Master i energi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

 • Uddannelsestype: Ansigt til ansigt.
 • Antal tilbudte nye indgangspladser: 25
 • Samlede point: 60
 • Sprog undervist: spansk.
 • Vejledende pris: € 45,02 pr. Kredit.
 • Master's stipendium: se relevant information her .

cirka

Kandidaten er hovedsageligt rettet mod kandidater eller kandidater i videnskaber, fortrinsvis fysisk, kemisk og geologisk , samt ingeniører og kandidater i teknik, der er interesseret i at udvikle en professionel aktivitet inden for energiområdet, både i den private sektor og offentligt, hvad enten det drejer sig om opgaver inden for forskning, udvikling og innovation, såsom rådgivning, rådgivning, design eller teknisk assistance. Dette er et af de mest grundlæggende mål for denne Master, at uddanne fremtidige lærere i de professionaliserende aspekter, der giver dem mulighed for at udføre deres aktivitet på det professionelle område med de samme garantier, som de kan udføre opgaver på det akademiske eller forskningsområde.

Denne master er også rettet mod ingeniører og ingeniører, der har til hensigt at udføre deres aktivitet i den professionelle energisektor, enten i private virksomheder eller i offentlige organer og organisationer. I dag menes energisektoren at repræsentere en af de største attraktioner for fremtidige fagfolk i betragtning af den ubestridelige rolle, som dette felt vil spille i udviklingen af dagens samfund. Det er åbenlyst, at energisektoren i den aktuelle situation vil kræve veluddannede og tilstrækkeligt forberedte fagfolk, og at den til gengæld vil tilbyde adskillige muligheder for bachelor- og bachelorstuderende, hvorfor vi mener, gør det nødvendigt at gennemføre en sådan uddannelse inden for uddannelsesområdet. Af denne grund menes det, at denne Master vil nyde en høj accept blandt universitetsbefolkningen, både videnskabs- og ingeniørstuderende, især dem, hvis motivation er rettet mod jobmarkedet.

Master i energi har en professionel karakter som hovedformål, skønt dette mål perfekt suppleres med forskningsaktiviteter, i betragtning af at energisektoren i øjeblikket kræver veluddannede fagfolk, ikke kun med hensyn til løsning af praktiske aspekter og konkrete, men deltager aktivt i F & U & I-aktioner, der udgør et af de mest relevante aspekter af virksomheder i sektoren, både i Spanien og i udlandet.

Studieår 2020-21

Kursus 1

kode

emne

karakter

kreditter

tilbydes

606.768

Opbevaring og brændstofceller

obligatorisk

6,0

ja

606.767

Konvertering og energieffektivitet

obligatorisk

6,0

ja

606.766

Vindenergi

obligatorisk

6,0

ja

606.764

Atomkraft

obligatorisk

6,0

ja

606.765

Fotovoltaisk solenergi

obligatorisk

6,0

ja

606.770

Vurdering af vedvarende ressourcer

Optativa

6,0

ja

606.776

Forretningspraksis

Ekstern praksis

6,0

ja

606.769

Projekter: Modellering og simulering af energisystemer

Optativa

6,0

ja

606.774

Fotovoltaiske solsystemer

Optativa

6,0

ja

606.773

Termiske solsystemer

Optativa

6,0

ja

606.777

Kandidatspeciale

Kandidatspeciale

6,0

ja

Intet defineret kursus

kode

emne

karakter

kreditter

tilbydes

607.852

Energi og miljø

Komplementering af træning

6,0

ja

målsætninger

 • Uddannelse af fremtidige lærere i dem, der professionaliserer aspekter, der giver dem mulighed for at udføre deres aktivitet på det professionelle område med de samme garantier for, at de kan udføre opgaver inden for det akademiske område eller forskningsområdet.
 • Giv den studerende den nødvendige teoretiske og praktiske viden for at kunne tackle de udfordringer, som udviklingen af energikilder vil have på kort og mellemlang sigt.
 • Giv den studerende den nødvendige træning til at udføre deres arbejde inden for energikilder, der vil repræsentere understøttelsen af energimatrixen i vores samfund i de kommende årtier.

modtagere

Universitetets kandidatgrad er hovedsageligt rettet mod kandidater eller kandidater i videnskaber, fortrinsvis fysisk, kemisk og geologisk, samt ingeniører og kandidater i ingeniørarbejde, der er interesseret i at udvikle en professionel aktivitet inden for energi, både i den private sektor Det være sig offentligt i forsknings-, udviklings- og innovationsopgaver, såsom rådgivning, rådgivning, design eller teknisk assistance.

Denne universitets kandidatgrad er også rettet mod ingeniører og ingeniører, der har til hensigt at udføre deres aktivitet i den professionelle energisektor, enten i private virksomheder eller i offentlige instanser og organisationer.

Hvorfor studere denne mester?

I dag menes energisektoren at repræsentere en af de største attraktioner for fremtidige fagfolk i betragtning af den ubestridelige rolle, som dette felt vil spille i udviklingen af dagens samfund. Det er åbenlyst, at energisektoren i den aktuelle situation vil kræve veluddannede og tilstrækkeligt forberedte fagfolk, og at den til gengæld vil tilbyde adskillige muligheder for bachelor- og bachelorstuderende, hvilket vi mener, det er nødvendigt at gennemføre en sådan uddannelse inden for uddannelsesområdet. Af denne grund menes det, at denne Master vil nyde en høj accept blandt universitetsbefolkningen, både videnskabs- og ingeniørstuderende, især dem, hvis motivation er rettet mod jobmarkedet.

Adgangskrav til mestre

Ikke-aktiverende universitetsmastere

 • Vær i besiddelse af en af følgende titler:
  • Spansk officiel universitetsgrad .
  • Titel udstedt af en institution i Det Europæiske Område for Videregående Uddannelse (EHEA) og bemyndigende i udstedelseslandet til at få adgang til kandidatuddannelse.
  • Titel på uddannelsessystemer uden for EHEA, der bemyndiger i udstedelseslandet adgang til kandidatuddannelse, homologiseret eller erklæret ækvivalent med graden og akademisk niveau for grad eller bachelor af Ministeriet for Uddannelse og Erhvervsuddannelse . I tilfælde af mangel på den nævnte homologation eller ækvivalens, vil det være nødvendigt at have tilladelse eller adgangstilladelse udstedt af dette universitet.
 • Eller gennemføres i løbet af det kursus, hvor du forudmelder studier, der fører til opnåelse af en af de tidligere grader og være i stand til at bevise opnåelsen af det samme inden 30. september 2020 .
 • Derudover skal studerende fra udenlandske uddannelsessystemer, hvis modersmål er forskellige fra spansk, bevise niveau B2 på det spanske sprog (eller højere) .
 • Specifikke krav, som en af de anmodede mestre kan have. Du kan konsultere det ved at gå ind på selve masterens websted.
Senest opdateret Apr. 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Læs mere

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimer