Master i datalogi

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Vær en drivende kraft på den globale arena

Som et emne er Computer Science i en tilstand af konstant flux, som det fremgår af så stigende relevante emner som Big Data og den "digitale agenda". Globalisering og digitalisering af erhvervslivet og samfundet fører til et stort - og stort set uopfyldt - behov for it-specialister.

Ud over andre emner er der flaskehalse blandt IT-specialister med indgående kendskab til cybersikkerhed. I høj grad skyldes denne høje efterspørgsel også det faktum, at disse ikke kun kræves i it-branchen, men også i alle brugerbrancher.

Fakta

Grad: Undersøgelsesmodel: Varighed:
Master of Science (M.Sc.) på campus 2 semestre
Indtag: Undervisning Adgang
Bad Honnef: september
Berlin: oktober
fra 6.290 EUR pr. semester Bachelorgrad, placeringstest om nødvendigt
bevis for engelsk sprogfærdigheder

Hvad du vil lære af os

Kandidatuddannelsen i datalogi forbereder dig optimalt til en karriere inden for et af de vigtigste domæner i den fremtidige virksomhedsverden.

 • Du vil tilegne dig den viden og de færdigheder, der kræves for at designe cybersecurity-systemer i udviklingsprojekter og IT-infrastrukturer.
 • Du lærer, hvordan du vælger passende værktøjer, processer og algoritmer til en række praktiske opgaver.
 • Med udgangspunkt i solide teoretiske fundamenter inden for cybersikkerhed og kryptologi vil du udforske avancerede emner som kvantecomputering, blockchain-teori og mere.

Kort over studiet

1. semester

 • algoritmik
 • Cybersikkerhed og databeskyttelse
 • Avanceret cybersikkerhed
 • kryptologi
 • Blockchain
 • Computer Science and Society

2. semester

 • Kvanteberegning
 • IT projektledelse
 • Master speciale og colloquium129128_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg Headway / Unsplash

Hvordan fungerer studieforløbet?

Til vores kandidat på to semester har du brug for en bachelorgrad med 240 ECTS. Hvis du allerede har relevant erhvervserfaring eller tager vores TASC-placeringseksamen, kan en bachelorgrad med 180 ECTS også være tilstrækkelig.

Hvor du skal studere

Du kan fortsætte vores International Human Resource Management-kandidatgrad på de to tyske campusser i Bad Honnef og Berlin.

Karrieremuligheder

Computer og Information Research Scientist

Som computer- og informationsforskningsforsker (Computer Scientist for kort) vil du analysere komplekse problemer på forskellige områder, herunder erhverv, videnskab, medicin for at udvikle computerstøttede løsninger. Computer Scientists er teoretikere, designere og opfindere alt sammen, og hjælper med at påvirke virksomhedernes fremtid via innovative teknologier og computersystemer.

Database Administrator

Som databaseadministrator er du ansvarlig for planlægning, design og udvikling af databaseapplikationer. At sikre tilgængelighed og opretholde datasikkerhed vil også være en af dine opgaver. Du tester regelmæssigt databaser og tilknyttede programmer for at identificere eventuelle fejl, der skal rettes, ændringer, der skal foretages, og sikkerhedsforanstaltninger, der skal implementeres.

Software / Webudvikler

Som softwareudvikler vil du designe, implementere og ændre computerprogrammer. Dette kan involvere både applikationssoftware, dvs. software beregnet til offentligheden og kommercielle formål, og systemsoftware dvs. software, der sikrer jævn og effektiv funktion af computersystemer.

Som webudvikler opretter og vedligeholder du websteder. Du vil føre tilsyn med den tekniske struktur på webstedet (back-end) og / eller det visuelle layout og indhold (front-end). Webudviklere fungerer ofte som "webmastere" og er ansvarlige for at sikre, at websteder fungerer korrekt.

Senest opdateret Jan 2020

Om skolen

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the ... Læs mere

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the future needs of international companies. Professors and students from over 85 nations meet and work together on–campus. Minimer
Bad Honnef , Berlin , München + 2 Mere Mindre