Kandidatuddannelsen i datalogi og videnskabelig databehandling (DSSC) sigter mod at uddanne fagfolk fra fremtiden: eksperter, der er i høj efterspørgsel på grund af digitaliseringen af ​​samfundet og udviklingen af ​​industri 4.0.

Kandidatuddannelsen tilbydes af universiteterne Trieste og Udine i samarbejde med SISSA (International School for Advanced Studies), ICTP (International Center for Teoretisk Fysik) og mange andre forskningsinstitutioner og virksomheder. DSSC er et internationalt kursus og undervises på engelsk.

Studerende vil erhverve teoretisk viden og lære at anvende det til at løse praktiske problemer gennem individuelle øvelser, gruppeprojekter, seminarer og praktikophold. Kandidater kan komme direkte i erhvervslivet eller fortsætte deres studier med en ph.d.

LÆSEPLANER

Alle studerende vil modtage en uddannelse i programmering, HPC, grundlæggende dataanalyser og modellering. Studerende kan vælge mellem to læseplaner, hver med specialisering på flere anvendelsesområder.

DATA SCIENCE: fokus på datahåndtering, maskinindlæring, kunstig intelligens, statistiske metoder, Big Data.

COMPUTATIONAL SCIENCE AND ENGINEERING: fokus på beregningsmodellering, optimering, videnskabelig programmering og simulering.

STIPENDIUM

Kandidatuddannelsen i datalogi og videnskabelig databehandling vil give nogle talentfulde studerende med stipendier på 2800 euro - finansieret af virksomheder og institutioner - til dækning af tilmeldingsgebyr og til delvis støtte. Sponsorfirmaer vil tilbyde praktik og vejledning til finansierede studerende.

Fra akademisk år 2018/2019 vil der også være stipendier sponsoreret af SISSA og UniTS, der dækker fuld støtte.

JOB PERSPEKTIVER

Den stigende tilstedeværelse af data i hverdagen har ændret arbejdsmarkedet: NYE EKSPERTER KRAVES. I Italien var der fra 2015 til 2016 en stigning på 76% i anmodninger om fagfolk inden for datalogi. (kilde: Rapport om store data, MIUR).

Det Europæiske Datavidenskabsakademi bekræftede denne stigende tendens også for Europa: Det anslog mere end 500.000 jobtilbud inden for datalogi - datahåndtering, dataanalyse, HPC-fagfolk - mellem 2014 og 2016. Desuden er der fra 2016 de mest nødvendige færdigheder På jobmarkedet er specialiseringer i stor data og datalogi. (kilde: European Data Science Academy).

Ifølge IBM er 90% af de globale DIGITAL DATA genereret i de sidste 2 år

Det Europæiske Datavidenskabsakademi anslog 500.000 JOB MULIGHEDER inden for datalogi mellem 2014 og 2016.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra University of Trieste »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Entrepreneurs for Data Science and Scientific Computing: Giovanni Loser

Video UNITS 2016 - English version