Master i fødevareteknologi
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Nøgleinformation
Campus placering
Olsztyn, Polen
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 semestre
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Det Fødevarevidenskabelige Fakultet ved UWM i Olsztyn tilbyder i samarbejde med Fakultetet for Mekanisk Teknik og Procesteknik ved University of Applied Sciences i Offenburg mulighed for at tage fuldtids, 3-semester, andengrads masterstudier i fødevareteknologi og menneskelig ernæring inden for fødevareteknologi.
Alle undervisningstimer vil udelukkende foregå på engelsk. Undervisningen i vinterhalvåret vil foregå i Offenburg, og i sommerhalvåret – i Olsztyn. Valget af undervisningssted for tredje semester vil afhænge af vejleder og emne for ens diplomarbejde (det kan enten være Olsztyn eller Offenburg).
Kandidater opnår et diplom fra anden grads masterstudier ved UWM i Olsztyn i hovedfaget Food Technology and Human Nutrition (inden for fødevareteknologi) og et diplomuddannelsesdiplom for masterstudier ved University of Applied Sciences i Offenburg i hovedfaget Process Engineering .
Hvis du er interesseret i en ingeniørs vision om udviklingen af fødevarer og metoder til fremstilling heraf, er du velkommen til at tage disse undersøgelser op. Ansøgninger kan indgives af kandidater fra ingeniørstudier inden for landbrug, skovbrug og veterinærvidenskab, med godt kendskab til engelsk (dokumenteret niveau B2), og samtidig mobile og ivrige efter at tilegne sig nye kompetencer og erfaring under deres studier på en polsk eller tysk universitet.
Læreplan
Pensum for fælles studier omfatter følgende emner:
Det første semester – forår-sommer (undervisning i Olsztyn):
- Metode for eksperimentelle undersøgelser
- Grundlæggende om ernæring
- Fødevarefysik og reologi
- Fødevaremarkedsføring og produktionsøkonomi
- Ledelse af fødevarekvalitet og -sikkerhed
- Udvikling af fødevareprodukter
- Enzymologi og bioinformatik
- Teknologisk udstyr i fødevareforarbejdning
- Teknisk mikrobiologi
- Innovativ fødevareteknologi og -teknik
- Engelsk terminologi i fødevareteknik
Andet semester – efterår-vinter (undervisning i Offenburg):
- Moduler med ikke-tekniske kompetencer: public relation + valgfag
- Sikkerhedsteknik
- Proceskontrolteknik
- Bioteknologiske konverteringsprocesser
- Kemiteknik
- Teknisk skole - Procesteknik
- Vandbehandling
- Valgfrie moduler: Biotekniske processer - BP /eller/ Vedvarende energikonvertering REC)
- BP: Dimensionering af bioteknologiske processer + Bioteknologiske processer
- REC: Termokemiske konverteringsprocesser + Teknisk skole - Omsætning af vedvarende energi
Det tredje semester - forår-sommer (valget af Olsztyn eller Offenburg, afhængigt af diplomarbejdsfaget):
Diplom valgfag i Olsztyn:
- Diplomseminar
- øve sig
- Kandidatafhandling
- præsentation og forsvar
eller
Diplom valgfag i Offenburg:
- kandidatafhandling (med praksis)
- præsentation og forsvar
Alle studerende University of Warmia og Mazury i Olsztyn og alle studerende Fakultet for Mekanisk Teknik og Procesteknik ved University of Applied Sciences i Offenburg de har mulighed for gratis en mulighed for at tage fuld tid, 3-semester, anden cyklus, fuld tid inden for fødevareteknik.