Master i erhvervsøkonomi: International Business

Generelt

Program beskrivelse

Master i erhvervsøkonomi: International Business

Det Økonomiske Fakultet Rijeka (EFRI) er det første fakultet for økonomi i Kroatien, der tilbyder universitetsuddannelser på engelsk. Siden akademisk år 2011/12 tilbyder det fakultet for økonomi på universitetet i Rijeka et 3-årig studieprogram inden for erhvervsøkonomi - "international business", der fra 2014/15 er udvidet til en yderligere 2-årig universitetsstuderende studieprogram.

Afslutningen af ​​en kandidatuddannelse fører til den akademiske titel: Master i erhvervsøkonomi.

Studerende, der studerer og gennemfører et universitetsuddannelsesuddannelse, der tilbydes af Det Økonomiske Fakultet i Rijeka, vil erhverve kompetencer og færdigheder, der er vigtige og nødvendige i deres fremtidige karriere som MA i erhvervsøkonomi. Disse omfatter kompetencer inden for analyse, syntese og kompleks problemløsning i spørgsmål relateret til økonomi og erhvervsøkonomi; udvikling af kritisk tænkning, mulighed for selv- og associativ læring, fleksibilitet og tilpasningsevne, evne til at anvende forskningsmetoder og procedurer til kreativ problemløsning i institutioner og virksomheder, deres organisation og ledelse samt evnen til at udføre højt kvalificerede job inden for økonomi og forretning, dvs. udvikling og implementering af ekspertise og præstation i praksis.

Undervisningen foregår i overensstemmelse med studieplanerne, som omfatter elevstuderende (som valgfag). Dette gør det muligt for studerende fleksibilitet i at forme studieindholdet efter deres evner og interesser. Udover det almindelige akademiske indhold udvikler vores programmer elevernes tilslutning og forståelse af globale erfaringer og kroatiske økonomiske praksis.

Udover vores lærere er lærere fra udenlandske universiteter og kendte eksperter fra industrien og den offentlige administration engageret som gæstelærere indenfor undervisningsaktiviteterne. Vores studerende opfordres kraftigt til at ansøge om mobilitetsprogrammer for at opleve studier på vores partneruniversiteter i hele Europa (og derover) samt internationale praktikophold, som er afgørende for moderne kandidater, især inden for international business.

International Business - GRADUATE PROGRAM

4 semestre om to år (120 ECTS)

APPLICATION DEADLINES

Alle studieprogrammer starter i oktober hvert år, med ansøgningsprocesser, der starter i begyndelsen af ​​sommeren.

  • Første runde af tilmelding - begyndelsen af ​​september
  • Anden runde af tilmelding - slutningen af ​​september (hvis tilgængelig)

Bemærk: Kontakt venligst det internationale kontor for yderligere oplysninger om nødvendig dokumentation og oplysninger om tilmeldingsprocessen.

Senest opdateret Apr. 2018

Om skolen

The Faculty of Economics and Business in Rijeka was founded in mid-1961. With first lectures starting on 1st November 1961, the Faculty has been educating economic experts especially for enhancing the ... Læs mere

The Faculty of Economics and Business in Rijeka was founded in mid-1961. With first lectures starting on 1st November 1961, the Faculty has been educating economic experts especially for enhancing the economic development of Croatian Littoral and Istrian region. In 2001, the Faculty moved to the new address of I. Filipovi?a 4, Rijeka. Minimer