Master i indretningsdesign

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Kandidatuddannelsen i indretningsdesign forfølger en innovativ human-centreret tilgang: det handler ikke kun om at designe et rum, men også hvad det giver brugerne. Indretningsarkitekter skal kunne styre begge tekniske strategiske sider af et projekt ud fra en nøjagtig analyse og at levere de bedste løsninger med hensyn til pladsforbedring og service design. De bliver bedt om at skabe rum, der formidler stærke følelser kombineret med det rigtige udvalg af møbler, lys, materialer og farver. Denne oprindelige og brede tilgang opfordrer flere virksomheder til at bede IED-mastergradsstudenterne om at arbejde på specifikke projekter med det formål at designe en effektiv og meningsfuld brugeroplevelse.

Dette internationale kandidatuddannelse er udformet, skræddersyet og udført fuldstændigt i Milano, hvor Made in Italy meshes med italiensk design system, og hvor de mest interessante og trendsættende begivenheder finder sted.

Mål - Masteruddannelsen i indretningsdesign er rettet mod kandidater, der har afsluttet en grad i arkitektur og indretningsdesign. Forskellige baggrunde er underlagt evaluering.

Metode og struktur - Kurset gengiver et dynamisk laboratorium, et stort designstudio, hvor eleverne vænner sig til at følge specifikke retningslinjer, tilpasser deres sprog til forskellige trusser og arbejder i tæt kontakt med flere fagfolk. Teori erhverves gennem praksis ved at deltage i workshops med virksomheder og realisere tre hovedprojekter kendetegnet ved en voksende kompleksitet. Studerende lærer at imødekomme kundernes forventninger og behov, hjulpet af, at mærker og serviceforeninger er en del af træning og kritiske verifikatorer af deres portefølje. Studerende får også selv-branding og selvfremmende færdigheder, og lærer at præsentere deres projekt ved bes, håndterer hver eneste detalje.

I begyndelsen af ​​kurset erhverver deltagere med forskellig baggrund en fælles kulturel base og forbedrer deres designtænkningstilnærmelse med fokus på metodiske aspekter, dvs. brugen af ​​"roll-metoden", de trin, der skal følges, når kortet er lanceret, hvordan man tilgang til et projekt med et firma osv. Derefter kombineres specifikke kurser med 3 hovedprojekter af stigende kompleksitet, der undersøger de vigtigste områder inden for indretning. Disse projekter simulerer reel professionel tilgang og er struktureret til briefing, udvikling og præsentation. Slutprojektet, såvel som de andre, er udviklet i partnerskab med en virksomhed, der giver deltagerne mulighed for at opleve en professionel virkelighed. Programmet indeholder også foredrag med berømte design fagfolk og besøg til virksomheder, showrooms, arrangementer som Salone del Mobile og tværfaglige workshops.

I tidligere udgaver er projekter blevet udviklet med: Amazon, Adidas, Kartell, Jacuzzi, Rizoma, TVS, Jacuzzi, Best Western, Fontanot, Azzurra, Tecnargilla.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Minimer
Milano , Milano , Milano + 2 Mere Mindre