Master i koreografi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Program i korte træk

Denne deltid 2 års innovative Joint Degree Master Choreography køres i fællesskab af Codarts Arts of Arts i Rotterdam og Fontys School of Fine and Performing Arts i Tilburg. Programmet er designet til at støtte erfarne bevægelses beslutningstagere fra en række områder, mens de udfører forskning i spørgsmål, der starter fra deres nuværende praksis. Kurset foregår inden for et læringsmiljø, der udsætter eleverne for en lang række tilgange, bevægelsesdiscipliner og kreative domæner, samtidig med at de støtter dem i at opretholde forbindelser med deres eget arbejdsområde. Studerende er medskabere af kurset og vil være ansvarlig for at forme indholdet af bestemte opgaver og for at skabe en produktiv læringscohort med deres jævnaldrende. Kurset udføres i 2 ugers intensiver, der finder sted 3 gange om året på enten Codarts campus i Rotterdam eller Fontys i Tilburg, som begge har fuld dans, teoretisk og cirkus faciliteter.

Hvad kan man forvente af os

År 1 har et internt rettet fokus, da eleverne ledes af lærere, trænere og gæstelærere i at udvikle deres færdigheder. År 2 har et eksternt fokus, og eleverne tester den erhvervede viden, mens de lærer om og skaber generative svar på alternative arbejdskontekster.

Hvad forventer vi af dig?

Kandidater, der vil blive overvejet for disse mestere, skal opfylde følgende kriterier: Du har et løbende forhold til en institution eller person på arbejdspladsen, der kan give dem studielessourcer (uden for intensiverne), tilbagemelding og om muligt mulighed for at præsentere Din endelige produktion i et disciplin passende offentligt forum. -Dette er noget, som kursusholdet kan hjælpe dig med at finde ud af, om du ikke allerede har en ide om hvem eller hvor det kunne være.

År 1

År 1 har et internt rettet fokus, da eleverne ledes af lærere, trænere og gæstelærere i at udvikle deres tilgang til følgende:

  • De potentielle baner og resultater af kunstnerisk forskning.
  • At tage et kritisk perspektiv på deres egen praksis og discipliner med særlig vægt på potentialet for co-creation.
  • Tester potentielle spørgsmål, tænker kreativt om kommunikationsformer og genererer bevægelsesbaserede responser.
  • Engagerende med aktuelle teoretiske, teknologiske og designbaserede perspektiver.
  • Indtast i en produktiv diskurs om deres arbejde.

År 2

År 2 har et eksternt fokus, og eleverne tester den erhvervede viden, mens de lærer om og skaber generative svar på alternative arbejdskontekster. I slutningen af ​​programmet skal den studerende lave et færdigt arbejde, der vil blive præsenteret i en offentlig sammenhæng og en støtteafhandling, der dokumenterer deres forskningsproces og placerer den inden for en passende teoretisk eller kunstnerisk sammenhæng.

Fokus i år 2 er placeret på:

  • Evnen til at engagere sig i bredere diskurser.
  • At opnå en beriget viden om sammenhænge ud over deres egen disciplin og udfordringer, strategier og potentiale for kreativt arbejde inden for disse sammenhænge.
  • Udvikling af et repertoire af individuelle kreative strategier og evnen til at reflektere over og skabe 'koreografi' relateret til disse strategier.

Efter eksamen

Den kandidatstuderende har fået nye måder at nærme sig og kommunikere deres kreative praksis på, og det vil have gjort det på en måde, der åbner døre på de akademiske, uddannelsesmæssige og kreative områder. De vil være blevet en kreativ bevægelsesekspert, der kan arbejde med alle, hvor som helst, når som helst: en investering i sig selv og deres karriere.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands.

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands. Minimer
Eindhoven , Tilburg , Venlo + 2 Mere Mindre