Læs den officielle beskrivelse

præsentation

Vi træner computer fagfolk til at lede teknologiske fremskridt og morgendagens samfund.

Med 40 års erfaring tilbyder vi dig:

 • Den tekniske og videnskabelige viden, som arbejdsmarkedet i øjeblikket har brug for, samt de generiske kompetencer, som bedst vurderes af virksomhederne.
 • Direkte kontakt med erhvervslivet gennem ugentlige sessioner med fagfolk fra virksomheder inden for teknologisektoren, der bidrager med deres syn på aspekter af debat samt besøg på centre og faciliteter.
 • Adgang til en førstehånds erhvervserfaring ved at bo i en virksomhed.
 • En international oplevelse gennem det internationale mobilitetsprogram.
 • Specialisering inden for et af de mest relevante områder af øjeblikket: Big Data og Business Intelligence
 • En dobbelt universitets kandidatgrad: Ved at afslutte et ekstra semester i anvendelsen af ​​IKT i industrien, vil du også få en kandidatgrad i Industrial Organisation Engineering.
 • Du kan have direkte kontakt med forskning og innovation i nye teknologier ved at blive i et teknologicenter.

Deltagerprofil

Denne kandidatgrad bidrager til den faglige udvikling af:

 • Kandidater i computer-relaterede grader for at lette deres overgang til arbejdsmarkedet med høje garantier for professionel succes.
 • Tekniske ingeniører inden for computervidenskab eller andre ikt-relaterede grader, der ønsker at komme videre og genoptage deres professionelle karriere
 • Kandidater og Computer Engineers, der efter at have en professionel oplevelse vil genbruge og være ajour.
 • Universitetsstuderende inden for alle fagområder, der ønsker at forfølge en doktorgrad og dedikere sig til forskning og innovation i nye teknologier (træffer de nødvendige træningstiltag).

Graduate profil

Han er en person med en solid formation i kompetencer og ansvar på højere niveau i de centrale teknologiske områder inden for Computer Engineering sammen med solid viden og evner, stor alsidighed og tilpasningsevne i lyset af konstante teknologiske ændringer. Derudover har den flere tværgående færdigheder ud over teknologi, som f.eks. At kunne styre arbejdshold, lede udviklingsprojekter og implementere forskellige teknologiske løsninger, handle autonomt eller kommunikere effektivt, blandt andre, der skaber en professionel profil af Ingeniør i integreret datalogi, meget alsidig og med høj kapacitet til tilpasning til problematiske og forskellige miljøer.

Kandidatuddannelsen i Computer Engineering profilerer udførelsen og udviklingen af ​​en professionel karriere inden for Computer Engineering i fem forskellige scenarier, og komplementære på samme tid:

 • Administration af informationssystemer
 • Projektstyringssoftware
 • Software arkitektur
 • Forskning og innovation
 • Datalogi

karrieremuligheder

Kandidatuddannelsen i Computer Engineering skitserer udførelsen og udviklingen af ​​en professionel karriere inden for computerteknologi omkring fem forskellige scenarier, og komplementære på samme tid.

Master tilbyder Computer Engineers den rigtige ramme, så de kan udvikle et professionelt liv fuld af muligheder. Få aktiver i menneskehedens historie har forvandlet samfundet på så kort tid som nye teknologier og internettet har gjort i de sidste ti år.

Vi belønner teknologisk talent

Takket være det nye Deusto Engineering Scholarship Program har vi 10 stipendier på € 10.000 til at studere Master i Computer Engineering, mens de samarbejder med et teknologibedrift.

DeloitteLanteknts

Udover stipendiet modtager du et vederlag for dit arbejde i virksomhedens praktikstilstand.

Takket være stipendiet og praktikopholdene vil du kunne finansiere næsten hele kandidatuddannelsen.

Hvordan ansøger jeg om mit stipendium?

 • Kopi af den akademiske rekord af universitetsgraden, der giver dig adgang til postgraduate-uddannelsen, og som vil indeholde den gennemsnitlige karakter opnået i skalaen fra 1 til 10. (kandidater i UD behøver ikke at præsentere en akademisk rekord).
 • Curriculum Vitae (Europass-format).
 • Præsentationsbogstav og motivation rettet til stipendieudvalget (maksimum 1000 ord).

Ansøgningen skal behandles gennem stipendietjenesten ved University of Deusto. Denne service forbeholder sig ret til at anmode om alle dokumenter, der anses for passende.

Hvornår kan jeg søge om stipendiet?

Fra 1. februar til 28. marts 2018.

Hvordan vurderes kandidaturer?

Det vil blive værdsat:

 • akademiske rekord
 • Curriculum Vitae: Erhvervserfaring, sprog, personlige fordele, træning ...
 • Præsentationsbogstav og motivation

Kandidater, der opfylder stipendiet, vil blive inviteret til en personlig samtale.

Udvælgelsesprocessen for kandidaturerne udføres i fællesskab med selskaberne fra 1. april til 30. april 2018.

Hvornår kender jeg resultatet?

Fra 15. maj 2018 vil vi meddele stipendiernes bevilling; Du kan tilmelde dig derefter.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker specifikke oplysninger om dette stipendium, skal du udfylde følgende formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

emner

Motiveret af reformen af ​​universitetsuddannelsen og efter en dyb refleksion har universitetet i Deusto, som har en erfaring på 30 år med kandidater i datalogi, designet et ambitiøst studieprogram for sin kandidatuddannelse inden for computerteknik. Kandidatuddannelsen er struktureret i to store blokke:

 • Generalistuddannelse i teknologi og ledelsesværktøjer. Denne blok svarer til det første år og består af emner, der dykker ind i teknologier krævet af arbejdsmarkedet, og det skal styres af alle computeringeniører. Derudover er der givet nogle baser til forvaltning af projekter og forvaltning af informationssystemer, der er afgørende for en passende integration og udvikling i virksomhedens miljø. Formålet med denne blok er at give Computer Engineer den alsidighed, der altid har karakteriseret denne professionelle profil.
 • Specialisering og faglig vejledning. Denne blok svarer til sidste semester og har som sin rygrad Master's End Project. Dette projekt omfatter realisering, præsentation og forsvar af et integreret projekt af Computer Engineering af faglig eller videnskabelig karakter, hvor de kompetencer erhvervet langs mesteren er syntetiseret.

kompetencer

Derfor kombinerer denne mester udviklingen af ​​computeringeniørens specifikke færdigheder sammen med et andet sæt generiske kompetencer, der kræves af enhver universitetsstuderende. Kort sagt er dens formål at uddanne meget alsidige og kompetente fagfolk inden for informations- og kommunikationsteknologi (ikt), som også kan spille en dobbelt rolle for faglig udvikling og forskning, og tænker på praksis med computer engineering både i virksomheden og i innovation og forskningscentre.

specifikke færdigheder

Dette sæt kompetencer udvikles i de forskellige emner, der udgør uddannelsen og svarer til det tekniske og videnskabelige indhold af computeringeniør.

Generiske konkurrencer

Føreren giver flere tværgående kompetencer ud over teknologi, som f.eks. At kunne styre arbejdshold, lede udviklingsprojekter og implementere forskellige teknologiske løsninger, handle autonomt eller kommunikere effektivt, blandt andre, der skaber en professionel profil af Ingeniør i integreret datalogi, meget alsidig og med høj kapacitet til tilpasning til problematiske og forskellige miljøer.

metodologi

Undervisningsmetoden for kandidatuddannelsen inden for computerteknik er præget af en praktisk tilgang, der bringer eleverne tættere på virkeligheden ved udøvelsen af ​​computeringeniørfaget både i virksomhedssiden og på det videnskabelige område takket være virksomhedernes deltagelse i alle emner undervisning eller gennem foredrag og tematiske seminarer.

Kandidatuddannelsen i Computer Engineering bygger sin undervisningslæringsmetode på Deusto Training Model, som har som et prioriteret mål opnåelsen af ​​en autonom og meningsfuld læring, der favoriserer den personlige udvikling af den studerende i sine forskellige facetter (personlig, social, etisk , akademisk og professionel).

Program undervist i:
Spansk

Se 4 flere kurser fra University of Deusto »

Senest opdateret April 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Åben tilmelding
Duration
3 semestre
Fuldtid
Price
12,948 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date