Undersøgelsen af filosofiens historie er en historisk såvel som en filosofisk disciplin. Det er filosofisk, fordi det søger oprindelsen af ​​nutidige filosofiske debatter. Det er historisk, fordi det søger at forstå disse oprindelser på deres egne vilkår og i deres egen sammenhæng. Derfor skal dets praktikere ikke kun være filosofisk kompetente, men også dygtige i brugen af ​​historiske metoder.

Desuden skrev filosofer fra Platon og Aristoteles til den antikke og middelalderlige vestlige verden til Thomas Aquinas og William Ockham i enten græsk eller latin. Det betyder, at enhver, der ønsker at vide, hvad disse filosoffer virkelig sagde uden de forvrængninger, der uundgåeligt skyldes oversættelser, skal også have en forståelse for de klassiske sprog og dermed forbundne hjælpediscipliner som paleografi og tekstkritik.

Som det ses, kræver den akademiske undersøgelse af den antikke og middelalderlige filosofi et sæt færdigheder, der bliver stadig sjældnere selv på globalt plan. Antikkens og middelalderens filosofi og klassisk filologi, kandidatuddannelsen giver eleverne mulighed for at erhverve alle disse færdigheder. Programmet har udviklet sig som en offshoot af et stort tværfagligt forskningsprogram. Den tilbydes i tæt samarbejde med forskergruppen og dets internationale netværk af førende lærde og partnerinstitutioner.

Kursusindhold

  • Antikkens og middelalderens filosofi
  • Græsk og latin
  • Historisk og filologisk metodologi
  • Tekstbaserede kurser

Karriere efter eksamen

Programmet er hovedsageligt et forberedelse til Ph.D. undersøgelser.

Krav

Grad af Bachelor of Arts i et af følgende hovedområder: Theoretisk filosofi, græsk, latin, liberale kunst eller tilsvarende. Ansøgere skal bevise deres kendskab til engelsk: engelsk 6 / engelsk B fra svensk gymnasium eller tilsvarende niveau for en internationalt anerkendt test, for eksempel TOEFL, IELTS.

3 grunde til at studere dette program

  1. Den antikke og middelalderlige filosofi studeres parallelt
  2. Klassisk filologi er en del af studieordningen
  3. Kildetekster studeres på originalsproget

Anvendelse på programmet

Internationale studerende uden EU / EØS statsborgerskab

Hovedansøgningsperioden for internationale studerende er medio oktober til 15. januar for programmer, der starter i efteråret.
Ansøg på href = "universityadmissions.se

EU / EØS frie mover / ikke-partner studerende og svenske studerende
Hvis du ikke har brug for en opholdstilladelse, vil ansøgningen om efteråret være åben i midten af ​​marts til midten af ​​april.
Ansøg enten på www.universityadmissions.se eller på www.antagning.se

Studieafgifter

Studerende, der er statsborgere fra lande uden for EU / EØS, er generelt forpligtet til at betale studiegebyrer. Undervisningsgebyr gælder ikke for EU / EØS-borgere. For information om studieafgift, bedes du kontakte Department of Philosophy, Lingvistik og Theory of Science.

Mere information:

Kontakt: Martin Jacobsson martin.jacobsson@gu.se

Mere information om programmet, udvælgelses- og optagelsesprocessen findes på flov.gu.se/danmark/education/masters-second-cycle/ancient-and-medieval-philosophy-and-classicalphilology

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra University of Gothenburg, Faculty of Arts »

Senest opdateret Oktober 20, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

We like Humanities – Just like you