Master i fotografi og visuel design

NABA - Nuova Accademia di Belle Arti

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master i fotografi og visuel design

NABA - Nuova Accademia di Belle Arti

MASTER I FOTOGRAFI OG VISUAL DESIGN

Vores 'Learning by Doing' -tilgang kombinerer traditionelle visuelle discipliner med nye digitale teknologier og syntetiserer individuel undersøgelse med gruppeprojektarbejde. Vi etablerer en lang række samarbejder og projekter med italienske og internationale virksomheder og institutioner for at give de studerende praktiske muligheder for at udvikle deres kritiske tænkning, konceptuelle problemløsning og praktiske kunstneriske og designmæssige færdigheder.

Hvorfor NABA

 • At studere i Milano, anerkendt som verdens hovedstad i mode, kunst og design.
 • At samarbejde med over 1.000 virksomheder, der arbejder på virkelige projekter og supplerer dine studier med unikke praktikopgaver.
 • At opnå en tværfaglig og multikulturel læringserfaring med fokus på direkte eksperimentering.
 • At lære af en fremragende fakultet inspirerende industri fagfolk og mentorer.
 • At deltage i banebrydende programmer, der holdes både på italiensk og engelsk, vil give dig en internationalt anerkendt grad.
 • At studere i et prisbelønnet akademi, valgt af ledende publikationer som Frame Publishers, Domus Magazine og Fashion Business, som en af ​​verdens førende skoler for kunst og design.

59837_59718_MASTERPHOTOGRAPHY4.jpg

Program

Det etårige kandidatuddannelse i fotografi og visuel design integrerer teoretisk undersøgelse med laboratorier og projektværksteder. Kursusarbejdet er beriget af guidede besøg på forskningscentre og præstationsrum, audiovisuelle produktionsfaciliteter, forlag, teatre, kunstnere, museer og samtidskunstgallerier.

Workshops, der simulerer virkelige opgaver i rigtigt teknologisk udstyrede studier, gennemføres i samarbejde med et netværk af partnerfirmaer og institutioner og fokuserer på forskellige projektområder fra fotoudstillinger til magasiner, foto / video interaktioner og virksomhedsprojekter.

Den anden del af programmet er dedikeret til en praktikperiode på udvalgte virksomheder eller institutioner som forlag, redaktionskontorer, billedbureauer, fotoarkiver, museer, gallerier eller fotostudier, der letter adgangen til jobmarkedet. Kombinationen af ​​alle disse forskellige aspekter og tilgange er de værktøjer, hvorigennem dette program forbereder banebrydende fagfolk til at komme ind i verden af ​​fotografi, kunst og national og international kommunikation.

Rute

Hovedemner:

 • PROJEKT OG SET DESIGN (UDSTILLING)
 • FOTOGRAFI (MAGAZINE)
 • PROJEKTMETODIK FOR VISUAL KOMMUNIKATION
 • FOTOGRAFIETS HISTORIE
 • FOTO DOKUMENTATION (FOTOGRAFISK SYSTEM - AGENTURER, KOLLEKTERING, MARKEDER)
 • FENOMENOLOGI AF BILD
 • COMPUTER GRAFIK
 • DIGITAL FOTOGRAFI

59838_59711_MAVISUAL2.jpg

Akkreditering

Når studerende uddannes fra NABA , modtager de en grad, der anerkendes over hele verden og i Europa, der er akkrediteret af det italienske ministerium for uddannelse, universiteter og forskning (MIUR) .

Fakultet

Studerende vil lære af internationale og anerkendte fagfolk, der arbejder med førende mærker og studier rundt om i verden.

 • Kurslederen for Master i fotografi og visuel design er Francesco Zanot.

59839_59722_MASTERPHOTOGRAPHY.jpg

Karrieremuligheder

Den årlige NABA Placement certificerede undersøgelse havde til formål at undersøge alumni stillingsposition efter eksamen. 89% af NABA studerende finder et job et år efter eksamen.

Dette program fokuserer på at træne en bred vifte af fagfolk, der er involveret i produktion, styring og distribution af fotografiske billeder til både kommercielle mål og kunstneriske mål: Fotografer på en række områder, herunder reklame, mode, arkitektur og kunst , Kuratorer og kulturelle aktører, arrangementschefer til fotografiske udstillinger, festivaler, messer og andre kulturelle steder, Billedredaktører og billedkonsulenter til virksomheder og forlag, Fotoforskningsspecialister og arkivister for billedbanker og stockagenturer, Ledere til kulturindustrier, der er involveret i produktion og styring af fotografiske materialer.

Virksomheder

Kandidatuddannelsen i fotografi og visuel design samarbejder eller har samarbejdet med:

Canon, Condé Nast, Contrasto, De Agostini, Fabbrica el Vapore, Fotografi Senza Frontiere, Frieze, Gemeentemuseum Den Haag, Guggenheim Museum Venedig, Mackbøger, Magnum Fotos, Mondadori, Museo de Fotografia Contemporanea, Ogilvy

Sprog

Italiensk, engelsk

Omkostninger og gebyrer

EU-lande og Schweiz: € 12.950

Ikke-EU-studerende: € 16.250

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Italiensk
 • Engelsk


Sidst opdateret June 9, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
12,950 EUR
EU og schweiziske borgere; Ikke-EU-borgere: € 16.250
Information
Deadline
Locations
Italien - Milan, Lombardy
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Italien - Rome, Lazio
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italien - Milan, Lombardy
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Italien - Rome, Lazio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen