Master i fødevareteknologi
University of Algarve
Nøgleinformation
Campus placering
Faro, Portugal
Lingvistik / Sprogvidenskab
Portugisisk, Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 2.000 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
* indenlandske studerende: 1100 € / år; internationale studerende: 2000 € / år
Introduktion
Velkommen til UALG Virtual Fair!
Udfordringen med social afstand gør det underligt, at vi alle er tættere på.
Alle overalt, hvor som helst i landet eller i verden, vil have muligheden for at besøge UALG Virtual Fair og lære om vores tilbud i studieåret 2020/2021.
Hvad venter dig?
I to uger vil deltagerne kunne besøge en interaktiv pavillon, hvor tribuner fra alle højere skoler og colleges vil være tilgængelige med materiale til at offentliggøre uddannelsestilbud til konsultation og download. Hver stand giver også en live chat, hvor deltagerne kan stille spørgsmål. Den virtuelle messe vil også åbne plads til kursuspræsentationssessioner, der transmitteres via videokonference. Ugen fra 15. til 19. juni vil blive dedikeret til TeSP-kurser, bachelor- og integrerede mastere, mens ugen fra 22. til 26. juni vil være dedikeret til postgraduate kurser og kandidater. Kom og oplev, udforsk, spørgsmål, føl og vælg University of Algarve !
Oversigt
Målet med MSc-programmet i fødevareteknologi er at give en generel forståelse af fødevareegenskaber og produktion og viden om teknologier, der er involveret i produktionen af sikker og sund mad, der kvalificerer modtageren ikke kun til at analysere og kontrollere, men også til at designe, innovere og udvikle fødevareproduktionssystemer og fødevarer.
Dem, der afslutter kandidatuddannelsen i fødevareteknologi, kan integrere forsknings- og udviklingsinstitutioner / -udviklingsinstitutioner / -afdelinger, fødevarevirksomhedens tekniske personale eller arbejde på mellemled / seniorledelsesniveau i fødevareindustrien. De erhvervede færdigheder gør det muligt for dem at udføre aktiviteter, der er forbundet med fx forarbejdning og analyse af mad og (alkoholiske) drikkevarer, forskning og udvikling af nye fødevarer og processer, fødevaresikkerhed og kvalitet, vurdering og afhjælpning af fødevarernes miljøpåvirkning industri, sporbarhed og ægthed af fødevarer.
Kursusstruktur
Curricular Unit | ETCS | Kode |
Håndtering af fødevarer, kvalitet og sikkerhed | 5 | 15071049 |
Enzymology | 5 | 15071050 |
Termiske og Emergent processer | 5 | 15071051 |
Dataanalyse og eksperimentelt design | 5 | 15071052 |
Teknologi til produktion og analyse af alkoholholdige drikkevarer | 5 | 15071053 |
Valgmulighed I Vis 2 currikulære enheder, der er indeholdt ovenfor | 5 | 15079000 |
Curricular Unit | ETCS | Kode |
Industriel mikrobiologi | 5 | 15071007 |
Seminar | 5 | 15071009 |
Teknologi til produkter af animalsk oprindelse | 5 | 15071054 |
Teknologi med produkter af planteoprindelse | 5 | 15071055 |
Vandteknologier | 5 | 15071056 |
Valgmulighed II Vis 1 currikulær enhed (er) indeholdt i løsningen ovenfor | 5 | 15079001 |
Curricular Unit | ETCS | Kode |
Rapport | 15 | 15071014 |
Dissertation / Projekt / Placering Vis 3 (n) currikulær enhed (er) indeholdt i indstillingen ovenfor | 60 | 15079004 |
Adgangskrav
Ledige antal: 20
Minimum antal studerende: 8
Adgangsbetingelser:
- Indehavere af en grad inden for områderne madteknik, fødevarevidenskab, biologi, kemi, agronomi, bioteknologi, biomedicinske videnskaber eller tilsvarende grad, opnået i overensstemmelse med principperne i Bologna-processen.
- Indehavere af en udenlandsk akademisk grad: - tilskrives i den første cyklus af studier, der er organiseret efter principperne i Bologna-processen af en underskrivende stat til denne proces; - anerkendt som opfyldelse af målene for en grad af Videnskabelige Råd, Teknisk-Videnskabelige Råd eller Videnskabelige Udvalg for de tilknyttede organisatoriske enheder.
- Hvor behørigt berettiget, indehavere af en akademisk, videnskabelig eller professionel curriculum vitae, der anerkendes som attesterer evnen til at gennemføre denne undersøgelsescyklus af de videnskabelige råd, tekniske-videnskabelige råd eller videnskabelige komité for de tilknyttede organisatoriske enheder.
Kriterier for udvælgelse af kandidater:
- Akademiske kvalifikationer (kursusgrad og varighed) [Maks .: 5 point].
- Uddannelse (endelig stilling) [Maks .: 5 point].
- Curricular Assessment (faglig og videnskabelig erfaring) [Max: 5 point].
I tilfælde af uafgjort kræves gennemførelse af et interview.
Påkrævet dokumentation
- Behørigt udfyldt ansøgningsskema.
- Certifikater for akademiske kvalifikationer.
- Curriculum vitae.
- Kopi af personligt identifikationsdokument (Citizen Card eller tilsvarende).
- Anbefalingsbrev (valgfrit).
Karrieremuligheder
Dem, der afslutter kandidatuddannelsen i fødevareteknologi, kan integrere forsknings- og udviklingsinstitutioner / -udviklingsinstitutioner / -afdelinger, fødevarevirksomhedens tekniske personale eller arbejde på mellemled / seniorledelsesniveau i fødevareindustrien. De erhvervede færdigheder gør det muligt for dem at udføre aktiviteter, der er forbundet med fx forarbejdning og analyse af mad og (alkoholiske) drikkevarer, forskning og udvikling af nye fødevarer og processer, fødevaresikkerhed og kvalitet, vurdering og afhjælpning af fødevarernes miljøpåvirkning industri, sporbarhed og ægthed af fødevarer.