Read the Official Description

Har du fået en BA i biograf? eller en BA i et andet felt, og du er i stand til at bevise dine filmskabende talenter er på niveau med et BA-biografniveau? Her er du - en 3-årig kandidatuddannelse. Denne naturlige udvikling af FAMU International fik specifikke konturer i efteråret 2008, da de første, omhyggeligt udvalgte studerende indskrev deres treårige kursus.

PROGRAMBESKRIVELSE

Den treårige opfølgende kandidatuddannelse er en intensiv praktisk og teoretisk forberedelse fra begyndelsen. Studerende arbejder med HDV, HDSLR og andre digitale formater, mens de vedtager en professionel tilgang til filmformaterne på både 16 og 35 mm både på stedet og i studiet. Samtidig tager eleverne en række obligatoriske kurser ud fra deres specialisering, suppleret med egnede valgfrie kurser, workshops og en række moduler - korte intensive kurser undervist af gæstets professionelle kunstnere, teoretikere og gæsteprofessorer, hovedsagelig på fredage eller weekender.

Teachers giving feedback after the screening.

Programmet er opdelt i to specialer: screenwriting og directing. Hver disciplin følger en bestemt læseplan.

Under optagelsesproceduren vurderer vi nøje kandidatens talenter og evner til den valgte specialisering.

Det forsætligt lave antal CDM-studerende og profilen for de tilbudte specialiseringsemner garanterer en personlig tilgang til hver enkelt elev. I begyndelsen er hver studerende tildelt en mentor til at hjælpe dem med deres studier og med oprettelsen af ​​deres teoretiske og praktiske arbejde.

FAMU1

Hvordan man ansøger?

Cinema og Digital Media er en treårig Master's opfølgningsprogram med fokus på Screenwriting og Directing åben for alle, der har afsluttet en bachelorgrad. Undervisningen er på engelsk, og ansøgerne skal demonstrere deres kendskab til engelsk på B2-niveauet baseret på den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEF) under optagelsesproceduren.

Ansøgninger skal indsendes inden eller efter ansøgningsfrist planlagt i slutningen af ​​marts 2019. Adgangskomitéen vælger ansøgerne at blive inviteret til anden runde af optagelsesproceduren, som afholdes via Skype.

Skype-indgangsinterviews finder sted ca. midt i april. Ansøgere, der vælges til anden runde, vil blive informeret om de tekniske detaljer af forbindelsen rettidigt.

Welcome dinner for the newcomers. Bernardo is sending greetings:-)

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague »

Last updated November 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date