Master i forskningsspecialisering orienteret mod gastronomi, gæstfrihed og fødevaresektoren.
En officiel universitetskandidatgrad til at udvikle din professionelle fremtid inden for forskning og innovation af nye fødevarer, såvel som i undervisning og doktorgrad.Vi fremhæverDu vil kende metoderne til forskning i den gastronomiske sektor til udvikling af nye produkter og tjenester
Du vil udføre dit Master's Final Project i restauranter, forskningscentre, fødevareindustrier og universiteter med national og international reference
Du vil deltage i gastronomiske kongresser og deltage aktivt i iværksætterinitiativer og generering af nye virksomheder
Du vil lære af de bedste ekspertprofessorer fra universiteter og enheder på topniveauLæring baseret på rigtige projekter for Master i Gastronomiske VidenskaberMaster i gastronomiske videnskaber har de studerende og deres personlige, sociale og professionelle træning som centrum for sin undervisningsmetodologi. Det er en eminent praktisk model baseret på kompetencer , der hjælper dig med at løse de udfordringer og projekter, der vil opstå gennem kandidatuddannelsen. Denne læringsmetodologi vil hjælpe dig med at assimilere den viden og de færdigheder, du vil udvikle i løbet af graden, og vil give dig den nødvendige erhvervserfaring til at udføre din karriere som professionel i gastronomiske videnskaber.
Fra første øjeblik vil du basere din læring på realisering af praktiske projekter. Du bliver nødt til at stå over for udfordringer lanceret af anerkendte virksomheder eller fagfolk fra gastronomi- og fødevareverdenen, såsom at skabe nye fødevarer eller forske i mæthed.
På denne måde vil du være i stand til at anvende den erhvervede viden i virkelige miljøer og lære dit fremtidige erhverv at kende på første hånd.
Derudover vil du have mulighed for at deltage i seminarer, praktiske workshops, kongresser og masterclasses undervist af eksperter uden for universitetet, som arbejder i førende virksomheder.Praksis og kandidatspecialeFå erfaring relateret til gastronomi og mad, mens du studerer
Før du afslutter din Master i Gastronomiske Videnskaber, vil du allerede arbejde som professionel i en førende virksomhed, restaurant, i et teknologicenter eller i R&D-enheden på et universitet eller forskningscenter. Det tætte forhold, som Fakultet for Gastronomiske Videnskaber - Baskisk Kulinarisk Center opretholder med gastronomi-, gæstfriheds- og fødevareindustrien giver de studerende mulighed for at opnå praktisk og reel viden om arbejdsverdenen gennem hele deres studier takket være Project Based Learning-modellen. Og det er, at du får mulighed for at udføre praksis samtidig med, at du studerer.
Derudover skal du det andet år udføre det afsluttende kandidatspeciale i 5 måneder i en virksomhed eller et teknologicenter, hvor du skal udvikle et projekt, såsom at udføre forskning i mæthed eller være i stand til at producere innovative produkter som sort ingefær .
Både praktikophold og kandidatspecialet kan gennemføres i virksomheder og organisationer relateret til gastronomiske videnskaber og fødevarer, på nationalt eller internationalt niveau. En mulighed, der giver dig mulighed for at få erfaring, lære om nye virkeligheder og udvikle de færdigheder og evner, der er nødvendige i en profil som din.
ABP model
Hos Mondragon Unibertsitatea mener vi, at praksis er nøglen til succesfuld læring. Af denne grund vil du i Master i Gastronomiske Videnskaber lære ved at løse reelle udfordringer takket være uddannelsesmodellen baseret på praksis og de udfordringer, som forskellige virksomheder vil foreslå dig i løbet af masteruddannelsen.
På denne måde vil anerkendte virksomheder og folk i gastronomi- og fødevaresektoren gennem hele Masteren give dig udfordringer, som du skal reagere på med den viden og de færdigheder, du har erhvervet i masteren. For at reagere på disse udfordringer og projekter bliver du nødt til at undersøge, analysere, eksperimentere, debattere og frem for alt anvende alt, hvad du har lært i klasseværelset.
Kort sagt vil du lære med en læringsmodel, der giver dig mulighed for at afslutte mesteren med professionel erfaring.