Master i digitale medier

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

59365_MADigitalMedia.jpg

Denne industriel relevante Master er designet til at give mediefolk og kandidater mulighed for at fremme deres dybtgående viden og tekniske færdigheder i de nyeste digitale teknologier.

MA Digital Media giver mulighed for at udforske det potentiale, som online, mobil og nye medieplatforme er til stede, og anvendelsen af ​​agile metoder og brugercentreret tilgang til projektudvikling.

Lincoln School of Film & Media er hjemsted for et tværfagligt akademisk samfund, og dette program er informeret af vores medieforskning. Du har chancen for at lære af akademikere, der er industri og forskningsaktiviteter.

Vores Media og Broadcast Production Center tilbyder specialudstyr til at give dig mulighed for at udvikle og forbedre dine praktiske færdigheder.

Hvordan du studerer

Kurset leveres gennem workshops, forelæsninger, seminarer, individuelle og gruppekritikere og selvstyret læring.

MA Digital Media indeholder fem kernemoduler, som hver studerende skal studere. Studerende kan derefter vælge et valgfrit modul. Som et sidste projekt kan eleverne vælge et nyt projekt eller udvikle et projekt fra moduler Digital Media Practice 1 og / eller Digital Media Practice 2.

kerne:

 • Digital Media Practice 1
 • Media Ecologies 1
 • Rethinking Society for det 21. århundrede
 • Digital Media Practice 2
 • Media Ecologies 2

Valgfri:

 • Menneskelig og umenneskelig i det 21. århundrede (Mulighed)
 • Media Industries (option)

Afsluttende projekt:

 • Digital Media Practice 3

Kontakt og uafhængig undersøgelse

Ugentlige kontakt timer på dette program kan variere afhængigt af de valgte individuelle modulvalg og studietrin.

Postgraduate-studiet indebærer en betydelig del af uafhængig undersøgelse, udforskning af materiale under forelæsninger og seminarer. Som en generel vejledning forventes det, at hver time i klassen studerende skal bruge to-tre timer i selvstændig undersøgelse.

For mere detaljeret information kontakt venligst programlederen.

Hvordan man vurderes

Der er løbende vurdering gennem både fuldtids- og deltidsstudier. Moduler vil blive vurderet gennem produktionsprojekter / porteføljer / udstillinger, præsentationer, produktionsforskning med kritisk evaluering og essays.

University of Lincoln politik for vurdering af feedback tager sigte på at sikre, at akademikere straks returnerer kursusundersøgelser - normalt inden for 15 arbejdsdage efter indleveringsdatoen.

Adgangskrav

 • En 2: 1-æresgrad i medierelateret fag eller tilsvarende erfaring i en beslægtet branche.
 • Ansøgere med anden baggrund eller erfaring i ikke-relaterede discipliner vil blive betragtet individuelt.
 • Alle ansøgere skal kunne vise nogle erfaringer og kritisk bevidsthed om mediepraksis sammen med en evne til kritisk at engagere sig i både produktion og skrivning.

Kurset i deltidstilstanden kan være særligt velegnet til arbejdsmedarbejdere, kunstnere, fagfolk fra fagfolk, lærere eller andre fagfolk, der søger mulighed for at opdatere deres viden om ny teknologi og udvikle deres eksisterende færdigheder ved at engagere sig i kritisk praksis og teori.

Internationale studerende vil kræve det engelske sprog på IELTS 6.5 med ikke mindre end 6,0 ​​i hvert element eller tilsvarende. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

73826_blueWallStudentDiary.jpg

moduler

Final Media 3-slutprojekt (Core)

Dette endelige praktiske output kan enten være et nyt projekt eller en udvikling fra Digital Media 1 og / eller 2. Der skal tages hensyn til den endelige output med hensyn til platform, udstilling og / eller formidling. Det er det eksplicit mål med dette modul, at studerende samler og bruger de forskellige færdigheder, metoder og tilgange, de har haft mulighed for at udvikle gennem hele kurset som helhed.

Digital medie praksis 1 (kerne)

Studerende kan udsættes for konvergente, nye og forstyrrende teknologier og have mulighed for at stille spørgsmålstegn ved vores kulturelle og samfundsmæssige forhold til det stadigt skiftende medielandskab med det formål at provokere et kreativt møde mellem teori og praksis. Studerende kan udforske områder med digital medie praksis fra animation, interaktive webplatforme, mobil og installationsbaseret arbejde. Studerende har mulighed for at arbejde enten individuelt eller som en del af et team i forslag, forskning, udvikling og levering af et originalt, kritisk engageret praktisk output.

Digital Media Practice 2 (Core)

Dette modul er designet til at udforske praksis i digitale medier gennem kreativ udforskning af teknologier og deres anvendelse på processen med moderne medieproduktion, integrering af indhold og kontekst på tværs af platforme. Studerende får mulighed for at konceptualisere og planlægge deres projekter, der viser tegn på forskning og produktionsmetoder, publikum og kontekst. Dette kan enten være et nyt projekt eller en udvikling fra Digital Media 1. Med udgangspunkt i områder, der tidligere er dækket, er dette en mulighed for at udvide og konsolidere viden og færdigheder.

Menneskelig og umenneskelig i det 21. århundrede (Mulighed)

Dette modul undersøger de specifikke sociale, kulturelle og politiske konsekvenser af hverdagen i det 21. århundrede. Det vil sigte mod at gøre dette ved at tage højde for udtrykket og formidlingen af disse emner i populærkulturen, dominerende diskurs og kreativ praksis.

Medieøkologier 1 (kerne)

Dette modul er designet til kritisk at tackle den aktuelle opløsning mellem diskrete medieformer. Det anerkender, at længe etablerede grænser mellem tilstande, praksis og mediekonventioner er blevet diffuse. Hvor tidligere medier individuelle medieformer var behageligt selvstændige og karakteristiske, opleves disse former i dag som en type informationsindhold, som vi får adgang til på flere enheder og i flere sammenhænge.

Modulet forstår nutidige medier som en kompleks, sammenfiltret 'økologi', et dynamisk system, hvor ethvert produkt, enhed eller et billede altid multipliceres, og hvor vores brug af sådanne medier nødvendigvis informeres af sådanne forbindelser. Det insisterer på, at medieaktivitet er informeret ud fra et mønster af forbindelser mellem enkeltpersoner, politiske og økonomiske institutioner, kommercielle mærker og teknologier.

Media Ecologies 2 (Core)

Dette modul er designet til at have form af en læsegruppe, hvor diskussioner drejer sig om tæt læsning af udvalgte tekster. Modulet sigter mod at identificere et lille antal nye og nylige tekster af betydning for nye undersøgelseslinjer i moderne medier og kulturelt videnskab. Specifikt giver disse aflæsninger mulighed for at udvide og uddybe vores forståelse af økologiske perspektiver på medier, som kan give indgangspunkter i debatter, der er relevante for dette fokus.

Media Industries (option)

Dette modul giver mulighed for at udvikle en forståelse af strukturen i mediesystemer regionalt, nationalt og globalt med et specifikt fokus på private og offentlige finansieringskilder og organisering af medieproduktion, distribution og udstilling for traditionelle såvel som nye medieplatforme og forretninger.

Modulet organiseres omkring diskussion og undersøgelse af:

 • UK Creative Industries og deres forhold til globale mediesystemer og markeder.
 • Eksisterende mediemarkeder og identifikation af fremtidige markeder
 • Udviklingen af nye medieteknologier og deres indflydelse på mediemarkederne
 • Normativ praksis, der opererer i medievirksomheder og små og mellemstore virksomheder
 • Casestudier om innovation og kreativitet i medieproduktion.

Modulet har også bidrag fra besøgende mediefagfolk.

Rethinking Society for the 21st Century (Core)

Dette modul har til formål at kritisk undersøge de sociale, kulturelle og politiske konsekvenser af hverdagens oplevelse, der er unik for det 21. århundrede. Det ser på, hvordan disse implikationer formidles og udtrykkes i populærkultur, dominerende diskurs og kreativ praksis. Det er undersøgende snarere end lærerigt og tager sine fokus emner, der er relevante for det moderne sociale liv, herunder fx gæld, konflikt, global civil uro, netværkskultur, fremtidens ideer, utopi og dystopi.

Du vil blive opmuntret til at eksperimentere med forskellige måder at udforske sådanne emner, både individuelt og i samarbejde, og gennem udvikling af undersøgelsesmetoder, der overvinder falske skiller mellem teori og praksis.

Funktioner

Faciliteter

Media Broadcast Production Center er et specialbygget produktionsmiljø, der inkluderer tv-studios, radiostudios, videoredigerings suiter, lydredigerings suiter, Apple Mac digitale medielaboratorier med Adobe software og et lydteater.

Forskning

Medieakademikere udfører internationalt anerkendt forskning om forskellige emner, herunder Spielberg-studier, film og middelalderisme, udnyttelsesundersøgelser og film og køn.

Industri Links

Meget af et akademisk personale er nuværende medieudøvere, der beskæftiger sig med professionelle organer, såsom Royal Television Society, British Society of Cinematographers og British Association of Film, Television and Screen Studies, hvilket sikrer, at kursusindholdet er informeret af den nyeste branche udvikling. Den BAFTA-vindende tv-dramatiker Neil McKay og dokumentarfabrikanten Nick Gray besøger professorer i skolen.

Besøgende højttalere

Studerende på dette kursus har mulighed for at høre fra at besøge gæstens højttalere fra mange dele af film- og tv-branchen. Se her for detaljer:

http://www.lincoln.ac.uk/home/fm/abouttheschool/visitingspeakers/

Karriere

Karriere og personlig udvikling

Dette program sigter mod at udruste kandidater til en række roller i mediebranchen og er designet til at give dem en konkurrencefordel til at gå videre til seniorroller. Kandidater kan bruge deres færdigheder til at arbejde i virksomheder eller for sig selv at udvikle webbaserede projekter, herunder mobiltelefonapplikationer og interaktive installationer i stor skala.

Karriereydelser

Universitets Karriere- og Ansættelsesgruppen tilbyder kvalificerede rådgivere, der kan arbejde sammen med dig for at give skræddersyede, individuelle support og karriere rådgivning i din tid på universitetet. Som medlem af vores alumni tilbyder vi også en-til-en-støtte i det første år efter afslutningen af ​​dit kursus, herunder adgang til begivenheder, ledige stillinger og ressourcer på hjemmesiden. med adgang til online ledige stillinger og virtuelle og website ressourcer for de følgende to år.

Denne service kan omfatte en-til-en coaching, CV rådgivning og interview forberedelse til at hjælpe dig med at maksimere dine fremtidige muligheder.

Tjenesten arbejder tæt sammen med lokale, nationale og internationale arbejdsgivere, der fungerer som en gateway til erhvervslivet.

Gebyrer

Andre omkostninger

For hvert kursus kan du opleve, at der er ekstra omkostninger. Disse kan være med hensyn til de specifikke tøj, materialer eller udstyr, der kræves. Nogle kurser giver mulighed for at udføre fieldwork eller field trips. Hvor disse er obligatoriske, dækkes udgifterne til rejse og indkvartering af universitetet og er således inkluderet i dit gebyr. Hvor disse er valgfrie, skal du normalt betale din egen transport, indkvartering og generelle leveomkostninger.

Med hensyn til lærebøger giver universitetet studerende, der tilmelder sig en omfattende læseliste, og du vil opdage, at vores omfattende bibliotek indeholder enten væsentlige eller virtuelle versioner af de grundlæggende tekster, som du skal læse. Du kan dog foretrække at købe nogle af disse til dig selv, og du vil være ansvarlig for denne pris.

Studieafgifter

58619_UniLincolnMaster102.jpg

* Akademisk år september-juli

** Med forbehold for støtteberettigelse

lån

Et nyt system af postgraduate lån til kandidatuddannelser vil blive introduceret i Storbritannien, begyndende fra akademisk år 2016-17. Find ud af om du er berettiget.

Postgraduate lån

Enkeltpersoner vil være i stand til at ansøge om at låne op til £ 10.000 med henblik på at fuldføre en kvalificeret kandidatuddannelsens kvalifikation.

Postgraduate Taster Days

 • Onsdag den 18. oktober 2017
 • Onsdag den 21. februar 2018
 • Lørdag den 7. april 2018
 • Onsdag 6. juni 2018
 • Onsdag 4. juli 2018

Stipendier

Som en postgraduate studerende kan du være berettiget til stipendier ud over dem, der er vist ovenfor.

Vejledning til deltid postgraduate gebyrer

For at fuldføre en standard Masteruddannede program skal du afslutte 180 point.

Fuldtidsstuderende vil blive faktureret til programmet fuldt ud ved første indskrivning.

For deltidsstuderende skal studiepengene betales hvert kreditpoint, der er indskrevet. For at beregne dine deltidsgebyrer multipliceres deltidens gebyr pr. Kredit point med antallet af kreditter, du har til hensigt at gennemføre inden for det pågældende akademiske år. Dette er normalt mellem 60 og 90 kreditpoint pr. År.

For eksempel, hvis gebyret pr kreditpoint for dit program er £ 38, og du tilmelder dig 60 point, vil studieafgiften for det pågældende akademiske år være £ 2280.

Oplysningerne på denne side er korrekte fra 24. oktober 2017. For de mest ajourførte kursusoplysninger kan du besøge https://www.lincoln.ac.uk/home/course/digmedma/

Senest opdateret May 2020

Om skolen

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Minimer