Master i bæredygtig udvikling

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Bæredygtig udvikling, som det blev sagt af FN's generalsekretær, er vores tids store udfordring. Derudover er bæredygtig udvikling blevet et af FN's formål, den er trådt ind i centrum af den globale dagsorden, og det internationale samfund har vedtaget en global offentlig politik for den gennem 2030-dagsordenen, hvis visualisering mere klare er de 17 mål for bæredygtig udvikling (SDG'er).

Udfordringen nu er at omsætte de mål, mål og foranstaltninger, der er indeholdt på alle niveauer, i en sammenhæng, der er præget af klimakrisen.

Denne kandidatgrad sigter mod at skabe opmærksomhed på 2030-dagsordenen og især at hjælpe de forskellige berørte interessenter med at omsætte den til praksis. Til dette har mesteren en tværfaglig tilgang, der sigter mod at bidrage til at integrere og veje de økonomiske, sociale og miljømæssige dimensioner af bæredygtig udvikling.

133935_pexels-photo-3912518.jpeg

målsætninger

 • Tilbyde en tilgang til SDG'erne fra en multifacetteret og tværfaglig tilgang.
 • Anerkender den gensidige gensidige afhængighed mellem de sociale, miljømæssige og økonomiske mål på SDG-dagsordenen, såvel som behovet for at afbalancere og veje dem.
 • Forstå SDG-implementeringsveje såvel som deres vigtigste udfordringer.
 • Forstå styresystemet, der er oprettet for at opnå SDG’erne, samt den voksende indbyrdes afhængighed af det internationale system og behovet for at beskytte globale offentlige goder.
 • Forstå behovet for alliancer og den rolle, de forskellige aktører spiller i udviklingsdagsordenen i 2030.
 • Tilbyde de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at opnå overgangen til bæredygtighed, herunder systemisk og tværfaglig tænkning og værktøjer til måling og evaluering af offentlige politikker.
 • Udforsk måder at opnå en overgang mod en stærk bæredygtighedsmodel, hvor økonomien er til tjeneste for samfundet og samfundet udvikler sig inden for biosfærens grænser.

rettet til

Masterens hovedmodtagere er tre grupper af mennesker:

 • Postgraduate studerende, der ønsker at uddybe og specialisere sig inden for bæredygtig udvikling;
 • Mennesker, der arbejder i den private sektor og har faglige grunde til at gå dybere ind i dette område;
 • Mennesker, der udfører deres faglige aktiviteter i den offentlige sektor, og som har direkte ansvar for nogle af aspekterne af 2030-dagsordenen og SDG'erne.

karrieremuligheder

På grund af sin tværfaglige tilgang og praktiske orientering forbereder denne mester sine studerende til en lang række job såsom dem, der er beskrevet nedenfor:

 • Mennesker, der arbejder i administrationer, der har direkte ansvar for nogle af aspekterne af 2030-dagsordenen og SDG'erne (Generalitat de Catalunya, provinsråd, byråd og andre);
 • Arbejdere i ikke-statslige organisationer, både inden for udviklingssamarbejde, såvel som miljøorganisationer eller dem, der fokuserer på beskyttelse af menneskerettighederne;
 • Ansvarlig for afdelinger relateret til bæredygtighed i virksomheder, både nationale og internationale;
 • Selvstændige, interesserede i socialt iværksætteri og i genereringen af bæredygtige forretningsmodeller;
 • Diplomater, internationale embedsmænd og arbejdstagere i internationale organisationer;
 • Undervisning i gymnasium og videregående uddannelse.

Som en del af den praktiske uddannelse, der er inkluderet i Master i bæredygtig udvikling, gennemfører de studerende obligatorisk erhvervspraksis (fra 4 til 6 måneder) eller et Master's Final Project (faktisk projekt, der gælder for virksomheder eller institutioner).

Praktiske rejseplaner

For de 24 ECTS, der svarer til praktisk træning, giver masteren to forskellige praktiske rejseplaner afhængigt af den studerendes profil:

Nylige kandidater: På den ene side vil nyuddannede have mulighed for at gennemføre eksterne praktikophold i en virksomhed eller en institution. Praksiserne skal være relateret til mesteren og har en forventet varighed på 4-6 måneder (24 ECTS).

Professionelt felt: På den anden side skal de fra det professionelle felt udføre design af et rigtigt projekt, der kan anvendes til en virksomhed eller institution.

Senest opdateret Apr. 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

El CEI International Affairs es una institución que trabaja con y para los profesionales de la diplomacia y las relaciones internacionales. El objetivo primordial es ayudarles a mejorar sus conocimien ... Læs mere

El CEI International Affairs es una institución que trabaja con y para los profesionales de la diplomacia y las relaciones internacionales. El objetivo primordial es ayudarles a mejorar sus conocimientos y a desarrollar sus habilidades o capacidades personales con la intención de alcanzar la excelencia; así como formar a nuevos profesionales para acceder a la carrera diplomática, a la función pública internacional, a la administración autonómica y local, a Organizaciones no gubernamentales, o bien especializarse en diplomacia pública y corporativa. Minimer