Master i finansiel matematik

Generelt

Program beskrivelse

Master i finansiel matematik

oversigt

Dette kandidatuddannelse giver avanceret analytisk færdighedsuddannelse, kvantitativ viden og praktiske færdigheder, der kræves af moderne finansielle institutioner, for at undervise studerende solid økonomisk analyse, risikostyring og økonomi viden, så de studerende kan arbejde i brancher som finansiering og bankvirksomhed. Programmet fokuserer på avancerede matematik og programmering kurser og deres design og anvendelse i matematisk finansiering og kvantitativ finansiering.

Viden og færdigheder

Denne store vil udvikle følgende evner for studerende:

 • Færdigheder og teoretisk forståelse kræves for økonomisk matematik og kvantitativ analyse i postgraduate studier
 • Praktisk matematik og objektorienterede programmeringsevner, der sætter økonomisk teori i praksis
 • Forskning, vurdering og analyse færdigheder, vurdering og analyse af kvantitative data og kvantitative teknikker til forskningsdata
 • Færdigheder og evner til at designe, planlægge og udføre komplekse forskningsprojekter inden for finansmatematik

Kursus

Kernelære

 • Avanceret finansiel modellering
 • Avancerede økonomiske økonometri
 • Finansiel beregningsmetode
 • Kontinuerlig tidsfinansiering
 • Avanceret statistik
 • Stokastisk beregning
 • Essay writing
Valgfag
 • Finansiel matematik mikroøkonomi
 • Kvantitativ analysemetode
 • Finansiel numerisk beregning
 • Avanceret risikostyring
Yderligere læringsaktiviteter

Yderligere læringsaktiviteter er en del af færdiggørelse af kandidatuddannelser og lønning af grader. Timerne for de supplerende studieaktiviteter fordeles i gennemsnit i løbet af semesteret, typisk 200 timer pr. Semester. Yderligere studieaktiviteter for deltid masteruddannelser er generelt mellem 100 og 150 timer pr. Semester.

opnå beskæftigelse

Kandidater af finansiel matematik kan få mange beskæftigelsesmuligheder i kommercielle områder som banker, investeringsselskaber, forsikringsselskaber, konsulentfirmaer eller finansielle industrier, offentlige myndigheder og forretningsenheder. De kan også undervise eller gennemføre forskning på universiteter, forskningsinstitutioner eller offentlige myndigheder. arbejde.

Gebyr

Undervisningen

90.000 yuan, fuldtids 18 måneder.

Alumni undervisningsgebyr reduktion

Yderligere læringsaktiviteter er en del af færdiggørelse af kandidatuddannelser og lønning af grader. Timerne for de supplerende studieaktiviteter fordeles i gennemsnit i løbet af semesteret, typisk 200 timer pr. Semester. Yderligere studieaktiviteter for deltid masteruddannelser er generelt mellem 100 og 150 timer pr. Semester.

Betalingsmetode

 • Mastergradsstudenter kan betale i trancher pr. Semester, eller de kan betale i et enkeltbeløb ved registrering, og sidstnævnte kan få en 5% studierabat.
 • Ansøgere skal bekræfte betalingsmetoden samtidig med at de accepterer ubetinget optagelse fra vores skole.
Scholarship

西交利物浦大学 tilbyder rigelige stipendier til internationale studerende, og fremragende studerende modtager op til 50% undervisningsrabat. For at ansøge om 西交利物浦大学 Graduate Program Scholarship, vedhæft venligst et stipendium ansøgningsskema til ansøgning materialer og afklare ansøgning fordele og grunde til prisen.

Adgangskrav

Det Forenede Kongerige:

Anden klasse æresbevisning grad eller derover

Kina:

 • Dette type 1 universitet: 75% eller mere
 • 2 typer universiteter: 80% eller mere

Bemærk: Kinesiske ansøgere behøver ikke deltage i den nationale postgraduate eksamen, der er arrangeret af Undervisningsministeriet.

Nordamerika:

GPA score 3,0 (total score 4) eller GPA score på 3,2 for de sidste 2 år af grundkursus er 3,2

Andre områder:

Tongdengxueli

Akademisk baggrund

Undergraduate majors som matematik, statistik, fysik, ingeniørvidenskab, datalogi, økonomi og økonomi.

Engelske krav

Ikke-indfødte engelsktalende og studerende, der ikke er engelsksprogede, skal stille bevis for engelsk færdighed. Denne hoved kræver sprogfærdigheder til at opnå:

 • IELTS: 6,5 og derover (og alle kvaliteter er ikke mindre end 5,5)
 • TOEFL iBT: 90 (og alle scoringer er ikke mindre end 21)

I særlige tilfælde vil vi overveje dem individuelt på baggrund af ansøgerens særlige forhold. Ansøgere kan blive nødt til at bestå et interview eller en test for at demonstrere deres engelskkundskaber. Ansøgere, der er under IELTS score på 0,5-1,0 (eller tilsvarende i andre sprogtest) kan tilmelde sig i skolen efter 4 eller 6 uger engelsk forberedende undersøgelse.

Ansøgere kan også søge at deltage i Western Union Liverpool English Test for at erstatte den tilsvarende IELTS / TOEFL test. Ifølge testresultatet kan ansøgere optages direkte eller indskrives i skolen efter 4 eller 6 uger engelsk forberedende undersøgelse.

Derudover kan eleverne som led i kravene til yderligere studieaktiviteter på 西交利物浦大学 kræve at afslutte et engelskkursus med en score på "pass" eller "no pass".

Sådan ansøger

Se venligst, hvordan du ansøger om mere information om din ansøgning.

Senest opdateret December 2018

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer