Om

Sporfilosofien om lov og styring af den toårige mesterfilosofi træner eleverne til at reflektere filosofisk på forudsætningerne og de grundlæggende træk ved nutidens vestlige retssystemer. Programmet er tværfagligt. Generelle filosofiske kurser og specifikke kurser i juridisk filosofi kombineres med en studerendes eget valg af juridiske kurser. Eleverne af dette spor gennemfører som regel en etårig kandidatgrad i lov.

Studieprogram

Hvad er et retssystem? Under hvilke forhold er loven bare? Er borgere i moderne, liberale velfærdsstater fri og lige? Er der naturlige rettigheder? Er international ret lovlig? Gælder social retfærdighed ud over staten? Hvilken forståelse af en person er underlagt den bioetiske lovgivning? Gør nye former for teknologi og styring underminere standarder for, hvad det er at være et selvstændigt juridisk emne? Disse og mange andre spørgsmål er rejst og behandlet i det toårige master track Philosophy of Law and Governance.

Dette kandidatuddannelse er virkelig tværfaglig. Studerende kombinerer kurser i filosofi med en samlet værdi af 84 ECTS, med eget valg af kurser i lovgivningen på 36 ECTS. Filosofikurserne bringer eleverne også fart på fundamentale filosofiske diskussioner (30 ECTS) eller er specielt designet til dette spor og vedrører juridisk filosofi (54 ECTS).

Hvorfor VU Amsterdam ?

I master track, lærer filosofi for lov og regeringsførelse studerende at problematisere loven filosofisk. Allerede erhvervet viden om lov uddybes i en konfrontation med filosofiske teorier og begreber. Studerende er uddannet til at gøre filosofisk forskning.

Kurser undervises af filosofiske professorer fra Det Humanistiske Fakultet og af juridiske teoretikere og juridiske filosoffer fra juridiske fakultetets juridiske teori. Denne tilgang garanterer en unik kombination af ægte filosofisk træning med tæt analyse af de mest grundlæggende juridiske problemer.

Denne mesters eksklusive karakter og lille skala gør det muligt for studerende at drage fordel af intensiv kontakt med professorer.

Opstillingen af ​​dette toårige master track gør det muligt for eleverne at færdiggøre et etårs kandidatuddannelse i lov samtidigt.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret November 8, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 1, 2019
Duration
2 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for EØS-EU-studerende.
Deadline
Kontakt skolen
1 April for non-EU students.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 1, 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
1 April for non-EU students.

Sep 1, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
1 April for non-EU students.
End Date