Master I Supply Chain Management (TriContinent)

Kühne Logistik University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master I Supply Chain Management (TriContinent)

Kühne Logistik University

Denne unikke Master i Global Supply Chain Management grad programmet henvender sig til supply chain management fra et integreret perspektiv, der omfatter økonomi, drift, logistik, risikostyring, ledelse og it. Dette virkelig globale program finder sted på tre kontinenter. Studerende vil tilbringe første semester i Hamburg (Tyskland), andet semester i Shanghai (Kina), og det tredje semester i Knoxville (Tennessee, USA). Det afsluttende semester er dedikeret til praktikophold og kandidatopgave.


Tri-Continent Master of Science i Global Supply Chain Management er et smart karrierebevægelse - her er hvorfor:/>


Tilføj "global" til "supply chain management."/>

Når vi siger "global supply chain management", mener vi det! Dette uddannelsesprogram giver dig den enestående chance for at opleve supply chain management ud fra verdens tre største økonomier. Det vil fordybe dig i verden af ​​internationale forretningspraksis, og du vil diskutere virkningerne af globale økonomiske trends med lokale ledere og akademiske eksperter.


Tag dit karriere netværk til næste niveau./>

I løbet af programmet vil elever fra alle tre partneruniversiteter være i en integreret klasse. Dette sætter dig i et netværk, der spænder over kloden og forsyningskæden, der brænder din fremtidige karriere. Og de tværkulturelle ledelsesevner, du udvikler til at håndtere mennesker fra hele verden, bliver dig til en sand global borger.


Lær af de bedste for at blive det bedste./>

De tre partneruniversiteter har alle et internationalt studieorgan, enestående fakultet, et intimt læringsmiljø og omfattende corporate bånd. De tilhører de førende akademiske institutioner for logistik og supply chain management i deres respektive regioner. At lære af det bedste vil give dig en konkurrencefordel på arbejdsmarkedet og fremme din karriere.


Den TriContinent MSc i Global Supply Chain Management er et samarbejdsprogram fra Kühne Logistics University , University of Tennessee og Tongji University./>


Deltagende universiteter/>


Hvert af de tre universiteter, der deltager i TriContinent MSc, har en særlig styrke i supply chain management, og hver af dem modtager toprangeringer for sit fag i sin egen nationale undersøgelse. KLU er det eneste logistikuniversitet i verden, der ligger i Nord-Europas førende logistikmetropol. Masteruddannelsen ved University of Tennessee (UTK) betragtes som en af ​​nutidens mest omfattende og nutidige supply chain-programmer på globalt plan. Tongji University School of Economics and Management var en af ​​de første institutioner i Kina for at tilbyde majors og specialiseringer i supply chain management./>


Adgangskrav/>

  • Bacheloruddannelse eller tilsvarende fra et anerkendt universitet eller college *
  • TOEFL, IELTS eller CAE / CPE for at demonstrere engelskfærdighed. TOEFL, IELTS eller et tilsvarende certifikat må ikke være ældre end 2 år på ansøgningstidspunktet. Ved optagelse skal du være opmærksom på, at du skal have en officiel scoringsrapport (hard copy) til tilmelding. Derfor bedes du kalde KLU ved registrering til en test, hvis det er muligt (TOEFL institutionskode er 7373).

* Bacheloruddannelsen skal indeholde mindst 180 ECTS. Vi har en grad i erhvervslivet eller økonomi, men vil overveje andre områder som industriel ingeniørvirksomhed, erhvervsinformatik og matematik, hvis din bachelorgrad indeholder et tilstrækkeligt antal kurser (mindst fire) i erhvervsøkonomi eller økonomi.

Har du ikke dit bachelor certifikat endnu? Giv blot et transkript af optegnelser, og du kan indsende dit bachelor certifikat på et senere tidspunkt.

Se venligst https: //www.the- KLU .org / uddannelsesprogrammer / vælg-dit-program / master-in-supply-chain-management-tricontinent / for detaljer om optagelsesprocessen eller send en email for at studere @ - KLU .org.

Vi anbefaler kraftigt, at ansøgere fra lande uden for EU anvender inden 31. marts, da visumprocessen tager op til to måneder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 10, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 1, 2018
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
7,475 EUR
Information
Deadline
Juni 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Locations
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Startdato: Sep. 1, 2018
Ansøgningsfrist Juni 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 1, 2018
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Ansøgningsfrist Juni 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Slutdato Kontakt skolen
Price
€ 7.475 pr. Semester
Videoer

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management