Read the Official Description

Om mesteren

Den visuelle effekter sektor åbner en bred vifte af professionelle profiler dedikeret til design, produktion og produktion af digitalt genererede billeder, der vil blive oprettet og / eller integreret i alle typer af audiovisuelle produktioner.

Master i Visual Effects for ESCAC's film giver den studerende en integreret, kreativ og teknisk uddannelse, der giver de solide baser, både praktiske og formelle, der skal indsættes i den visuelle virkningsindustri. Vi drager fordel af filmskoles miljø for at sætte denne viden i praksis i et ægte produktionssystem i konstant samspil med de øvrige afdelinger i sektoren.

Hvem bør deltage

Universitetsstuderende i audiovisuel kommunikation, kunst eller andre universitetsniveauer i relation til det audiovisuelle område. Computer Engineers, Multimedia, Videospil, ... som ønsker at supplere deres læseplan med en komplet dannelse af visuelle effekter for biograf.

Professionelle fra den audiovisuelle sektor, der ønsker en integreret og intensiv nedsænkning i verden af ​​visuelle effekter, i et cinematografisk miljø og audiovisuel produktion.

struktur

Kursets struktur er opdelt i to store blokke: En første fase af erhvervelse af baserne med et stort antal individuelle praksis for hvert af fagene, og en anden halvdel fokuseret på udvikling af et professionelt efterbehandlingsprojekt, der kan tjene studerende i følgebrev til den professionelle verden.

Ligeledes vil læseplanen blive opdelt i fem hovedblokke:

 • SAMMENSÆTNING: Giv de studerende den nødvendige viden til integrationen af ​​alle de elementer, både de filmede og digitalt opbyggede, i et enkelt stykke.
 • MODELLERING: Giv eleverne den nødvendige viden, så de kan skulpturere tegn, scenarier, objekter og andre elementer, der er nødvendige for opbygningen af ​​et tredimensionelt sæt.
 • FX: Giv eleverne de grundlæggende begreber, så de kan forstå og udføre mekanismerne for produktion af væsker og partikler i 3D-miljøet.
 • COMPLEMENTS: Giv eleverne en komplementær introduktion til andre afdelinger, som kan påvirke deres faglige udvikling.
 • PROJEKT: Få eleverne til at udføre et audiovisuelt produkt med VFX af professionel finish og lavet i henhold til arbejdsprocesserne i branchen, samarbejder med de øvrige afdelinger i centret.

Undervisningsteam

Pædagogisk koordinering Master: Júlia Francino Projektkoordinering: Lluís Castells TiC / ID / Læringslærer: Juli Creus

Data af interesse

 • Datoer: Fra 3. september 2018 til 28. juni 2019
 • tidsplan: mandag til fredag, fuld tid (morgen og eftermiddag) *
  • * Skolen forbeholder sig ret til at placere maksimalt 10% af klasserne uden for den fastsatte tidsplan, hvis der opstår en uventet eller uforenelighed i en af ​​lærerens tidsplan.
 • sprog: Alle klasser undervises på spansk, selv om skolen forbeholder sig ret til at overdrage 10% af dem på engelsk, hvis lærerpersonalet ønsker det.
 • registrering: (konsulter web)
 • modalitet: On-site
 • pladser: 24
 • pris: € 9.900
Program taught in:
Spansk

See 5 more programs offered by ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya »

Last updated April 19, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 semestre
Fuldtid
Price
9,900 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Juni 28, 2019
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 28, 2019