang og udvikling af serviceideer fra kontekstmæssig forskning til prototyping.

Den overordnede idé bag mesteren stammer fra bevidstheden om de betydelige ændringer, der er sket i udviklingen og leveringen af ​​tjenester og produkter af virksomheder og offentlige organisationer og den radikale indvirkning, som disse ændringer skaber på faglige færdigheder og virksomhedernes muligheder. Det er derfor vigtigt at uddanne fagfolk, som kan opbygge og styre nye fysiske og virtuelle mønstre af serviceoplevelse og interaktion.

Kompleksiteten ved at udvikle, udvikle og levere en tjeneste kræver innovationskultur , kreativ tænkning og kulturel udveksling .

For at styrke den studerendes evner er masterprogrammet afhængig af en uddannelsesmodel, der kombinerer erhvervelsen af ​​bred og multifacetteret metodologisk viden og en læringsmæssig tilgang gennem:

  • tværfaglige moduler
  • eksperimentelle projekter med virkelige virksomheder koordineret af internationale akademikere og fagfolk
  • service prototyping

PROFESSIONEL UDGAVE / FREMTIDIG BESKÆFTIGELSE

Specialiserende Master i Service Design af POLI.design - Politecnico di Milano , træner specialister i design af tjenester til virksomheder og offentlige organisationer.

Programmets overordnede mål er at producere eksperter og konsulenter med en solid designkultur, vision og evnen til at designe, styre og organisere udformningen og implementeringen af ​​en service. Det sigter også på at udvikle innovation og iværksætteri.

Efter afslutningen af ​​programmet vil deltagerne kunne:

Udstik systemiske innovationsmodeller for tjenester

Udvikle teoretiske færdigheder til at operere inden for et komplekst system

Brug specifikke service design værktøjer

Observere

Administrer serviceudformning, design og udvikling

Foster iværksætteri

Talrige beskæftigelsesmuligheder er til rådighed for kandidater fra Specialiserende Master i Service Design. Potentielle roller omfatter:

  • service designer som en specialiseret konsulent hos et design bureau;
  • service designer som konsulent eller medarbejder i offentlige organisationer, forskningscentre, virksomheder og myndigheder;
  • service designer som konsulent eller medarbejder i private organisationer, forskningscentre, virksomheder og organisationer;
  • service designer som freelance eller selvstændig erhvervsdrivende (opstart).

KURSPROGRAM OG LÆREMETODE

Specialiserende Masteruddannelsen giver 60 CFU (Formative University Credits) svarende til 60 ECTS.

Evnen til at styre kompleksitet og handle på forskellige designniveauer og kapaciteten til kreativitet og vision er hovedtræk ved en service design professionel.

Disse færdigheder vil blive erhvervet gennem en stærkt eksperimentel tilgang baseret på læringsmoduler opdelt i forelæsninger og designaktiviteter - kaldet Service Design Pills, Service Jam, Service Design Workshops - hver ledet af en anden fakultet medlem og fokuserer på et andet emne.

Forelæsninger: Teoretiske lektioner med henblik på at introducere disciplinen og metodologiske lektier til at erhverve processer, værktøjer og tilgange.

Service Design Pills: Målrettede seminarer, der dykker dybere ind i tilgange og værktøjer gennem forsøg på et emne.

Service Jam: Mini-workshops i samarbejde med virksomheder, fokuseret på generering af servicekoncepter.

Service Design Workshops: Design labs, i samarbejde med virksomheder, der beskæftiger sig med en rigtig briefing, der fokuserer på brugerforskning og udvikling af serviceideer og prototyper.

Praktik: 475 timers træningserfaring i et partnerfirma hos Specialiserende Master eller andre virksomheder, der foreslås af deltagerne.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 6, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
14,000 EUR
Information
Deadline
Kontakt skolen
The application for admission must be submitted by 08/08/2018 for Italian/EU citizens with foreign Degree and Non-EU citizens residing abroad
Locations
Italien - Milan, Lombardy
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
The application for admission must be submitted by 08/08/2018 for Italian/EU citizens with foreign Degree and Non-EU citizens residing abroad
Slutdato Okt. 18, 2019
Dates
Okt. 2019
Italien - Milan, Lombardy
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
The application for admission must be submitted by 08/08/2018 for Italian/EU citizens with foreign Degree and Non-EU citizens residing abroad
Slutdato Okt. 18, 2019