Master i kemi

Generelt

Program beskrivelse

Kandidatuddannelsen i kemi er et studieprogram for studerende, der allerede har en velbegrundet viden om kemi, og som er ivrige efter at udvide deres oplevelse. Kemi er ikke en isoleret disciplin: den er tæt knyttet til biologi og fysik og former således biomolekylær kemi og fysisk-teoretisk kemi.

Kandidatuddannelsen i kemi er et to-årigt pakkeprogram. Det første år består af en række obligatoriske og valgfrie kurser. I det andet år koncentrerer du dig om din speciale. Specialet er et sidste og afgørende trin i programmet, det skal omfatte en eksperimentel del, dvs. generering af originale data eller originalt materiale. Du vil gennemføre din forskningsafhandling på Institut for Naturvidenskab under vejledning af en forskningsrådgiver, som også vil hjælpe med at forme et studieprogram og planlægge hovedstadierne i din afhandling. Din kandidatuddannelse afsluttes med et mundtligt forsvar af din speciale i nærværelse af Rådets bestyrelse.

Komponenter i programmet

Det toårige program er på fuld tid og dækker 148 ECTS.

Teoretiske kurser er hovedsageligt planlagt i det første semester.

Programmet er sammensat af obligatoriske kurser og valgfag (valgt blandt de kurser, der tilbydes inden for specialiseringen), der udgør 26 ECTS, to typer træning (pædagogisk og videnskabelig), forskningsprojekt (speciale) svarende til 9 ESTC.

Pædagogisk træning sigter mod at udvikle en kandidatstuderendes færdigheder inden for kemi ved at gennemføre forelæsninger og praktiske klasser. Videnskabelig træning giver dyb viden om teoretiske, metodologiske og teknologiske resultater inden for videnskab samt organisering og gennemførelse af forskningsprojekter.

Grad

Studerende, der er registreret på Sh. Ualikhanov Kokshetau State University og har med succes afsluttet Kemi-kandidatuddannelsen vil få en kandidatgrad i kemi med en specialisering i naturvidenskab.

Karriereudsigter

Kemikere er efterspurgte over hele verden, og som kandidatuddannelse i kemi vil du have omfattende godt betalte karrieremuligheder inden for:

 • inden for videnskab kan du finde et job i forskningsinstitutioner og laboratorier for kemikalier. Økologiske, farmaceutiske og biokemiske profiler;
 • på uddannelsesområdet kan du finde et job som lærer i kemi;
 • inden for projektledelse kan du finde et job i projekt- og udviklingsorganisationer.laboratory, analysis, chemistry jarmoluk / Pixabay

Adgang

For optagelse i magistratiet er det nødvendigt at indsende følgende dokumenter :

 1. Erklæring rettet til lederen af organisationen;
 2. Notariserede kopier af dokumenter fra videregående uddannelse med tillæg;
 3. Personalekort;
 4. Notariseret kopi af arbejdsrekordbogen (hvis nogen);
 5. Seks fotos 3x4;
 6. Medicinsk certifikat formular 086-U;
 7. Kopi af identitetskortet;
 8. Liste over videnskabelige publikationer og metodiske værker (hvis tilgængelig);
 9. Modtagelse af betaling for test på et fremmed sprog (original);
 10. Folder;
 11. En konvolut (i form af et eksamensbevis), 3 filer;
 12. For ansøgere på et gebyrbasis - et brev, der garanterer betaling af studieafgift.

Kort overblik

Undervisningssprog Engelsk / kasakhisk / russisk
Varighed 2 år
Antal kreditter 148 ECTS
Starttidspunkt Efterårssemester 2020 (september)
Undersøgelsestype Fuld tid
Specialiseringer Naturvidenskab
Interesseområde Kemi, biologi

Kontakter

Koordinator for programmet Chef for afdeling for kemi og bioteknologi
Nurgul Nurmukhambetova
e-mail: kafedra-himii@kgu.kz
telefon: 7 (716) 2255643
Kontoret for International Affairs

Manager for International Affairs Office
Altynay Akhmetova
e-mail: academ.dep.poly@gmail.com
telefon: 7 (716) 2721122

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Sh. Ualikhanov Kokshetau State University is one of the leading regional universities in Northern Kazakhstan. It is more than 50 years in the lead of the education system. The university was establish ... Læs mere

Sh. Ualikhanov Kokshetau State University is one of the leading regional universities in Northern Kazakhstan. It is more than 50 years in the lead of the education system. The university was established in 1996. Today Sh. Ualikhanov Kokshetau State University is a modern, actively developing higher education institution with a worthy tradition, great potential and serious plans for the future. Minimer