Master i elektroteknik - avancerede kraftsystemer, 2. cyklus

Generelt

Program beskrivelse

Advanced Power Systems

En ligevægt mellem konventionelle kraftsystemer og grøn energi.

132286_wind.png

Selv i dag, da vedvarende kilder i vid udstrækning er til stede, produceres det meste af den elektriske energi stadig af konventionelle kilder. Derfor er balancen i det elektriske kraftsystem ikke længere kun balancen mellem produktion og forbrug. I dag er vi på udkig efter en balance mellem konventionelle og vedvarende energikilder og dermed mellem dens pris og miljøpåvirkninger. I kandidatuddannelsen Advanced Power Systems lærer du, hvordan du bruger moderne og fremtidige IKT-teknologier til at opnå en balance mellem konventionelle og vedvarende energikilder.

132285_man.png

Som en Master i elektroteknik med unikt sæt færdigheder fra dette program, vil du ikke kun forstå systemerne bag komplekse elsystemer, men også være i stand til at udvikle og implementere forbedringer af eksisterende forsyningsstruktur - fra miljøpolitik og strømproduktion, til magt transmission sammen med slutbrugerforbrug.

Beliggenhed

132289_city.png

Undersøgelsen afholdes i Ljubljana, Slovenien. Landet er skjult mellem de mægtige Alper og det rolige Adriaterhav. Selvfølgelig er det måske ikke let at finde det på et kort, men du vil have svært ved at finde et sted, der er så lille, der tilbyder så meget. Programmet Advanced Power Systems finder sted på University of Ljubljana Fakultet for elektroteknik, Tržaška cesta 25, Ljubljana, Slovenien

Curriculum

132290_class.png

1. år

Vinterferie

 • Konventionelle energikilder
 • Kredsløb og signaler inden for strømteknik
 • Internetnetværk I
 • Ikke-lineære elektroniske kredsløb

Valgfrie vinterkurser

Studerende skal vælge et (1) kursus

 • Belysning
 • Kommunikationselektronik
 • Software til kommunikationssystemer

Sommer Semester

 • Beskyttelse og kontrol af elsystemet
 • Mobilitet og tingenes internet
 • Moderne strømforsyninger

Valgfrie sommermoduler

Studerende skal vælge et (1) modul

Modul A

 • Kraftsystemer i beslutningsstøtte
 • Identifikation

Modul E

 • Power Engineering
 • Alternative kilder til elektrisk energi og energimarkeder

Modul L

 • Informations- og kommunikationssystemets sikkerhed
 • Driftsundersøgelser inden for telekommunikation

2. år

Vinterferie

 • Internetservice og applikationer
 • Fotonik
 • Kraftsystemets dynamiske fænomener
 • Øget transmissionskapacitet i elsystemet

Valgfrie vinterkurser

Studerende skal vælge et (1) kursus

 • Konstruktion af elektroniske systemer
 • Kraftdistribution og industrielle systemer
 • Strømkvalitet

Sommer Semester

 • Kandidatafhandling

Læringsresultater

132288_woman.png

Forstå og bruge avancerede koncepter til overvågning, drift, kontrol og beskyttelse af elsystemet. Mestre, hvordan man evaluerer og løser komplekse tekniske problemer relateret til effektteknologi ved anvendelse af matematiske og videnskabelige principper.

Avancerede kraftsystemer strækker sig ud over informationsteknologier og elektronik. De vil være og er allerede en stor del af energisystemerne. Du lærer, hvordan du effektivt drager fordel af informations- og kommunikationsteknologier og elektronik inden for elektroteknik.

Forstå det forretnings- og lovgivningsmæssige landskab, som nationale og multinationale el- og forsyningsselskaber skal arbejde inden for. Anvende problemløsningsmetoder til at arbejde udfordringer og træffe beslutninger ved hjælp af etablerede tekniske principper, metodologier og værktøjer.

Opnå ønskede resultater, mens du er opmærksom på deres større indflydelse. Som ingeniører bærer du et stort ansvar. Balance mellem fagligt, socialt og miljømæssigt ansvar, kundekrav og deres sociale og miljømæssige konsekvenser.

Et elektrisk kraftsystem er en sum af forskellige dele og processer. Det tager en gruppe af dygtige personer for at den kan udføre på højeste niveau. Ved at forbinde med eksperter fra forskellige områder udvikler du dine evner til at arbejde i et team.

Opnå aktiv skriftlig og mundtlig kommunikation både på et højt fagligt niveau såvel som på et ikke-teknisk niveau, afhængigt af målgruppen.

Hvordan man ansøger

Trin et

Ansøg online:

 • Kandidaterne skal indsende deres ansøgninger online via eVŠ-portalen indtil 21. august 2020 (anbefalet frist for en lettere ordning af dokumenter og indkvartering er 30. juni 2020).

Trin to

Udskriv applikationen:

 • Udskriv og underskriv det udfyldte ansøgningsskema og send det med alle nødvendige dokumenter til anerkendelse af uddannelse til adresse: Fakultet for Elektroteknik UL (Studiekontor), Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana, Slovenien, så hurtigt som muligt. Den anbefalede frist for en lettere ordning af dokumenter og indkvartering er 30. juni 2020 (endelig frist er 21. august 2020).

Trin tre

Anerkendelse af udenlandsk uddannelse til tilmelding:

Genkendelsesproceduren er en del af tilmeldingsproceduren. Kandidaterne indsender anerkendelsesansøgningen sammen med ansøgningen om tilmelding til studiet (på online eVŠ-portalen).

Vedhæft følgende dokumenter til den trykte og underskrevne ansøgning fra eVŠ-systemet:

1. Original eller duplikatet af det (de) endelige certifikat (er), der repræsenterer det generelle krav om adgang til cyklus for videregående uddannelser i udstedelseslandet, legaliseret på grundlag af:

 • Haag-konventionen fra 1961 (ved retten med territorial jurisdiktion, hvor certifikatet eller eksamensbeviset er udstedt) med korrekt udfyldt apostilleform påført eller
 • godkendelsen af dokumenter i international trafiklov

2. Fotokopi af det eller de originale certifikater og certificeret slovensk eller engelsk oversættelse af certifikatet / certifikaterne

3. Årsberetningskort, udskrifter, eksamensbevis eller andet bevis på uddannelsens indhold og varighed - kopier af udskrifterne skal være certificeret og certificeret slovensk eller engelsk oversættelse af certifikatet / certifikaterne

4. En kort kronologisk beskrivelse af hele uddannelsen (erklæring fra ansøgeren)

Trin fire

Send alt:

Send ansøgningen sammen med alle andre dokumenter til denne adresse:

University of Ljubljana Fakultet for elektroteknik UL
Studiekontor
Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana
Slovenien

Hjælp:

Fru Katarina Erjavec Drešar

Telefon: + 386 1 4762 209 (fra 10:00 til 13:00 i arbejdsdage)
E-mail: info-aps@fe.uni-lj.si

132287_campus.png

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

The University of Ljubljana, founded in 1919, with 23 faculties and 3 art academies, is the oldest and largest higher education, scientific research, and art institution in Slovenia. The University fo ... Læs mere

The University of Ljubljana, founded in 1919, with 23 faculties and 3 art academies, is the oldest and largest higher education, scientific research, and art institution in Slovenia. The University fosters basic, applied, and developmental research. Today, the University of Ljubljana ranks among the top 3% of universities in the world. Minimer
Ljubljana , Ljubljana , Ljubljana , Ljubljana + 3 Mere Mindre