Master i indenrigsministeriet

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master i indenrigsministeriet

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Mesteren fokuserer på de store spørgsmål om "Skønhed" og dens identitet med avancerede metoder i designkomposition. Efter en introduktion til lokalplanlægning udvides kurset på flere temaer som huse, grønne udstillingssteder, internationale showroom, bæredygtige kontorer og åndelige rum, der afgrænser udtryk for en dyb viden om rum, former og lys som værktøjer til udtrykket af vores indre selv og af klienten.


Skitsering: Se dybt i din kreativitet

Dette kursus tager sigte på at hjælpe os med at forstå de centrale elementer i internationale møbelprojekter. Gennem hurtig tegning af de grundlæggende elementer i form, absorberer vi eller udtrykker essensen af ​​designideer.


International tegning

Fokus på den internationale måde at kodificere fil på og klassificere tegnsymboler, metoder, lag, detaljer og måder at skildre projekter på i et globalt designfirma for at gøre det muligt for de studerende allerede at kunne søge ægte arbejde i et internationalt firma.


Avanceret teknologi: Fremtiden

Kendskabet til teknikker og nye teknologier for design sikrer vores kontrol over vores leverandører og deres omkostninger på renoveringsstedet. Meget vigtigt for vores indretningsarkitektur.

Start en ny avanceret tilgang med grøn design og bæredygtig teknologi, hvor det er muligt i en direkte oplevelse på en prototype at forstå og opleve styrker inden for de konstruerede former gennem kontrol af deres proportioner.


Designhistorie: Tidligere er nu

At kende historie om arkitektur og design ikke kun som fortidens oplysninger, men som en reel opfattelse af de store forfatteres store eventyr på dette område (og om deres liv). I vores nye koncept for International Master of Interior Design mener vi, at enhver form for kunst er manifestationen af ​​kunstnerens indre levende og rige verden. Dette gælder også for arkitekt og designer, og det er muligt at gå under kurset direkte på det historiske sted og opleve stedet "ånden" og af hans forfatter.


Kromatisk opfattelse: Nyd farverne

introducerer eleverne til viden om indflydelsen af ​​farver på mennesker i deres forskellige kombinationer i mængden og typen af ​​former og geometri, som de kan sammensættes, afgrænser forskellige opfattelser inden for det offentlige / private rum og interiøret. Som et internationalt interiør design mester er dette emne beholdt grundlæggende.


Online Design Services: digital marketing

Introducerer eleverne på den mest innovative og avancerede måde at arbejde online og møde kunder via internet og udvikle hele designprocessen gennem den nyeste Digital Web Marketing for at være helt involveret i den moderne måde at arbejde over hele verden.


Avanceret portefølje

Præsentationen af ​​de endelige værker til kunden er meget vigtig, fordi der er mulighed for at skildre et specifikt perspektiv på projektet gennem farver, materialer, lys, skabe omgivelserne og atmosfæren i billedet. At lære den avancerede måde at gøre en portefølje på er at afgrænse en stærk identitet til arbejdet og få succes i det sidste vigtige trin i præsentationen.


3D Model / Rendering

Fokuserer på at bringe 2d tegning og skitser over 3d model repræsentation som køretøjer til design tænkning og opfattelse. Observation første og analytiske undersøgelse efter, med flere interiør rum øvelser, der udvikler kreative færdigheder. Lære 3D Render software V-Ray til billedbygning med flere 3D-modeller.


Professionel praksis

Dette kursus i Interior Design Master undersøger tilrettelæggelsen og styringen af ​​ægte praksis til levering af professionelle designtjenester. Det fokuserer på arkitektens ansvar fra pre.contract fase gennem omkostningsberegning med en mængdefortegnelse og konstruktionsspecifikationer. Vi vil dække alle aspekter som anvendelse af computerteknologi ved udarbejdelse af specifikationer og besøg bygningskonstruktion.


Kundeadministration

Møderne med klienterne fra den første til den sidste, for at forstå deres virkelige behov, for at vise udkastet til den første idé og opfølgende trinbilleder af projektet. For at kunne lede dem gennem flere faser af arbejdet til slutningen og for at vise dem, hvordan det er muligt at styre mængden af ​​mængder, er et delikat arbejde. Den rigtige tilgang som adfærdstid og rytmer for at vise projektets flere trin er en meget vigtig del af det almindelige faglige arbejde. Florence Interior Design School introducerer også studerende i dette emne.


Karrieremuligheder

Vi vælger normalt vores samarbejdspartner blandt vores bedste studerende. De studerende vil få titlen MASTER-Interior Designer eller Dual MASTER of Interior og Furniture design mere et Certificate of Professional praksis og kan fortsætte med deres professionelle karriere inden for Interior Design som freelancer eller associeret inden for Interior Design og Architecture firmaer eller medarbejdere inden for kreative brancher som udstillingsdesign, begivenhedsdesign, dekoration, produktdesign, møbeldesign, 3D specialisering, rendering specialisering, projekt illustration, visuel merchandising.


Begrebet kurset

Det kan ske, at under udførelsen af ​​dit projekt, mens du ser din model under lyset, begynder du at forstå dig selv, hvem du virkelig er og hvad du virkelig vil have fra livet.

Denne master er udtænkt i et arkitektur- og interiør- og møbeldesignfirma, der kombinerer teori og virkelige værker, håber at ændre dig og få dig til at opdage gennem "Perception in Design" -metoden, som du er, og hvad er virkeligheden som følge af dit arbejde og din forskning. Som Designer vil du opdage verden og din fremtid. Du kan kende og forstå i dybden klientens forklaringer, du vil lykkes med at genkende de tegn, som et materiale sender, du kan opleve lyde og dufte af naturen og skabe dialog mellem dit projekt og den indre del af dig selv. Lys, rum, materiale og konstruktion er elementerne til at skabe en poesi med projektet uden at glemme det væsentlige for omkostningsstyring eller forståelse af processerne i udøvende institutioner som interiør og ledelse af et team af håndværker engageret med at realisere dit mesterværk .

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk


Sidst opdateret November 8, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
6,950 EUR
10590 € dobbelt mester.
Information
Deadline
Locations
Italien - Florence, Tuscany
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italien - Florence, Tuscany
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen