Master i grafisk design - Fokus på nye medier

Generelt

Program beskrivelse

Dette kursus afholdes på engelsk.

Masterkursus i grafisk design tilbyder et højt niveau af professionel forberedelse, der er baseret på designmetoden, beherskelse af tekniske og teknologiske færdigheder og kontinuerlig opdatering om de nyeste markedskrav.

Udover en stærk kulturel baggrund på rødderne og udviklingen af design og visuel kommunikation, får vores studerende konstant træning på den mest brugte og avancerede software takket være udviklingen af mange projekter. De arbejder side om side med italienske og internationale virksomheder involveret i forskellige felter for at få så stor erfaring som muligt på det grafiske designs moderne scenarie.

En grafisk designer, der er kandidat fra dette mesterkurs, er især involveret i sociale spørgsmål, og kommunikationsetik styrer den kreative proces bedst og er klar til at tilfredsstille behovene hos de mærker, han / hun arbejder for med et personligt udtryk.

Mål

Mesteren er skræddersyet til kandidater eller fagfolk inden for grafik, arkitektur, design, kunst og reklame. Deltagerne med en faglig (to års minimum) erfaring inden for ledelse, kommunikation, markedsføring, PR eller visuel kommunikation (grafik, produkt, interiør, reklame, fotografering, web eller social) er også velkomne.

Karrieremuligheder

Grafisk designer arbejder i reklame- og kommunikationsvirksomheder, webagenturer, forlag eller som freelancer i eget anlæg; han er i stand til at interagere med flere klienter i forskellige felter takket være en udviklet alsidighed. Denne professionelle figur har faktisk de nødvendige værktøjer til at holde sig opdateret og forudse tiderne og tilbyde innovative løsninger til sine kunder.

Metodologi og struktur

Mesteren har et komplet og artikuleret program takket være en afbalanceret didaktisk struktur, der er organiseret i tre hovedområder: kultur, værktøjer og teknikker og projekt.

Kulturområdets hovedmål er erhvervelse af forestillinger og en effektiv metode til kommunikation af flere typer projekter. Dette område omfatter foredrag, klasser, workshops og individuelle studier.

Værktøj og teknikker har til formål at anvende grafisk design i forskellige sammenhænge med særlig opmærksomhed på udviklingsområder (video, social kommunikation, mobil UI / UX, interface design og digital publicering).

Projektområdet er hovedsageligt praktisk og strategisk og sigter mod fuldstændig styring af et kommunikationsprojekt i alle sine faser i samarbejde med virksomheder eller andre eksterne partnere.

Lektioner og klasser er alle strukturerede som arbejdsundertøj og workshops. Deltagerne arbejder på grundlag af rigtige briefs, der indsættes fra starten i en sammenhæng, der rekonstruerer dynamikken i arbejdsvirksomheder og studie i flere sammenhænge som kommunikationsstudier, virksomheder eller visuelle afdelinger inden for institutioner. Professorer udvælges blandt eksperter og fagfolk på de respektive undervisningsområder.

I de sidste udgaver hostede mesteren nogle ekstraordinære gæstetalere som:

David Moretti - Kunstdirektør WIRED Magazine
Marco Cendron - Kreativ direktør med tidligere samarbejder for Mondadori / ROLLING STONE Italien / GQ Italy
Riccardo Luna - Innovationsredaktør for avisen La Repubblica

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Florence boasts one of the world most important artistic and cultural heritage, but it is also a city with a long history in Italian design.

Florence boasts one of the world most important artistic and cultural heritage, but it is also a city with a long history in Italian design. Minimer