Master i avanceret design, strategi og iværksætterledelse

Generelt

Program beskrivelse

Denne kandidatgrad giver dig mulighed for at tilpasse dig nye forretningsmæssige og sociale scenarier, hvilket giver dig et bredt kendskab til strategier samt forskellige måder at nærme sig kreativt iværksætteri til at realisere reelle projekter.

DSC06503ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" />

Grundlæggende data

 • Grad: Master i avanceret design, strategi og iværksætterledelse, egen grad udstedt af Pompeu Fabra University (UPF) og ELISAVA i samarbejde med Rotterdam Business School
 • Instruktion: Jorge Rodríguez Nieto
 • ECTS-point: 60
 • Varighed: oktober 2020 til juli 2021; Torsdag og fredag: evalueringer og konferencer.
 • Pris: oktober 2020: € 11.000 (+ € 450 forregistrering)
 • Sprog: Engelsk
 • Field trip: Udgifter er ikke inkluderet
 • Adgangskrav og adgangskrav: Officiel universitetsgrad eller tilsvarende. Forretningsidé eller intention om at udvikle et masterprojekt.

præsentation

Kan designstyring hjælpe med at tilpasse sig konstant skiftende markeder? I Master i avanceret design, strategi og iværksætteradministration, vil du være i stand til at imødekomme brugernes og markedets behov?

Design opfattes i stigende grad som en tværgående aktivitet ved kompleks styring, hvor brugernes / forbrugernes behov, markedsdynamik og forretningsstrategier findes. På samme måde har ledelsesmetodologier, også kendt som designstyring, ikke været i stand til at tilpasse sig den skiftende og dynamiske strøm af dagens markeder og forretningspirits.

Behovet for at planlægge og skabe nye mønstre kræver brud med stive strukturer og vedtagelse af mere organiske metoder, der kan tilpasses til en tid med konstant forandring og til nye samfund og nye markeder. Denne nye planlægning skal fokusere på strategi og iværksætteri med nye forudfattede ideer som projektudviklingsmodeller for kreative og forretningsfolk og som en model for mere kreative virksomheder.

Dette program er baseret på en praktisk læringsmetodologi og fungerer med virkelige forretningsprojekter, som deltagerne vil udvikle i løbet af den første undervisningsmåned. Deltagerne kan medbringe deres egne forretningsprojekter eller udvikle et samarbejde med deres klassekammerater. Målet er at afslutte kandidatgraden med et projekt, der er klar til investering.

Master i avanceret design, strategi og iværksætterledelse (MaDE) har en ukonventionel struktur, der tilbyder både fleksibilitet og støtte til iværksætterens aktuelle behov. Fire moduler finder sted i Barcelona og tre mere i Rotterdam (studerende rejser til Rotterdam i mindst en uge tre gange om året). En kombination af online og on-site seminarer giver løbende støtte til deltagernes arbejde.

Dette kursus er designet af ELISAVA Design, Strategi og Management team og er blevet gennemført i samarbejde med Rotterdam Business School.

målsætninger

 • Dette program sigter mod at give deltagerne de værktøjer og miljøer, der er nødvendige for at lære om den nye udvekslingsdynamik, til produktion og distribution af produkter og tjenester.
 • Dets mål er at skabe tværfaglige synergier, der giver deltagerne viden til at udvikle nye projekter og optimere dem, der allerede findes.
 • Programmet vil træne studerende i viden og anvendelse af designstyringsarbejdsmetodologier, der tilpasser sig de nye forretnings-, sociale og geografiske scenarier i den aktuelle verden. For at gøre dette vil det give deltagerne en bred forståelse af strategier og de forskellige måder at henvende sig til kreativt iværksætteri fra perspektivet om strategi og ledelse.

kompetencer

 • Iværksætterfærdigheder og kompetencer.
 • Strategiske kompetencer til initiering og udvikling af forretningsidéer.
 • Færdigheder i udvikling af forretningsmodeller.
 • Udvikling og implementering af forretningsidéer til kreative og ikke-kreative brancher.
 • Projektledelse Administrative evner til at drive en virksomhed.
 • Økonomiske færdigheder til at tage beslutninger og investere i forretningsidéer.
 • Forretningsnetværk Offentlige talere Intra-peer færdigheder udvikling.
 • Design og prototype af digitale produkter og tjenester, e-handel og detailhandel.
Senest opdateret May 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Læs mere

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Minimer