Read the Official Description

Udformning af dine drømme.

I hver film, videospil, reklame stykke ... koncept kunst er et grundlæggende stykke. Alt efterfølgende design er baseret på dette tidligere arbejde med konceptet kunstnere og illustratorer. Lær at arbejde på det kreative område for at producere på professionelt niveau enhver form for arbejde vedrørende design og Concept Art. Afslut uddannelsen ved at præsentere en konkurrencedygtig og attraktiv portefølje, klar til at få et job i branchen.


Hvem er det til?

Det er rettet mod både fagfolk på området og mennesker, der ønsker at opbygge en professionel karriere inden for koncept kunst og illustration. Denne Masterclass er designet til alle, der ønsker at udvikle deres færdigheder yderligere og udvide deres arbejdsmetoder ud over værktøjet eller softwaren. Denne uddannelse er for kandidater såvel som ikke-kandidater, da det er en helt autonom og empirisk træning på et nyt fagligt område. Med denne uddannelse opnår personen den professionelle kategori Concept Artist eller Illustrator, der kan arbejde med film, shorts, reklame, videospil osv. Der er ingen forudsætninger, du starter på niveau 0 og det er beregnet til alle målgrupper.


Software

Photoshop.


Krav

Dette kursus er for alle, men der er en obligatorisk adgangstest .


Nyd vores eksklusive StartUp Program

Byg din opstart med dit eget projekt.

Udnyt vores 8-måneders accelerationsprogram, der tilbyder rådgivning og træning, der er nødvendig for udviklingen af ​​alle typer iværksætterprojekter. Arbejd alene eller saml dit eget udstyr, drage fordel af vores know-how og alle vores faciliteter. Afslut din træning med et vellykket projekt og en professionel demo-hjuls.


Også tilgængelig

  • Diplom: 24 måneder
  • Bachelor: 32 måneder
Program taught in:
Engelsk
Spansk
Universal Arts School

See 5 more programs offered by Universal Arts School »

Last updated August 14, 2018
This course is Online, Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date