Master i elektrisk køretøjsteknologi

Generelt

Program beskrivelse

Udviklingen af ​​nye systemer af intelligente, miljøvenlige og integrerede transportsystemer er en af ​​de vigtigste udfordringer i det 21. århundrede, især hvad angår emissioner og den anvendte energitype. Den sociale interesse og industrielle forretninger, der genereres af elbiler, øger efterspørgslen efter fagfolk, der er kvalificeret på alle de relaterede områder af teknologi.

Universitetsuddannelsen i elektriske køretøjer teknologier er den første officielle kandidatgrad i hele Spanien, der har specialiseret sig i elbiler. Formålet med denne kandidatgrad er at undervise ingeniører om de forskellige teknologier fra de områder af elektronisk teknik og kontrol, der kan anvendes til udvikling af elektriske og hybridbiler og endda konventionelle køretøjer.

Den progressive implementering af elbiler vil øge behovet for ingeniører med særlig viden inden for denne ambit; Derfor er hovedformålet med kandidatuddannelsen at producere specialiserede ingeniører i samarbejde med virksomheder i denne sektor og med forbindelser til territoriet.

Samarbejdsinstitutioner

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

Online undervisningsorganisation

Blandet: 92% online, 8% ansigt til ansigt.

Ansigt til ansigt undervisningen undervises en eftermiddag om ugen fra 16.00 til 20.00.

127428_pexels-photo-110844.jpegMike / Pexels

Karrieremuligheder

Studerende, der gennemfører denne kandidatgrad, vil være kvalificeret til at arbejde på følgende områder:

 • Design, fremstilling og test af prototyper under processen med at skabe et elektrisk køretøj og dets hjælpekomponenter.
 • Konception, implementering og test af ethvert elektronisk system til behandling af den energi, der bruges af et elektronisk køretøj og af det indlejrede kontrol- og kommunikationsmaskineri og software, der bruges i automatisering, i overensstemmelse med de udviklingsmetoder, der er anvendt i sektoren, og de tilsvarende forskrifter.
 • Produkt forskning og udvikling på niveau af projekt design og ledelse.

Adgang

Kandidatuddannelsen er rettet mod:

 • Kandidater i industriel elektronisk ingeniørarbejde og automatisering, Elektroteknik, industrielt teknologiteknik, energiteknik, telekommunikationssystemer og serviceteknik, Luftfartsingeniør, Ingeniørarbejde i marine systemer og teknologier, Computerteknik, maskinteknik, kemiteknik, industrielt ingeniørarbejde, telekommunikationsteknik, aeronautisk Ingeniørarbejde, automatisering og industriel elektronikteknik, elektronikteknik og relaterede ambitioner.
 • Kandidater med officielle bacheloruddannelser i industriel teknisk teknik, der specialiserer sig i industriel elektronik; Industriel teknisk ingeniørvirksomhed med speciale i elektricitet; Teknisk Telekommunikationsteknologi, der specialiserer sig i elektroniske systemer; og relaterede ambitioner.
 • Personer arbejder for tiden i sektoren, der ønsker at øge deres uddannelsesniveau.

Specifik obligatorisk dokumentation

Dokumentationen kræves til forudregistrering. Derudover kan du også indsende:

 • Akkreditering af supplerende uddannelse vedrørende indholdet af kandidatuddannelsen (kurser, seminarer, andre uddannelsesaktiviteter med bilag).
 • Akkreditering af Relevante studiebesøg i udlandet i engelsktalende områder (minimum 12 uger med bilag).
 • Akkreditering af erhvervserfaring i en ambition relateret til kandidatuddannelsen.

Udvælgelseskriterier

 • Egnet adgangskvalifikation: Op til højst 4 point i henhold til følgende prioriterede rækkefølge:
  • Kandidater med officiel universitetsbachelorgrad i industriel elektronisk ingeniørvidenskab og automatisering, Elektroteknik, Ingeniørarbejde i industrielle teknologier, Energiteknik, Ingeniørarbejde i telekommunikationssystemer og -tjenester, Ingeniørarbejde i rumfarveteknologi, Ingeniørarbejde i marine systemer og teknologier, Computer Engineering, Maskinteknik, Kemisk Ingeniørarbejde; Industriel ingeniørvirksomhed, telekommunikationsteknik, luftfartsteknik, automatisk og industriel elektronisk teknik og elektronisk teknik: op til højst 8 point.
  • Kandidater med officielle universitetsbeviser inden for industriel ingeniørvirksomhed, der har specialiseret sig i industriel elektronik eller elektricitet; Telekommunikationsteknologi, der specialiserer sig i elektroniske systemer: op til maksimalt 7 point.
 • Evaluering af det akademiske udskrift af den officielle universitetsuddannelse, der gør det muligt for den studerende at få adgang til kandidatuddannelsen: op til højst 4 point.
 • Supplerende uddannelse vedrørende indholdet af kandidatuddannelsen (kurser, seminarer, andre uddannelsesaktiviteter med bilag): op til maksimalt 2 point.
 • Relevante studiebesøg i udlandet i engelsktalende områder (minimum 12 uger med bilag): op til maksimalt 2 point.
 • Bevist erhvervserfaring, der kræver en akademisk kvalifikation inden for en ramme, der er relateret til kandidatuddannelsen. Der gives 0,2 point for hvert komplet års erfaring op til maksimalt 2 point.

Ansøgninger vil blive prioriteret i rækkefølge af point tildelt fra maksimum til minimum (i alt af de point, der er tildelt for de foregående afsnit).

Men hvis nogle steder forbliver uudfyldte, kan den ansvarlige for indlæggelser indrømme eleverne uden at prioritere dem efter deres fordele, forudsat at de opfylder adgangskravene.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment.

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment. Minimer
Tarragona , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona + 11 Mere Mindre