Master i indretningsdesign

Generelt

3 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

Dette kursus afholdes på engelsk

Kandidatkurset i indretningsdesign forfølger en innovativ menneskecentreret tilgang: det handler ikke kun om at designe et rum, men også hvad det tilbyder brugerne. Indretningsdesignere skal være i stand til at styre begge tekniske strategiske sider af et projekt startende fra en nøjagtig analyse og til at levere de bedste løsninger med hensyn til pladsforbedring og service design. De bliver bedt om at skabe rum, der formidler stærke følelser kombineret med det rigtige udvalg af møbler, lys, materialer og farver. Denne originale og brede tilgang tilskynder flere virksomheder til at bede IED-masterstuderende om at arbejde på specifikke projekter med det formål at designe en effektiv og meningsfuld brugeroplevelse.

Dette internationale kandidatuddannelse er udtænkt, skræddersyet og udført fuldstændigt i Milano, hvor Made in Italy integrerer det italienske designsystem, og hvor de mest interessante og trendsættende begivenheder finder sted.

Master in Interior Design

Mål - Kandidatuddannelsen i indretningsdesign henvender sig til kandidater, der har gennemført en grad i arkitektur og indretningsdesign. Forskellige baggrunde er underlagt evaluering.

Metode og struktur - Kurset gengiver et dynamisk laboratorium, et stort designstudie, hvor de studerende vænner sig til at følge specifikke retningslinjer, tilpasser deres sprog til forskellige trusser og arbejder i tæt kontakt med flere fagfolk. Teorien tilegnes gennem praksis ved at deltage i workshops med virksomheder og realisere tre hovedprojekter præget af voksende kompleksitet. Studerende lærer at imødekomme kundernes forventninger og behov, hjulpet af det faktum, at mærker og serviceforeninger er en del af uddannelsen og de kritiske verifikatorer af deres portefølje. Studerende får også selv-branding og selvpromoverende færdigheder og lærer at præsentere deres projekt i bedste fald og håndtere hver eneste detalje.

I begyndelsen af kurset erhverver deltagere med forskellig baggrund en fælles kulturel base og forbedrer deres tilgang til designtænkning med fokus på metodologiske aspekter, dvs. brugen af ”rollmetoden”, de trin, der skal følges, når briefen er lanceret, hvordan man nærme sig et projekt med en virksomhed osv. Derefter kombineres specifikke kurser med 3 hovedprojekter med stigende kompleksitet, der undersøger de vigtigste områder inden for indretning. Disse projekter simulerer en ægte professionel tilgang og er struktureret i briefing, udvikling og præsentation. Det endelige projekt, såvel som de andre, er udviklet i partnerskab med en virksomhed, hvilket giver deltagerne mulighed for at opleve en professionel virkelighed. Programmet inkluderer også foredrag med kendte designfagfolk og besøg i virksomheder, showrooms, begivenheder såsom Salone del Mobile og tværfaglige workshops.

I de tidligere udgaver er der udviklet projekter med: Amazon, Adidas, Kartell, Jacuzzi, Rizoma, TV, Jacuzzi, Best Western, Fontanot, Azzurra, Tecnargilla.

Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Minimer
Milano , Milano , Milano + 2 Mere Mindre