Read the Official Description

Kandidatuddannelsen giver eleverne en omfattende og detaljeret uddannelse på nøgleområderne relateret til Vedvarende Energikilder og Elektrisk Energitransport . Formålet med programmet er at forberede eleverne til en karriere som ingeniører inden for elproduktion og transport, der kræver specialiseret viden og færdigheder.

Faglige adgangskrav:

Bachelorgrad eller tilsvarende grad og kvalifikation.

Engelsk Sprogkrav:

Engelsk som modersmål / Bevis for den engelske sprogfærdighed: certifikat TOEFL (papirbaseret 500 og højere, internetbaseret 55 og højere) eller IELTS (5.5 og højere), første certifikat på engelsk (FCE) / TPU indgangstest

Udvælgelsesproces:

Alle ansøgere udvælges på baggrund af resultaterne af TPU Entrance Examination. Yderligere udvælgelseskriterier: GPA i bacheloruddannelsen Ansøgerens relative fortjenester og evner viste sig ved certifikater.

Programoversigt

Programmet giver eleverne en omfattende og detaljeret undersøgelse på nøgleområderne vedrørende vedvarende energikilder og el-energitransport. Formålet med programmet er at forberede eleverne på en karriere inden for elproduktion og transport, der kræver specialiseret viden og færdigheder. Det forventes, at de kandidater vil kunne arbejde som ingeniører i industrien, regeringen eller fortsætte deres uddannelse ved at forfølge en ph.d.-grad.

Programmet giver dybe viden, der er nødvendig for at praktisere fagfolk inden for elkraftgenerering og transport. Under ledelse af en forskningsvejleder og et tværfagligt team af videnskabelig og teknisk fakultet har hver studerende mulighed for at foretage en grundig undersøgelse af særlige problemer, såsom udvikling af elektriske netværk baseret på vedvarende energikilder og finde optimal regimer for transport af elektrisk energi.

Hovedmoduler

  • Operativ Dispatch Control i Power Systems;
  • Software til elektrisk strømforsyning;
  • Nødstyring i Power Systems;
  • Beskyttelsesrelæ for elektriske systemer;
  • Integration af vedvarende energiplanter i elforsyningssystemer.

Læringsresultater

• Anvend matematisk, videnskabelig, social og økonomisk viden til teoretisk og eksperimentel forskning inden for elkraftgenerering og transport og kraftinstallationer.

• At kunne udvikle nye og originale ideer og designmetoder til løsning af tekniske problemer inden for førende områder inden for elkraftproduktion og transport, modernisering og forbedring af sine avancerede teknologiske kæder.

• At kunne planlægge og udføre analytisk, modellerings- og eksperimentel forskning inden for elkraftgenerering og transport ved hjælp af de seneste videnskabelige og teknologiske resultater.

• Forberedelse af kandidaten til produktionsaktiviteter inden for drift, installation og idriftsættelse, servicevedligeholdelse og test, diagnostik og overvågning af el og elektrisk udstyr i overensstemmelse med specialisering af træning.

• Forberedelse af kandidaten til selvstændig undersøgelse og udvikling af ny viden og færdigheder, løbende selvforbedring for fuld gennemførelse af sin faglige karriere, udførelse af lærerfunktioner i gennemførelsen af ​​uddannelsesprogrammer i uddannelsesinstitutioner.

Karrieremuligheder

Karrierefelter og typer af organisationer: Elkraftproduktion og transport

Stillinger: ingeniør

Praktikophold: TPU

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Tomsk Polytechnic University »

Last updated June 5, 2018
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
4,000 USD
Per år.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date