Kandidatuddannelsen i Gastronomisk og Reklamefotografering er et banebrydende program i sammensmeltningen af vores lands rigdom og gastronomiske berømmelse og medieringen og den grafiske kommunikation af denne tendens. Kernen i dette program overskrider det fotografiske rums rum og adresserer fagets fagområder, fra styling til kunstretning, svarende på denne måde til arbejdsmarkedets krav og behov. Dens specialiseringsakse er produkt og gastronomi og dets interesección med retningen for kunst, der opretholder og forbedrer forfatterens personlighed.

Et innovativt forslag rettet mod kreativitet og specialisering for at skabe synergier mellem ekspanderende sektorer med det formål at udvikle fra konceptualiseringsprojekter af kommerciel eller personlig karakter fuldstændig faglig kvalitet og med et stærkt forfatterstempel.

resumé

  • Kvalifikation: Master Degree
  • Credits: 60 ECTS
  • Timer: tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 06.30 til kl. 9.30
  • Undersøgelse Mode: Barcelona
  • semester: OKT-JUN.
  • bemærkninger:
    • klasseundervisning.
    • 100% pligter.
    • små grupper.

målsætninger

Mesterens didaktiske mål er at uddanne sine deltagere som fremragende fagfolk, med eget initiativ og stil og tilbyde dem styring af viden, værktøjer, processer og metoder på et teknisk, æstetisk og ledelsesniveau, der altid favoriserer maksimal udvidelse af deres egne tilbøjeligheder og færdigheder. Du vil være i stand til at kontrollere hele processen for oprettelse og produktion, og du vil kunne anvende som forfatter og skaber af tendenser.

Curriculum

Programmet er struktureret i to store blokke: I den første uddyber vi den grundlæggende viden om den professionelle og reklame fotografiske praksis såvel som i retning af kunst; I det andet, mere omfattende fokuserer vi på specialisering inden for produktfotografering og gastronomi.

01 Fundamentals

Værktøjer og teknologier til billedfangst

  • Kameraer og optik.
  • Capture software.
  • Belysning i studiet.
  • Udendørs belysning.

Værktøjer og teknologier til billedbehandling

  • Revealed.
  • Retouchering og digital fotomontage.
  • 2D og 3D integration.
  • Arbejdsstrømmes organisation.

Tekniker og fotografisk sprog

Moderne visuel kultur

Kunst og design retning

  • Fra koncept til produktion.
  • Processer og metoder inden for kunstretning.
  • Kreativ retning
  • Teori og praksis af design.
  • Grafisk design og redaktionelt layout og web.
  • Produktion Design.
  • Kreativitet.

02 Produkt og gastronomi

Verdens fødevare

  • Historie af mad og madlavning.
  • Historie af repræsentationen af mad.
  • Udviklingen i nutidig gastronomi.
  • Personer og steder af gastronomi.
  • Bøger, blade, blogs, magasiner og specialiserede hjemmesider.

Professionelt miljø Relaterede discipliner. Kunstretning

  • Casting og model management.
  • Placering ledelse og produktion design for produkt og gastronomi.
  • Styling, kunstretning og fotografering til reklamekampagner, forlag og institutioner.
  • Hjem økonomi og "naturlig" styling.
  • Rapport og historiefortælling om produkter og gastronomi.
  • Industriel og institutionel rapport.

Professionel praksis

  • Klassisk og moderne stilleben.
  • Avancerede teknikker for produktfotografering, mad og gastronomi.
  • Avancerede teknikker til cocktailfotografering.
  • Optagelse i studie.
  • Optagelse på stedet eller dekoreret.
  • Optagelse udendørs.
  • Begivenheder og portrætter i kontekst.
  • Retouchering, farvekorrektion og digital fotomontage i produktfotografering, mad og gastronomi.
  • Det bevægende billede i mad og gastronomi.

Profession. Fotografen

  • Den kommercielle og forfatter portefølje.
  • Platforms og broadcast-kanaler.
  • Arbejdsorientering: agenturer og repræsentanter, typer af kontrakter, image og forfatterrettigheder, juridiske og retributive spørgsmål.
  • Transversale og tværfaglige workshops med fagfolk.
  • Personlige praksis

afsluttende hovedprojekt

Program undervist i:
Spansk

Se 13 flere kurser fra Seeway - Barcelona »

Senest opdateret May 15, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
9 måneder
Deltid
Price
5,990
Mulighed for at opdele betalingen.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Juni 30, 2020
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 30, 2020