Spredning og voksende indflydelse af software i erhvervslivet og vores daglige liv har været fænomenal. Software engineering beskæftiger sig med design og udvikling af højkvalitets software systemer - og dermed er et stadig vigtigere område inden for datalogi. I dette program vil du få avanceret viden og praktiske færdigheder inden for software engineering.

Programmet

I løbet af dette program vil du opnå god teoretisk viden og gode færdigheder inden for tekniske softwareintensive systemer, som omfatter evnen til at klare forståelsens kompleksitet samt at udvikle dem. Du vil erhverve viden om principper for analyse, design og implementering af store og komplekse software systemer. Studerende, der gennemfører dette program, vil kunne demonstrere en forståelse af metoder og teknikker til softwarehåndtering og anvende dem på en række udviklingsscenarier. Du vil kunne udnytte global diversitet og arbejde i internationale teams. Et tæt industrielt samarbejde, herunder for eksempel industriel gæsteforelæsninger og specialeprojekter relateret til partnerindustrier som ABB, Ericsson eller Volvo, forbinder teori til praksis.

Beskæftigelse og fremtidige udsigter

Dette masterprogram er vært ved Division of Software Engineering på Mälardalen University . Divisionen har adskillige internationalt anerkendte forskere med dokumenterede rekord af ekspertise og aktiv deltagelse i verdensledende konferencer. De vigtigste forskningsområder inden for divisionen omfatter komponentbaseret software engineering, model-driven udvikling og afhængig software engineering.

All forskning udføres i projekter med specifikke mål med hensyn til publikationer, samarbejder og prototypeværktøjer. Vi overfører vores forskningsresultater til vores uddannelser så vidt muligt. "De fleste af de avancerede niveau kurser dækker state-of-the-art forskning inden for software engineering, og mange bliver taget sammen med ph.d.-studerende på afdelingen.

Undervisningsgebyr

For studerende uden for EU / EØS

Første semestersgebyr: 67500 SEK

Samlet programgebyr: 135000 SEK

Specifikke adgangskrav

En afsluttet bachelorgrad fra en højere uddannelsesinstitution på tre år eller derover svarende til 180 point, heraf mindst 60 studiepoints inden for computervidenskab eller computerteknik, herunder programmering svarende til 15 studiepoints og mindst 22,5 studiepoeng i matematik / anvendt Matematik. Et TOEFL testresultat med en minimum score på 575 med en score på mindst 4,5 (PBT) eller 90 med en TWE score på mindst 20 (iBT) eller et IELTS testresultat med en samlet bånd score på mindst 6,5 og nej band score under 5,5 eller tilsvarende er påkrævet.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 10 flere kurser fra Mälardalen University »

Senest opdateret November 25, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
270,000 SEK
for studerende uden for EU / EAA
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019