Master i industriel kemi

Generelt

Program beskrivelse

Industriel kemi er den gren af kemi, der drager fordel af specifik kemisk viden til at studere og udvikle procedurer, der sigter mod at omdanne råmaterialer til produkter, der er til gavn for menneskeheden.

Andenuddannelsen i industriel kemi ved University of Parma består af teoretiske og praktiske kurser, hvor de mest avancerede aspekter af den kemiske industri behandles. Blandt andre er den mest fremtrædende undersøgelse af energieffektive og meget selektive synteseprocedurer, der er fokuseret på at reducere miljøpåvirkningen og opnå produkter af høj kvalitet til en række forskellige sektorer.

Dette program består af 11 obligatoriske fag, der sigter mod at udvikle både teoretiske og eksperimentelle færdigheder (hver med en afsluttende eksamen for at vurdere læringsresultaterne), et frit valgkursus og en afsluttende laboratoriepraktik, der varer mindst seks måneder.

Andenuddannelsens program i industriel kemi forbereder kandidaterne til en professionel karriere inden for industriel kemi med mulig beskæftigelse i R

Derudover er kandidaterne også forberedt på det liberale erhverv, især som konsulenter, samt til at fortsætte deres studier til ph.d. niveau, især inden for kemisk videnskab og anvendt kemi.

Et dobbeltuddannelsesprogram er tilgængeligt med kemisk teknologi på Twente University (NL).

For mere information, kontakt professor Enrico Cavalli, koordinator for optagelsesudvalget ( enrico.cavalli@unipr.it )

href = "https://cdlm-ci.unipr.it/en

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public.

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public. Minimer